Burgos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Πάντως πρόσφατα που έκανα αλλαγή sim στην COSMOTE έπρεπε να επιστρέψω την παλιά sim για να πάρω την καινουρια. Αλλά υποθέτω ότι και για απώλεια πρέπει να πας με ταυτότητα
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 6 λεπτά πριν, skoulas είπε Όλα αυτά θα πάνε σε κάποιο υπαρκτό πρόσωπο -όνομα και επώνυμο- με λογαριασμό Στην Μαρτινίκα ή στα νησια κειμαν😀
kostasbm Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 η τραπεζα αν θελει να προστατευσει το πελατη πρεπει να δει που πηγαν τα χρηματα γιατι μονο σε τραπεζα μπορουν να πανε , εκτος αν ειχε βρει τα ψωνια των 9000 και τα εκανε τσακ μπαμ η να εχει καποιον με εμπορικη ιδιοτητα να τα κανουν πλακακια(δυσκολο γιατι ο αλλος εναι επωνυμος) αλλα πιστευω οτι θελει το μετρητο και στη περιπτωση αυτη, αφου η πελατης ηταν στο καταστημα με ενα μειλ η τηλεφωνο απο τα κεντρικα της τραπεζα στη τραπεζα που πηγαν τα χρηματα μπορουσαν να σταματησουν η να ακυρωσουν τη συναλλαγη .Ετσι και αλλιως δεν ειναι διαθεσιμα τα χρηματα την ιδια μερα οταν φευγουν και πανε σε αλλη τραπεζα(εξωτερικου 2 μερεσ).....αν κοιμηθηκαν στο τμημα εντολων μεσω e banking για μια ολοκληρη μερα ειναι αλλο θεμα... δεν υπαρχει περιπτωση να μη βρεθει ακρη... τωρα και αυτη.εχασε τα στοιχεια εισοδου γιατι μου κανει εντυπωση...τα ειχε ολα στο τηλεφωνο και τα ειδε ο αλλος οταν πηρε τη sim///??..λιγο τραβηγμενα φαινονται ολα αυτα .... 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Στην Μαρτινίκα ή στα νησια κειμαν😀 οπου και ναναι Νικο ακυρωνεται η συναλλαγη την ιδια μερα.....
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 57 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... πολύ πιθανό, ο δράστης να είχε εκ των προτέρων τα στοιχεία εισόδου (οικείο ή συγγενικό πρόσωπο...ή εν άγνοια της, είχε πέσει θύμα phishing). Στην συνέχεια αφού έγινε ή μεταβολή του κινητού τηλ. στο σύστημα της τράπεζας...οι εγκρίσεις, οι επαληθεύσεις κ τα extra pin για τις μεταφορές, πέρασαν απο το νέο νούμερο. Έχω περιέργεια, απο ποια τράπεζα συνέβη αυτό. Τουλάχιστον στις 3 απο τις 4 συστημικές για να αλλάξεις αριθμό κινητού τηλ. πρέπει να επισκεφθείς κατάστημα (δεν γίνεται με τα υπόλοιπα "κανάλια" επικοινωνίας). Τουλάχιστον αυτό αντιμετώπισα εγώ, πρόσφατα κατά την αλλαγή που ήθελα να κάνω. Στην €bank έχω αλλάξει το κινητό που έρχονται τα sms κλπ απο το web banking,ή απο την εφαρμογή δεν θυμάμαι.
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Στην €bank έχω αλλάξει το κινητό που έρχονται τα sms κλπ απο το web banking,ή απο την εφαρμογή δεν θυμάμαι. γίνεται η αλλαγή, αλλά νομίζω ότι ζητάει και extrapin από το ήδη υπάρχων κινητό.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, kostasbm είπε οπου και ναναι Νικο ακυρωνεται η συναλλαγη την ιδια μερα..... Εμβάσματα που ηδη έφτασαν στον προορισμό τους δεν ακυρώνονται, τωρα αν πρόλαβαν τα χαϊβάνια της τράπεζας το κόβω χλωμό απο την περιγραφή "Στις 14.12 και ενώ παρέμενε στην τράπεζα, διαπιστώθηκε μεταφορά επιπλέον κεφαλαίων ύψους 2.570 ευρώ. Παρόντες μαζί της ήταν ο διευθυντής, ο προϊστάμενος και δύο υπάλληλοι. Παρά ταύτα, ουδείς μπόρεσε να αποτρέψει την …απαλλοτρίωση" 1
The_Judas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) --------- Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από The_Judas 1
kage Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό με την sim ότι δεν είχε πρόσβαση στο κινητό η κοπελα το γράφει καπου? Μάλλον to bug θα ναι μέσω viber που έγιναν οι αποστολές κωδικου κάτι που συνηθίζουν όλες τώρα τελευταια.. Γενικότερα μήπως απλά μαζεύουν κλικ στο site?νομίζω στα εμβάσματα έχεις κάποιο διάστημα για ακύρωση συναλλαγής... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από kage 2
TechnoState Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) @Ukforthemoment @The_Judas....ναι το είχα κάνει κ εγώ (αλλαγή μέσα απο την desktop έκδοση όμως) ήταν αλλαγή μόνο σαν στοιχείο επικοινωνίας κ μόνο για ενημέρωση (τύπου alerts). Αν δεν πήγαινα σε κατάστημα, δεν μπορούσα να κάνω login μέσω της εφαρμογής ούτε φυσικά να έχω sms extra pin ή push notifications (για εγκρίσεις). Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από TechnoState
kostasbm Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εμβάσματα που ηδη έφτασαν στον προορισμό τους δεν ακυρώνονται, τωρα αν πρόλαβαν τα χαϊβάνια της τράπεζας το κόβω χλωμό απο την περιγραφή "Στις 14.12 και ενώ παρέμενε στην τράπεζα, διαπιστώθηκε μεταφορά επιπλέον κεφαλαίων ύψους 2.570 ευρώ. Παρόντες μαζί της ήταν ο διευθυντής, ο προϊστάμενος και δύο υπάλληλοι. Παρά ταύτα, ουδείς μπόρεσε να αποτρέψει την …απαλλοτρίωση" Nikos ολα ακυρωνονται same day....ημουν πολλα χρονια και τους ειχα διπλα μου δε θελει πολυ ενα μυνημα swift και τελος...λαθη γινονται με πολυ μεγαλυτερα ποσα...αλλα ειπαμε θελει να κινηθεις αμεσα ...αυτη κινηθηκε οι αλλοι τι εκαναν??? και αν ειναι στα καιμαν η ν γουινεα τοσο το χειροτερο γιαυτον γιατι θα μεσολαβησουν 2 η 3 τραπεζες....θα μαθουμε αραγε τι απεγινε ?? 1
ioankav Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 21 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Εμβάσματα που ηδη έφτασαν στον προορισμό τους δεν ακυρώνονται, τωρα αν πρόλαβαν τα χαϊβάνια της τράπεζας το κόβω χλωμό απο την περιγραφή "Στις 14.12 και ενώ παρέμενε στην τράπεζα, διαπιστώθηκε μεταφορά επιπλέον κεφαλαίων ύψους 2.570 ευρώ. Παρόντες μαζί της ήταν ο διευθυντής, ο προϊστάμενος και δύο υπάλληλοι. Παρά ταύτα, ουδείς μπόρεσε να αποτρέψει την …απαλλοτρίωση" Aκύρωση εμβάσματος πχ για Πειραιώς: https://www.winbank.gr/sites/idiwtes/el/Pages/Structure/FAQs.aspx Αναφορά σε κείμενο 4) Πώς μπορώ να αιτηθώ την ακύρωση ή τροποποίηση ενός εμβάσματος μετά την ημερομηνία εκτέλεσής του μέσω winbank web banking; Έχετε τη δυνατότητα να αιτηθείτε την ακύρωση ή τροποποίηση εμβάσματος μέσω winbank ακόμα και μετά την ημέρα εκτέλεσης του. Μπορείτε να υποβάλλεται το αίτημά σας για ακύρωση ή τροποποίηση ως εξής: 1. Επιλέξτε την οθόνη Διαχείριση Εμβασμάτων που είναι διαθέσιμη από το menu ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ > Εξερχόμενα. 2. Μέσω της συγκεκριμένης οθόνης βρείτε το έμβασμα που θέλετε να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε. 3. Επιλέξτε το έμβασμα μέσω του button που βρίσκεται αριστερά του και στη συνέχεια πατήστε το button "Αίτηση Ακύρωσης" ή "Αίτηση Τροποποίησης". Εδώ πάντως δε μιλάμε για έμβασμα, αλλά για μεταφορά σε λογαριασμό εντός της ίδιας τράπεζας (με βάση το ρεπορτάζ που λέει για 3 μεταφορές σε real time). 1
Salvation81 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Να της τα εφαγε κανενας γκομενος και να το μετανιωσε και να προσπαθει να σωσει οτι μπορει το αποκλειουμε εντελως;
patclo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μεγαλύτερη βλακεία από την κατάργηση των συσκευών που παρήγαγαν κωδικούς δεν μπορούσαν να κάνουν. Τώρα μια μουφοεφαρμογή να έχει βάλει ο άλλος στο κινητό του μπορεί να του υποκλέψει τα πάντα.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 14 λεπτά πριν, TechnoState είπε @Ukforthemoment @The_Judas....ναι το είχα κάνει κ εγώ (αλλαγή μέσα απο την desktop έκδοση όμως) ήταν αλλαγή μόνο σαν στοιχείο επικοινωνίας κ μόνο για ενημέρωση (τύπου alerts). Αν δεν πήγαινα σε κατάστημα, δεν μπορούσα να κάνω login μέσω της εφαρμογής ούτε φυσικά να έχω sms extra pin ή push notifications (για εγκρίσεις). Και όμως απο εκεί το άλλαξα και πχ στους κωδικούς του ebanking που πρέπει να τους αλλάζεις κάθε 6 μηνες το OTP pin κλπ έρχεται στο νέο νούμερο.
geostratis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Miλάμε εδώ μέσα για τις ελληνικές τράπεζες και τις εταιρείες κινητης τηλεφωνίας σαν να πρόκειται για εταιρείες υψηλής ψηφιακής τεχνολογίας. Οποιος είναι παθών όμως ξέρει, ότι πρόκειται για μεταμφιεσμένα μικρά παλιά παραρτήματα του Δημοσίου, για κλάματα, για τα μπάζα .... Δες τράπεζες που δεν μπορούν να βάλουν ακόμη ούτε νούμερα αναμονής για τους πελάτες ... Τράπεζες που δεν μπορείς να ρυθμίσεις εσύ το username σου στο web banking ... Τράπεζες που δεν ξέρουν αν το τάδε υποκατάστημα έχει την κάρτα σου που "ρούφηξε" το ATM ... Που το τηλ. για κατάσταση ανάγκης (π.χ. απώλεια κάρτας) σε βάζει σε ουρά αναμονής ή δεν λειτουργεί Σ/Κ. Eταιρείες κινητής που δεν ξέρουν τι ειδοποιήσεις σου έχουν στείλει ... που δεν ξέρουν ούτε με ποιον μίλησες ούτε για ποιό πρόβλημα τους έγραψες ... 12 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα