NikolasNegk Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 εχω θεμα με τους υποτιτλους στην τηλεοραση εχω samsung και το μοντελο ειναι U32H6200AW σας παρακαλω οποιος ξερει ας μου γραψει ευχαριστω
zx1234r Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Αν δεν δώσεις πληροφορίες πως θα σε βοηθήσουμε?
micos000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Η samsung θέλει τους υπότιτλους μέσα σε mkv αν θυμάμαι καλά και όχι ξεχωριστούς σε srt. Οπότε θα ενώσεις το βίντεο με τους υπότιτλους με το mkvtoolnix και θα δοκιμάσεις με το mkv αρχείο. Στο toolnix φόρτωσε με δεξί κλικ στο sources το βίντεο και τους υπότιτλους. Μετά στο κάτω μέρος (tracks) επέλεξε το srt. Τέλος στο δεξί μέρος (properties) όρισε τα Default και Force σε Yes. Σώσε πατώντας στο κάτω μέρος, στο εικονίδιο με τον φάκελο δίπλα στο όνομα του αρχείου. Θα το σώσει με κατάληξη mkv στον ίδιο φάκελο με το βίντεο, οπότε πάρε αυτό το αρχείο και δοκίμασε το. Αν οι υπότιτλοι δεν βγαίνουν με Ελληνικά, κατέβα στο Properties και άλλαξε το Character Set σε UTF-8 ή Greek. Δες ποιο θα σου δουλέψει. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από micos000
NikolasNegk Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 κωδικοποιηση υποτιτλων σε τηλεοραση lg;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα