Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

αυτό που θέλω είναι να βγάζω ένα στιγμιότυπο από το λαπ τοπ μου

και αυτό αντί για τον φάκελο στιγμυότυπα οθόνης στις Εικόνες να πηγαίνει σε μια ομάδα που θα έχω με άλλους,πχ συνομιλία στο messanger ή Skype ή Whatsapp ή οπουδήποτε

ακόμε και σαν sms στο κινητό μας κάνει

υπάρχει δυνατότητα για κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

Κατεβάζεις google drive, να κάνει backup τον φάκελο στιγμιότυπα και στέλνεις τον σύνδεσμο του φακέλου σου.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Κατεβάζεις google drive, να κάνει backup τον φάκελο στιγμιότυπα και στέλνεις τον σύνδεσμο του φακέλου σου.

πως το κανω αυτό?

είμαι εδώ

26MXxds.png 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγκατάσταση το backup and sync του google drive. Eκεί θα διαβάσεις τις ρυθμίσεις, θα βρεις τον φάκελο σου, θα τον κάνεις backup και θα τον δεις online όπου και θα τον μοιραστείς.

Επεξ/σία από Cell_7
Δημοσ.

Μια λύση για εμένα είναι το lightshot. Σου δίνει την δυνατότητα να ανεβάσεις αμέσως στο internet το printscreen ή αν έχει προσωπικά δεδομένα μπορείς να το περάσεις στο clipboard σου και να το κάνεις επικόλληση . Πριν από αυτό μπορείς επίσης να επεξεργαστείς το printscreen να βάλεις βελάκια, να γράψεις κάτι πάνω ή μπορείς να χρησιμοποιήσεις το printscreen για να κρύψεις κάτι.

Αντίστοιχο σε linux περιβάλλον και αρκετά καλύτερο κατ εμέ είναι το flameshot αλλά την τελευταία φορά που κοίταξα δεν είχε έκδοση για windows

Τέλος ως πρόσθετο του browser σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το fireshot (mozzila firefox, Chrome )το οποίο μπορεί να κάνει printscreen όλο το site όσο "μακρύ κι αν είναι .

Ωστόσο αν η ανταλλαγή screenshot είναι συχνή, εγώ δεν θα απέρριπτα και την λύση του cloud που αναφέρθηκε προηγουμένως όχι μόνο για εσένα αλλά και για την ομάδα. To cloud κατ ουσίαν είναι ένας φάκελος αρχείων κάπου στο internet. Θα μπορείτε να οργανώνετε τα αρχεία σας κατά διάφορους τρόπους, πχ ανά ημερομηνία και η εύρεση τους θα είναι πολύ εύκολη απ ότι να κάνετε scroll στην συνομιλία του messenger.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...