Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην περιοχή που μένω έχουν γεμίσει όλα τα σπίτια με αυτά τα έντομα. Εμφανίζονται παντού τρέχουν γρήγορα και πετάνε. Ξέρει κανείς τι έντομο είναι; Με όσους έχω μιλήσει εδώ δεν ξέρουν τι είναι ούτε γιατί εμφανίστηκαν τόσα πολλά παντού ξαφνικά. Είναι εδώ και ένα μήνα αυτή η κατάσταση. Σε μέγεθος είναι σαν μεγάλη μύγα.

IMG_20200720_225706_1κ.jpg

IMG_20200720_225726_1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Screenshot_20200721_001234.jpg.6592578609ed8bb5bc3ae77e3c623338.jpgScreenshot_20200721_000444.jpg

Επεξ/σία από lek88
Η εφαρμογή Google lens βοηθάει πολύ σε τέτοιες περιπτώσεις
  • Like 3
  • Thanks 4
Δημοσ.

Κάτσε, γιατί βλέπω και στη δουλειά κάτι παρόμοια, αλλά δεν έχω δώσει σημασία (μέχρι τώρα).

Πάντως είναι χαριτωμένα!

Μόλις τώρα, Tiramolas είπε

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Από περιέργεια ρε παιδιά, πως το βρήκατε;

Μάλλον με google pic search.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Tiramolas είπε

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Από περιέργεια ρε παιδιά, πως το βρήκατε;

Με την εφαρμογή Google lens. Έβαλα την φωτογραφία και το βρήκε 

• Like 1
  • Thanks 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα,

Μένω στο Γέρακα Αττικής και ορισμένα βράδια (όχι όλα) κυρίως όταν έχει λίγο δροσιά γίνεται στο μπαλκόνι επιδρομή από αυτά τα έντομα. Στην αρχή φοβήθηκα μήπως ήταν μικρές κατσαρίδες γιατί τρέχουν πολύ γρήγορα. Τώρα ηρέμησα. Αλλά μου έκανε εντύπωση που φέτος πρώτη χρονιά που τα είδαμε. Ίσως να τα επηρέασε η καραντινα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stormrain είπε

Το ίδιο και στον Ωρωπο. Έχουν μαζευτεί πολλα αυτες τις μερες. 

Φίλε μου είχατε και άλλη χρονιά τέτοια έντομα? Γιατί εμείς εδώ πρώτη φορά τα είδαμε φέτος.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ier506 είπε

Φίλε μου είχατε και άλλη χρονιά τέτοια έντομα? Γιατί εμείς εδώ πρώτη φορά τα είδαμε φέτος.

εγω μένω σε χωριό και έχουμε κάθε καλοκαίρι. τα τελευταία 2-3 χρόνια όμως έχω παρατηρήσει ότι έχει αυξηθεί παρα πολύ ο πληθυσμός τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μοιάζει λίγο με τις βρωμούσες, οι οποίες αν μπουν στο σπίτι θα τις έχετε και όλο το χειμώνα παρέα γιατί κρύβονται σε απίστευτα σημεία για να πέσουν σε νάρκη. Το καταχείμωνο που θα ανάψετε τη θέρμανση θα ξυπνάνε κατά διαστήματα και θα φέρνουν σβούρες γύρω από τα φωτιστικά :lol:.

Επεξ/σία από NiKoSmile

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...