pirmen56 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sapounos είπε Τα πήρα τελικά τα HD650 και πραγματικά δεν έχω λόγια... Ακόμα και για το μπάσο που μερικοί λένε ότι είναι σφιχτό και δεν ακούγεται εμένα μου φάνηκε υπέροχο και είμαι από αυτούς που γουστάρουν να ακούγεται το μπάσο. Μια ερώτηση. Τα ακουστικά έχουν nominal impendance 300Ω. Σε τί ρύθμιση να βάλω το Gain? Μου έχει Normal Gain 64~300Ω και high 300~600Ω. Δηλαδή θεωρητικά πιάνει και τις δύο ρυθμίσεις. Καλοδούλευτα! Έκανες αγορά που θα μείνει και ματσάρει καλά με την STX. Αν έχεις το powerDVD παίξε δυνατά μια καλή ταινία με το υποστηριζόμενο Dolby Headphone για να πάρεις μια γεύση του τι προσφέρουν σε soundtrack και ηχητικά εφέ. Ανάλογα θα δεις και σε ηχητικά προσεγμένα games. Μπάσο μπορείς να προσθέσεις κάμποσο ακόμα με το EQ της κάρτας σου(στα 60Hz +3db και μέχρι +6db στα 30Hz). Gain βάζεις όσο κρίνεις ότι χρειάζεται. Απλά μια σύσταση. Πρώτα ξεκινάς από χαμηλή ένταση και μετά ανεβαίνεις μέχρι να ακούς καλά και να θάβονται οι γύρω ήχοι. Τα καλά ακουστικά σε ξεγελάνε στο θέμα της έντασης-λόγω της υψηλής ποιότητας-και μπορεί να πάθεις ζημιά αν ξεκινάς από μεγάλες εντάσεις γιατί συνηθίζονται γρήγορα. Λογικά δεν θα θες να ακούς πάνω από τη δεύτερη σκάλα της xonar(μέχρι 300Ohm) στο 95% των ηχογραφήσεων.* εδιτ: *Στη δική μου STX έχει τρεις σκάλες(Normal, high, extra high για 600 Ohm). Άρα εσύ μένεις στην πρώτη. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από pirmen56
Herald Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Sapounos είπε Τα πήρα τελικά τα HD650 και πραγματικά δεν έχω λόγια... Ακόμα και για το μπάσο που μερικοί λένε ότι είναι σφιχτό και δεν ακούγεται εμένα μου φάνηκε υπέροχο και είμαι από αυτούς που γουστάρουν να ακούγεται το μπάσο. Μια ερώτηση. Τα ακουστικά έχουν nominal impendance 300Ω. Σε τί ρύθμιση να βάλω το Gain? Μου έχει Normal Gain 64~300Ω και high 300~600Ω. Δηλαδή θεωρητικά πιάνει και τις δύο ρυθμίσεις. Όσο πιο χαμηλά το gain για να ακούς στην ένταση που θες με ~70% volume.
Sapounos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ειμαι υπερευχαριστημενος με το μπασο που εχει αλλα θα παιξω λιγο με τις συχνοτητες στο EQ απλα καθαρα για να δω τι μπορουν να κανουν ακομα. Κ εμενα 3 σκαλες εχει απλα δεν ανεφερα καθολου την πρωτη. Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!! Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2020 από Sapounos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα