The2Brownies Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Γεια σας παιδιά, Με αφορμή το κλείσιμο των γυμναστηρίων λόγο καραντίνας ξεκίνησα καλλισθενική και είδα πολύ μεγάλη διαφορά όσον αφορά την αντοχή και τη δύναμη. Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν οι κοιλιακοί και έχασα κιλά πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το γυμναστήριο. Όποιος θέλει μπορεί να δει την αλλαγή μου εδώ. Τώρα που ξανάνοιξαν τα γυμναστήρια έχω μπερδευτεί για το πιο τρόπο γυμναστικής να ακολουθήσω, οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, The2Brownies είπε Γεια σας παιδιά, Με αφορμή το κλείσιμο των γυμναστηρίων λόγο καραντίνας ξεκίνησα καλλισθενική και είδα πολύ μεγάλη διαφορά όσον αφορά την αντοχή και τη δύναμη. Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν οι κοιλιακοί και έχασα κιλά πολύ πιο γρήγορα σε σχέση με το γυμναστήριο. Όποιος θέλει μπορεί να δει την αλλαγή μου εδώ. Τώρα που ξανάνοιξαν τα γυμναστήρια έχω μπερδευτεί για το πιο τρόπο γυμναστικής να ακολουθήσω, οποιαδήποτε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Εσυ δεν μας έλεγες ότι το πέτυχες με μαγείρεμα στο σπίτι και ότι ο αδερφός έμεινε χοντρός;Εχεις ανοίξει καμποσα παρόμοια θέματα προωθώντας τα βίντεο σου . 1
The2Brownies Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσυ δεν μας έλεγες ότι το πέτυχες με μαγείρεμα στο σπίτι και ότι ο αδερφός έμεινε χοντρός;Εχεις ανοίξει καμποσα παρόμοια θέματα προωθώντας τα βίντεο σου . Αν και δεν μ αρέσει ο χαρακτηρισμός χοντρός αυτή τι στιγμή γυμναζόμαστε και οι δύο, από τι στιγμή που θέλει κάποιος να βελτιωθεί ο μόνος τρόπος είναι να πάρει και τη γνώμη τρίτων. Όσο για τη προώθηση που λες , δεν σε αναγκάζει κανείς να πατήσεις το λίνκ αν δεν κάνω λάθος...
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, The2Brownies είπε Αν και δεν μ αρέσει ο χαρακτηρισμός χοντρός αυτή τι στιγμή γυμναζόμαστε και οι δύο, από τι στιγμή που θέλει κάποιος να βελτιωθεί ο μόνος τρόπος είναι να πάρει και τη γνώμη τρίτων. Όσο για τη προώθηση που λες , δεν σε αναγκάζει κανείς να πατήσεις το λίνκ αν δεν κάνω λάθος... Mπορεί να με ενοχλεί ο τρόπος που κάνεις την προώθηση.Αλλωστε δεν έγραψα κάτι που δεν ισχύει. 1
The2Brownies Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Mπορεί να με ενοχλεί ο τρόπος που κάνεις την προώθηση.Αλλωστε δεν έγραψα κάτι που δεν ισχύει. Μπορεί...
GARRETgr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2020 Συνέχισε την δουλεια, λεβεντια, ωραιος! Δεν ειδα ολο το βιντεο αλλα 1 παρατηρηση μονο. Τις ελξεις τις κανεις σχετικα σωστα, με οσο λιγοτερη ταλαντωση μπορεις και σε ευθεια γραμμη το κορμι. Τις καμψεις ομως τις κανεις λαθος και ισως και επικινδυνα. Παλι πρεπει να χεις το κορμι σε ευθεια γραμμη και να κατεβαινεις πιο χαμηλα, οχι να χαμηλωνεις το στηθος μονο αλλα ολο το κορμι, σκεψου το σαν ΕΝΑ. Και..δωσε πονο 1
Angeldeserve2die Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Το καλύτερο θα ήταν να τα κάνεις συνδιαστικά για να έχεις το μέγιστο δυνατόν αποτέλεσμα. 😉
momotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/7/2020 στις 5:57 ΜΜ, The2Brownies είπε Όποιος θέλει μπορεί να δει την αλλαγή μου εδώ. Κάλλιο αργά.. Spoiler 5 ώρες πριν, Angeldeserve2die είπε Το καλύτερο θα ήταν να τα κάνεις συνδιαστικά για να έχεις το μέγιστο δυνατόν αποτέλεσμα. 😉 Είσαι ο καλύτερος! Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από momotis 1
Roul4ki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2020 Λογικά έτσι όπως πάει θα τα ξανακλείσουν άρα μήπως καλλισθενική? 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα