Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΝΕΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΕ ΠΑΛΙΟ MAC

RIZOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους. Έχω περάσει mac os catalina σε macbook 2010. Θα ρωτήσετε αν δουλεύει. Δουλεύει άριστα το macbook αξίζει πραγματικά να το κάνετε. 

Εδώ θα δείτε τα link.1/ ένα βιντεάκι για την διαδικασία. 2/ για να κατεβάσετε  το mac os catalina 

http://dosdude1.com/catalina/   Με λίγα λόγια .... Το λογισμικό θα το περάσετε σε ενα στικακι ή ενα σκληρό δίσκο. Επίσης θα δείτε στα βήματα με προσοχή. Να φανταστείτε εγώ για να το κατεβάσω έβλεπα το βίντεο όταν έκανα εγκατάσταση. Εύχομαι καλή επιτυχία  σε όλους 

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Το σκέφτομαι για Macbook Pro 2011, είδα όμως κάτι προβλήματα με Office 2019 και Chrome και με έχουν αποθαρρύνει λίγο. Το χρησιμοποιώ καθημερινά το μηχάνημα (και για δουλειά μερικές φορές) και δε θέλω να με κρεμάει κάθε λίγο και λιγάκι...

Κάθε φορά που βγαίνει update πρέπει να περιμένουμε να αναβαθμιστεί ο patcher ή έχω καταλάβει λάθος;

@skiabox σε πέτυχα σε αντίστοιχο thread στο macrumors, γράψε κι εσύ 2 λόγια αν θέλεις 🙂

Μα είχα προσφέρει κιόλας στο αντίστοιχο thread λύνοντας ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα των χρηστών.

Βέβαια τώρα πήρα ένα macbook pro 16 οπότε δεν ξανασχολήθηκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...