Προς το περιεχόμενο

Eleaf Istick amnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

έχω το άνω τσιγάρο από 13/6/2020

Τελείωσε το υγρό πήρα αυτό εδώ από μαγαζί στη πόλη μου δεν μένω Αθήνα όσο είχα το παλιό υγρό όλα καλά με αυτο με καίει το λαιμό και βηχάω πολύ άλλαξα 2 φορές αντίσταση 

Του το πήγα 2 φορές το υγρό τη τελευταία μου είπε μην ρουφάς πολύ κτλ καμιά βοήθεια το λυπάμαι να πετάξω τόσο υγρό αλλά δεν μπορώ να το κανίσω 

Το υγρό είναι με 0 νικοτίνη 

0008188_eleaf-istick-amnis-kit-900mah-black_600.jpeg

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στειλε μου στο τσατ αν σου καιει τον λαιμο με 0νικοτινη ειναι ξεκαθαρα θεμα ρυθμισεων

Γραψε τι αντισταση εχεις( και αν ειναι ss κτλ,τσεκαρε στον ηλεκτρονικο σου τι ρυθμιση εχεις αν τυχον το εχεις σε ρυθμιση θερμοκρασιας το ηλεκτρονικο ξεκιναει στο μαξ και προσπαθει να κρατησει θερμοκρασια οποτε σου γαμαει τα πρεκια στο λαιμο) ,αν ειναι σε ρυθμιση watt γραψε ποσα ομ,βολτ,βατ σου εμφανιζει στην οθονη

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν γινεται καμια ρυθμιση τοτε μονο ενα πραγμα μπορει να συμβαινει,να στεγνωνει η αντισταση.Δοκιμαστηκά κλεισε τις τρυπες του αερα και ρουφα  χωρις να πατησεις το κουμπι στην αρχη λιγο και μετα πιο δυνατα γιατι δεν χρειαζονται ολοι την ιδια δυναμη  (ωστε να παρει υγρο ο θαλαμος με το ζορι θα φανουν και μπουρμπουλιθρες να βγαινουν στο θαλαμο ),μπορει να σου ερθει υγρο στο στομα αλλα δεν πειραζει, και μετα κανε κανονικα αν αυτο σου λεισει το προβλημα βρηκες τι φταει.

Τα αιτια μπορει να ειναι ή οτι η αντισταση θελει πιο υδαρή υγρα (να ειναι προπυλογλυκερινη που ειναι πιο ρευστη) η το λιγοτερο πιθανο να ειναι μουφα η αντισταση (κυκλοφορουν απομιμες οι οποιες καιγονται πιο ευκολα ή εχουν μαπα βαμβακια και δεν τραβουν καλα)

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ' την στιγμή που είναι με μηδενική νικοτίνη, μόνο με την αναλογία vg/pg μπορείς να παίξεις.

Παίζει να έχει υπερβολικά πολύ pg και να σου γδέρνει τον λαιμό.

Αν στο έφτιαξε σωστά και δεν είναι η αναλογία vg/pg, το συγκεκριμένο υγρό απλά θα έχει κάποιο άρωμα μέσα στο οποίο είσαι ευαίσθητος

και σε ενοχλεί. Τυχαίνει.

Δοκίμασε για αρχή να το αραιώσεις με σκέτη γλυκερίνη και αν πάλι, αφού αραιωθεί, σε ενοχλεί, απλά απόφυγε το συγκεκριμένο υγρό.

Δεν υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για το ότι σε ενοχλεί από την στιγμή που δεν βάζεις νικοτίνη (ώστε να πεις σου έπεσε πολύ, χαμήλωσε την) ή δεν έχει

κάτι να ρυθμίσεις η συσκευή σου (άρα έχεις λάθος ρυθμίσεις, κατέβα watts, κτλ.).

Edit: Άλλη μια εξήγηση είναι να πήρες αυτήν την φορά πιο χαμηλή αντίσταση απ' ό,τι παίρνεις συνήθως και να βαράει πιο δυνατά η συσκευή.

GS Air-M coils πρέπει να παίρνει αυτός ο ατμοποιητής, αν έβαλες καινούργιες και ο πωλητής σου έδωσε τις πιο χαμηλές ενώ πριν έπαιρνες άλλες,

παίζει να σου φάνηκε η διαφορά.

Επεξ/σία από Baator
Δημοσ.

εγω παντως και στους δυο μπερσεκερ που εχω επειδη ειμαι με 70% vg εχω προβλημα  στο οτι ειναι πολυ πυχτο το υγρο και δεν προλαβαινει να ποτισει το βαμβακι.Αυτο που λενε οτι το pg χτυπαει το αντιμετοπισα μονο σε νικοτινη για την ακριβεια στα 6μγ και πανω,απο εκει και περα οταν ειχα θεμα ηταν μονο ή οι γευσεις (τυπου μεντα κτλ) ή στεγνο βαμβακι που δεν ειναι και σπανιο φαινομενο σε τανκακια ποσο μαλλον αν παιζει σε γευση βανιλια κρεμα που ειναι γενικα ηπια γευση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είχα 0.75 πήρα 0,35 και μετά αυτός που πήρα το υγρό που άλλαξε δωρεάν και μου ξαναέβαλε 0.75

Μπα ότι και να κάνω με καίει στο λαιμό 

Θα αναγκαστώ να πάω από αλλού να πάρω άλλο υγρό 

Επίσης σωστά είπε ο kazakosc δεν έχει καμια ρύθμιση να κάνεις

Επεξ/σία από bill2015

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...