narta Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Πρόσεχε πως μιλάς και μην ειρωνεύεσαι γιατί ούτε φιλαράκια είμαστε ούτε τίποτα στο forum θα μιλάς με σεβασμό για να συνεχίσεις να παραμένεις μέλος εγώ είπα την γνώμη μου βάση της εμπειρίας μου και την επικύρωσα με video με benchmarks της κάρτας ενώ εσύ άπλα ειρωνεύτηκες. οπότε σταμάτα να είσαι κλόουν και μάθε τρόπους Δεν ειρωνευομαι στο ελαχιστο. Εκφραζω δημιουργικα την αντιθεση μου σε ροζ συνεφακια. Αν προσβληθηκες ειναι δικο σου θεμα. Οσον αφορα τις επικυρωσεις, εγω απο την αλλη συμεριζομαι την προσωπικη μου πειρα (που δεν περιοριζεται σε μια καρτα και αναλυση) καθως και αλλων πιο γνωστων απο τον NJTech/Nobody. P.S. Το "σταμάτα να είσαι κλόουν" ειναι εκφραση upper class savoir vivre? P.S.2. Αν προσβληθηκες μεσα απο ενα σχολιο σε forum, guess what... you are going to get offended ALOT more when you grow up or a pair, but the latter has low chances of happening.
Heatspreader Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Το PC Gaming είναι μεταξύ άλλων χόμπι. Σχετικά ακριβό χόμπι. Σχετικά με τις τιμές των παιχνιδιών, στο PC πράγματι είναι πολύ χαμηλότερες από των κονσολών. Εκτός από τις προσφορές του Steam, μπορείς να αναζητάς τίτλους και στο παρακάτω «Skroutz», εδώ: https://www.allkeyshop.com/blog/ . Αν κάποιος χρειάζεται μία συσκευή που να παίζει μόνο παιχνίδια, θεωρώ πως η κονσόλα είναι η καλύτερη επιλογή. Δεν χρειάζεται συντήρηση και προσοχή, όπως Settings, Updates, Format, ιούς, κλπ. Βάζεις το παιχνίδι, παίζεις και τέλος. Επίσης η κονσόλα δεν χρειάζεται αναβάθμιση. Για όποιον έχει Gaming PC, θεωρώ πως η κονσόλα αξίζει για 10 Exclusive τίτλους. Έτσι μπορεί να αγοράσει την κονσόλα μετά από 3-4 χρόνια από το λανσάρισμα της, έχοντας επιλογή για Exclusive τίτλους. Έτσι θα πληρώσει λιγότερα τόσο για την κονσόλα, όσο και για τους τίτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα