cac Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 παιδιά μετά από πολλές μέρες και ώρες με το πρόβλημα του ιντερνετ ο τεχνικός με ενημέρωσε ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην εσωτερική καλωδίωση της γραμμής απο την είσοδο της πολυκατοικίας στο σπίτι μου. μαζεύειει πολλά λάθη και μπουκώνει η γραμμή. Τι μπορώ να κάνω? δεν έχω ιντερνετ όταν το χρειάζομαι για τη δουλειά?
cac Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) γινεται? εσωτερικά ή εξωτερικά? Μπορω να δω εγω στο ρουτερ ποσα λάθη βγαζει? Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από cac
koukis hlias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, cac είπε γινεται? εσωτερικά ή εξωτερικά? Μπορω να δω εγω στο ρουτερ ποσα λάθη βγαζει? Αμα γραψεις το ip του ρουτερ σου και κανεις login μπορεις να το δεις στα stats τα λαθοι που λεει ονομαζονται crc.
soteras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, cac είπε Η κάθετη αλλάζει ευκολα? Αναλογα τον οροφο που εισαι εκτος και αμα στο διαμερισμα σου καταληγει και εφεδρικο ζευγος και εκεινο απλα ειναι σε πιο καλη κατασταση ολα αυτα ενας απλο ηλεκτρολογος θα στα πει ολα
cac Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) ok. ευχαριστω. Δύσκολα τα πράγματα Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από cac
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα