Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το σκ που βαριόμουνα το έβαλα να σφουγγαρίσει κ το έβαλα στο να βγάζει πολύ νερό στο πανί.

το πανι το έβρεξα μούσκεμα το έκανα κ ξεκίνησε. οταν τελείωσε κάτω από κουβαδακι με το νερό είχε νερά αρκετά νερά κιόλας.. ευρωπαϊκή 04/20 όποτε δεν νομίζω να παίζει fix Η όταν είναι ήδη υγρό το πανακι δεν μπορεί να απορροφήσει κ ξεχυλιζει πισω? δε ξέρω.  πάντως ήταν μες το νερό το πλαστικό.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, sndev είπε

το σκ που βαριόμουνα το έβαλα να σφουγγαρίσει κ το έβαλα στο να βγάζει πολύ νερό στο πανί.

το πανι το έβρεξα μούσκεμα το έκανα κ ξεκίνησε. οταν τελείωσε κάτω από κουβαδακι με το νερό είχε νερά αρκετά νερά κιόλας.. ευρωπαϊκή 04/20 όποτε δεν νομίζω να παίζει fix Η όταν είναι ήδη υγρό το πανακι δεν μπορεί να απορροφήσει κ ξεχυλιζει πισω? δε ξέρω.  πάντως ήταν μες το νερό το πλαστικό.

Μία από τα ίδια κι εγώ. Είχα μουσκεψει το πανί και ο πάτος είχε νερά στο τέλος του σφουγγαρίσματος. Εν τω μεταξύ σύμφωνα με το βίντεο που ανέβηκε στην αρχή είναι όντως η νέα έκδοση του κάδου με το φιξ. Θα δοκιμάσω αύριο με λιγότερο νερό στο πανί να δω.. 

Άσχετο αλλά τελικά ξέρουμε αν αλλάζει η φωνή κάπως ή παντρευτηκαμε την κινεζουλα? 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...