ρεσπεψτ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Χαλασε το bip μετα απο 3 χρόνια και ψάχνω άμεσα για smartwatch... Θέλω να κρατάει όσο γίνεται παραπάνω η μπαταρία, να είναι εμφανίσιμο και να έχει εννοείται σφιγμους και μέτρηση για τρέξιμο κτλ που νομίζω πλέον έχουν ολα. Max 200€ Θα προτιμούσα xiaomi αλλα εχω δει το huawei gt 2 που με τράβηξε λόγω αυτονομίας 2 εβδομάδων.... Οποία πρόταση δεκτή ευχαριστώ
mikevchq Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Έχω το galaxy watch 46mm εδώ και 2 εβδομάδες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κάνει όσα περιγράφεις και ακόμα παραπάνω. Η μπαταρία με 3 μονόωρες προπονήσεις την εβδομάδα βγάζει περίπου 4 μέρες. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, ρεσπεψτ είπε Χαλασε το bip μετα απο 3 χρόνια και ψάχνω άμεσα για smartwatch... Θέλω να κρατάει όσο γίνεται παραπάνω η μπαταρία, να είναι εμφανίσιμο και να έχει εννοείται σφιγμους και μέτρηση για τρέξιμο κτλ που νομίζω πλέον έχουν ολα. Max 200€ Θα προτιμούσα xiaomi αλλα εχω δει το huawei gt 2 που με τράβηξε λόγω αυτονομίας 2 εβδομάδων.... Οποία πρόταση δεκτή ευχαριστώ Eχω το Honor MagicWatch 2,το ίδιο με το Huawei που λες είναι .Μπαταρία άνετα πάνω 9 μέρες με όλα ανοιχτά,στο 20% το φορτιζω.Με την οθόνη να μην ανοίγει μονη της εχει 2 μέρες ακόμα αυτονομία. 2
TechnoState Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 ΔΕΝ σου προτείνω Αmazfit Stratos 2s.... Φανταστικό smart watch, κάνει όλα όσα υπόσχεται... αλλά με όλα τα features να τρέχουν, αντέχει κάπου μεταξύ 4 κ 5 ημερών. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Στο HONOR να επισημάνω ότι το χρησιμοποιείς με το app της Huawei και ξεχνάς σύνδεση με STRAVA. Kαι κάποιες φορές η μια αναβάθμιση χαλάει κάτι και πρέπει να περιμένεις την επόμενη για να το διορθώσει. 1 1
Delijohn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Στις 21/7/2020 στις 8:33 ΠΜ, ρεσπεψτ είπε Gts η gt 2 το έχει κανείς? έχω το gt2 αν θες να με ρωτήσεις κάτι, εδώ είμαι.. θα βοηθούσε πολύ να μου πεις τι θες ακριβώς από ένα ρολόι. Τι χρήση θα του έκανες πχ. Κάποιοι ζητάνε δεύτερο κινητό, κάποιοι ρολόι με 10 λειτουργίες παραπάνω. 1
ρεσπεψτ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Βήματα, τρέξιμο, να χτυπάει στις κλήσεις και να διαρκεί η μπαταρία του!
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, ρεσπεψτ είπε Βήματα, τρέξιμο, να χτυπάει στις κλήσεις και να διαρκεί η μπαταρία του! Το HONOR σε,με, καλύπτει σε αυτά.
Delijohn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 57 λεπτά πριν, ρεσπεψτ είπε Βήματα, τρέξιμο, να χτυπάει στις κλήσεις και να διαρκεί η μπαταρία του! Βήματα μετράει κι ένα απλό κινητό. Βέβαια όλα τα άλλα, τα κάνει μια χαρά. Προσωπικά έχω κλείσει τα notifications κι έχω αφήσει μόνο μια εφαρμογή για τη πιστωτική μου και τις κλήσεις. Σαν μπαταρία, κρατάει πολύ καλά. Απλά έχω κλείσει τη μέτρηση άγχους, μια και μετά από 2-3-4 βδομάδες, είδα πως είναι "χαλαρό" άτομο. Όλα τα άλλα ανοιχτά. Βγαίνω και για γυμναστική και κρατάει απίστευτα στατιστικά για το τρέξιμο έξω. Δεν έχει πολλά είδη άσκησης, αλλά τα απλά και νορμάλ, τα πιάνει όλα. Προχθές οδηγούσα 5 ώρες και με πήραν τηλέφωνο 5-6 φορές! Το χάρηκα όσο τίποτα το ότι μπορούσα να μιλήσω από το ρολόι και με άκουγαν μπόμπα. Το ρολόι το βρήκα με κουπόνι το Γενάρη και το πήρα στα 150. Τώρα κυκλοφορεί και στα 120.
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Στα ~230 ευρω το Apple Watch 3 δεν εχει αντιπαλο σαν ρολοι. Μειονεκτημα η μπαταρια του που θελει φορτισμα καθε 1-2 ημερες (αναλογα την χρηση). Μακραν του δευτερου το καλυτερο. Εαν θελεις σωστες μετρησεις ακριβειας τοτε δεν πας σε smartwatch αλλα πας σε καποιο Garmin που σε αυτη την τιμη και παλι αποκλισεις θα τις εχεις. Εαν θελεις μπαταρια τοτε ξεχνας τα Samsung εντελως Για μπαταρια δες Xiaomi. To Amazfit GTS ειναι μια αξιολογη απομιμηση του Apple. Εξαιρετικο για την τιμη του και για εμενα πολυ ομορφο. Το Amazfit GTR ειναι το αντιστοιχο του Huawei GT (το GT2 εχει και ηχειο κλησεων αλλα προσοχη. Οταν βουταει σε νερο δεν του πολυαρεσει μεχρι να στεγνωσει καλα. Αλλιως ακους σαν χαλασμενο ραδιοφωνο) Εαν εισαι πολυ sportif (αν και υποθετω ότι δεν ψαχνεις για κατι τετοιο) δες το Amazfit T-REX. Θα ελεγα οτι το Honor MagicWatch 2 που προαναφερθηκε ειναι και αυτο καλη επιλογη.
Delijohn Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε το GT2 εχει και ηχειο κλησεων αλλα προσοχη. Οταν βουταει σε νερο δεν του πολυαρεσει μεχρι να στεγνωσει καλα. Αλλιως ακους σαν χαλασμενο ραδιοφωνο το δικό μου πάντως και ντουζάκια κάνω δυο φορές τη μέρα τουλάχιστον αυτή τη περίοδο και πισίνα μπαίνω, δεν έχω παρατηρήσει κάτι.. βέβαια δεν έτυχε να έχω κλήση ενώ κάνω μπάνιο ας πούμε.. σύντομα θα πάω και θάλασσα, οπότε θα σας ενημερώσω
SeNNinhA Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, Delijohn είπε το δικό μου πάντως και ντουζάκια κάνω δυο φορές τη μέρα τουλάχιστον αυτή τη περίοδο και πισίνα μπαίνω, δεν έχω παρατηρήσει κάτι.. βέβαια δεν έτυχε να έχω κλήση ενώ κάνω μπάνιο ας πούμε.. σύντομα θα πάω και θάλασσα, οπότε θα σας ενημερώσω Εαν δεν προλαβαινει να μπει νερο μεχρι την σιτα αδιαβροχοποιησης του ηχειου δεν εχει προβλημα. Δεν ειναι θεμα του συγκεκριμενου. Και κατι εξαιρετικα ακουστικα Sony που ειχα εαν εμπαινε νερο μεχρι να στεγνωσουν το ιδιο εκαναν. Απορω μονο με την Apple διοτι δεν εχω ακουσει να λενε κατι για εκει. Σου προτεινω να μην το πολυβαζεις στην θαλασσα. Το αλατι θα μεινει πανω στην σιτα εκτος κι αν μετα το αφησεις για καποια ωρα μεσα σε καθαρο νερο. Δεν ειναι οτι καλυτερο.
Delijohn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2020 Μια μικρή ενημέρωση για το gt2. Μετά από 40 μπάνια στη θάλασσα και άλλα τόσα και βάλε σε πισίνες και ντουζ, παίζει ακόμα μια χαρά, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. 2
Aslbill Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτοχος και του Amazfit GTR 42mm και του GTR 47mm lite και του Huawei GT2e η αυτονομία που είχα στο GTR είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. 50+ μέρες χωρις AOD βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα