Thehobbit Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Πριν 1 χρόνο μετακόμισα σε σπίτι που δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή τηλεφώνου. Έχω vodafone και δεν έχω πραγματοποιήσει ούτε διακοπή καθώς έλεγαν ότι δεν υπάρχει γραμμή σε κανένα πάροχο και ότι δεν θα χάσω τον αριθμό μου (15 χρόνια τον έχω από εποχή ΟΤΕ) και θα μπω σε προτεραιότητα και ότι δεν θα πληρώσω το κόστος μεταφοράς στο νέο σπίτι . Οι λογαριασμοί μου έρχονται -0,50Ε κάθε μήνα. Μέχρι και σήμερα βολεύομαι από δωρεάν wifi του γείτονα που το έχω συνδέσει σε repeater της xiaomi για να πιάνω internet σε όλο το σπίτι. Ο γείτονας σε 2 μήνες θα φύγει για το εξωτερικό και θέλει να διακόψει το σταθερό κόστος και του ζητούν 200Ε. Με ρώτησε εάν την θέλω εγώ (να γλυτώσει το πρόστιμο και να βολευτώ και εγώ) και να πληρώσω τυχόν κόστος μεταβίβασης και τον τελευταίο λογαριασμό. Ωστόσο ο γείτονας έχει wind (με αριθμό από ΟΤΕ) θα υπάρξει πρόβλημα εάν αποκτήσω την γραμμή του ενώ έχω άλλο συμβόλαιο στην vodafone που τελειώνει τον Οκτώβριο? Θα μπορώ να ζητήσω μεταφορά του αριθμού μου στην άλλη γραμμή που θα αποκτήσω? Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από Thehobbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Οταν λες γείτονας, που είναι ο γειτονας; Αφου δεν πληρωνεις στην voda δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thehobbit Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οταν λες γείτονας, που είναι ο γειτονας; Αφου δεν πληρωνεις στην voda δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα Ακριβώς δίπλα από εμένα (πολυκατοικία) Αν μεταβιβαστεί η γραμμή θα ανανεωθεί το συμβόλαιο για άλλους 24 μήνες ή σε 1 χρόνο που λήγει του γείτονα? Θα μπορώ να ζητήσω τον αριθμό μου στην wind αφού δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιο μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μεταβίβαση μπορεί να γίνει αλλά θα γίνει νέο συμβόλαιο, στο δικό σου όνομα πλέον, άρα 24μηνη δέσμευση. Να αλλάξεις τον αριθμός αυτής της σύνδεσης με τον δικό σου δεν γίνεται με τίποτα. Ακόμη δεν γίνεται να κάνεις φορητότητα τον αριθμό σου στην Wind και να σου δώσει την άλλη γραμμή, ακόμη κι αν αυτή ήταν στο δικό σου όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thehobbit Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, jkoukos είπε Μεταβίβαση μπορεί να γίνει αλλά θα γίνει νέο συμβόλαιο, στο δικό σου όνομα πλέον, άρα 24μηνη δέσμευση. Να αλλάξεις τον αριθμός αυτής της σύνδεσης με τον δικό σου δεν γίνεται με τίποτα. Ακόμη δεν γίνεται να κάνεις φορητότητα τον αριθμό σου στην Wind και να σου δώσει την άλλη γραμμή, ακόμη κι αν αυτή ήταν στο δικό σου όνομα. Άρα χάνω τον παλιό μου αριθμό αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή. Δεν μπορώ να κάνω μεταβίβαση και καπάκι σε άλλον πάροχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 15 λεπτά πριν, Thehobbit είπε Ακριβώς δίπλα από εμένα (πολυκατοικία) Αν μεταβιβαστεί η γραμμή θα ανανεωθεί το συμβόλαιο για άλλους 24 μήνες ή σε 1 χρόνο που λήγει του γείτονα? Θα μπορώ να ζητήσω τον αριθμό μου στην wind αφού δεν έχει τελειώσει το συμβόλαιο μου? Eλπιζω να εννοείς ιδια πολυκατοικία, οποιαδήποτε αλλη μετατροπή περαν του ονόματος, δηλαδή ακομα και διαμέρισμα να αλλάξεις, τοτε μεσολαβεί αίτημα με κίνδυνο να μην παρεις εσυ την γραμμή αλλα κάποιος αλλος που περιμένει την σειρά του Το μονο που μπορεις να κανεις (σε ιδια πολυκατοικία) ειναι να αλλάξεις ονομα και με την βοήθεια ενος ηλεκτρολόγου να περασεις την σύνδεση στο δικο σου διαμέρισμα με τον ιδιο αριθμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μπορείς να κάνεις μεταβίβαση και στο καπάκι φορητότητα σε άλλον πάροχο Κανείς δεν το απαγορεύει. Αλλά θα υπάρχει και τέλος πρόωρης διακοπής. Μην ξεχνάς ότι με την μεταβίβαση γίνεται νέο συμβόλαιο με νέα χρονική δέσμευση. Επίσης τι θα κάνεις με την άλλη γραμμή. Θα δεχθεί η Vodafone να την διακόψεις; Εκτός αν θέλεις να την κρατήσεις και αυτή όταν ενεργοποιηθεί. Τον παλιό αριθμό θα τον χάσεις μόνο στην περίπτωση που ακυρώσεις την σύνδεση με την Vodafone, που έχεις κάνει αίτηση μεταφοράς της γραμμής και μέχρι σήμερα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Όσο δεν την ακυρώνεις και τρέχει το αίτημα, ο αριθμός δεν χάνεται. Επίσης αν διακόψεις από την Vodafone, μπορείς να αιτηθείς ενεργοποίησή του μόνο στον ΟΤΕ (έγραψες τον είχες από παλιά σε αυτόν), εντός 6 μηνών από την κατάργησή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thehobbit Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μπορώ να αποκτήσω την γραμμή και να την μετατρέψω isdn ώστε να έχω και το δικό μου νούμερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Θεωρητικά ναι και ανάλογα τον πάροχο και τι υπηρεσίες δίνει. Χρειάζεται: Να δίνει ο πάροχος ISDN συνδέσεις ή VoIP με 2 κανάλια φωνής, σε οικιακά προγράμματα. Δεν το κάνουν όλοι (μην σου πω οι περισσότεροι) Να υπάρχει ήδη ή κύρια σύνδεση στον πάροχο και να μεταφερθεί σε αυτόν με φορητότητα ο δεύτερος αριθμός. Οπότε ξεκινάς επικοινωνία με τους παρόχους, για να δεις με ποιον μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις. Χοντρικά θα σου πω ότι με τον ΟΤΕ έχεις τις περισσότερες πιθανότητες (για να μην πω μόνο σε αυτόν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thehobbit Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Άντε έγινε θαύμα μου ήρθε μήνυμα από την vodafone 😀 Vodafone Σας ενημερώνουμε ότι η ενεργοποίηση της νέας σας σύνδεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο έως Τετάρτη 05/08/2020. Εντός των επόμενων 10 ημερών θα σας ενημερώσουμε με νέο sms σχετικά με την ακριβή ημερομηνία της πρώτης επίσκεψης τεχνικού στην οποία δεν χρειάζεται να είσαστε παρών αλλά να διασφαλίσετε πρόσβαση στο κτίριο. Παρακολουθήστε σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη της αίτησης σας πατώντας εδώ https://www.vodafone.gr/ Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από Thehobbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα