petasis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Πολύ μέτριες (κακές δηλαδή) οι ταινίες του νετφλιξ (όχι δεν εξαιρώ τον Ιρλανδό.). Και φυσικά αναμένω να προκαλέσουν την ίδια καταστροφή στον κινηματογράφο που έφεραν οι "πλατφόρμες" στην μουσική και στις εφαρμογές. 1
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Είναι πρόβλημα να μην μου αρέσουν οι ταινίες του νετφλιξ? Δλδ πρέπει όλοι να έχουμε ιδιο γούστο ? Παραγωγές της πλάκας είναι οι περισσότερες με απλά 1 2 γνωστούς ηθοποιούς στο καστ , με σενάριο κακογραμμένο και πρόχειρο . Καλύτερα βγάλε 2 3 ταινίες το χρόνο με τρομερό σε σενάριο και παραγωγή , πάρα 20 σκουπίδια το χρόνο Πρόσεχε λέω για τις ταινίες ... Όχι για τις σειρές ... Οι σειρές κάποιες είναι κορυφαίες . Ταινία όμως κορυφαία καμία . Όσες έχω δει ήταν χάσιμο χρόνου ... Αυτό σου λέω... Αν ψάξεις θα βρεις καλές ταινίες. Εγώ βλέπω από όλα εκτός πολεμικά. 2
dimitrisdim14 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Αυτό σου λέω... Αν ψάξεις θα βρεις καλές ταινίες. Εγώ βλέπω από όλα εκτός πολεμικά. Πρότεινε μου κάποιες που θεωρείς καλές να το τσεκεκαρω ...
nick10000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε Πρότεινε μου κάποιες που θεωρείς καλές να το τσεκεκαρω ... ειπαμε, το platform... εχω να δω τοσο δυνατη ταινια απ τα 80s οταν ειχα πρωτοδει το "Johnny got his gun" 1
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, dimitrisdim14 είπε Πρότεινε μου κάποιες που θεωρείς καλές να το τσεκεκαρω ... Δεν θα προτείνω γιατί εγώ βλέπω ταινίες που άλλοι δεν τις ακουμπάν. Ψάξε όμως έχει από Ευρώπη πολύ καλές ταινίες. Εννοείται οι σειρές είναι το δυνατό χαρτί του Netflix. 1 λεπτό πριν, nick10000 είπε ειπαμε, το platform... εχω να δω τοσο δυνατη ταινια απ τα 80s οταν ειχα πρωτοδει το "Johnny got his gun" Αυτό το είδα σχεδόν μόλις βγήκε... Ταινιάρα για εμένα... Τέτοια ψάχνω διαμάντια αλλά φυσικά η λίστα είναι μεγάλη δεν μπορείς να τα δεις όλα. 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Το ιδιο και τα Mc Donald's Και τα γκουντις, άρα μια χαρά όλα.
dieksodo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 3 hours ago, Boubis1411 said: Αρέσουν σε πολλούς... Άρα εσύ έχεις το πρόβλημα. εξαρταται τι εννοεις οταν λες πολλους π.χ. αν αρεσουν σε πουλλους που ερχονται απο το γραφειο και θελουν να δουν κατι 1-2 ωρες για να ξεχασουν τη μερα που περασαν ναι αν εννοεις πολλους που θα πληρωναν 10 ευρω να σηκωθουν να πανε σινεμα αλλο πραμα γενικα το νετφλιξ ειναι τηλεοραση αλλο επιπεδο απο το σινεμα πιο προβλεψιμο πιο ανουσιο προσπαθει να ειναι μαινστριμ αλλα πιο φτηνιαρικο σαν να συγκρινεις ελληνικη τηλεοραση με ταινιες του 60 γενικα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα τι να κανουμε. αλλο ειναι το ταργκετ γκρουπ αλλο θα ειναι και το επιπεδο αν βαριεσαι να ψαχνεις ειναι μια φτηνη εναλλακτικη
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, dieksodo είπε εξαρταται τι εννοεις οταν λες πολλους π.χ. αν αρεσουν σε πουλλους που ερχονται απο το γραφειο και θελουν να δουν κατι 1-2 ωρες για να ξεχασουν τη μερα που περασαν ναι αν εννοεις πολλους που θα πληρωναν 10 ευρω να σηκωθουν να πανε σινεμα αλλο πραμα γενικα το νετφλιξ ειναι τηλεοραση αλλο επιπεδο απο το σινεμα πιο προβλεψιμο πιο ανουσιο προσπαθει να ειναι μαινστριμ αλλα πιο φτηνιαρικο σαν να συγκρινεις ελληνικη τηλεοραση με ταινιες του 60 γενικα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα τι να κανουμε. αλλο ειναι το ταργκετ γκρουπ αλλο θα ειναι και το επιπεδο αν βαριεσαι να ψαχνεις ειναι μια φτηνη εναλλακτικη Εχει ταινίες καλές δεν μπορώ να κάτσω να τις γράψω κάντε κάτι μόνοι σας... Θα προτείνω μια όμως οκ... " Η οφθαλμαπάτη" Τέτοια έργα βλέπω εγώ συνήθως ούτε μπαμ ούτε μπουμ, δεν έχω ηλικία για φασαρίες. Αντε θα δώσω και ακόμα μια... " Το κάταγμα" 1
nick10000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε δεν έχω ηλικία για φασαρίες. αν λες πως το Johnny got his gun το ειδες οταν πρωτοβγηκε, σιγουρα, και μαλλον προλαβες να δεις live και το Jimi Hendrix 😄 (καλα κι εγω δεν ειμαι λυκοπουλο αλλα το 70 ημουν αγεννητος) Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από nick10000 1
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, nick10000 είπε αν λες πως το Johnny got his gun το ειδες οταν πρωτοβγηκε, σιγουρα, και μαλλον προλαβες να δεις live και το Jimi Hendrix 😄 (καλα κι εγω δεν ειμαι λυκοπουλο αλλα το 70 ημουν αγεννητος) 75 είμαι. Έχω δει πολεμικά πολλά βαρέθηκα. Έχει ρε συ πολλές ταινίες στο Netflix καλές, όχι για 9/10 αλλά αξίζουν μια ευκαιρία.
nick10000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε 75 είμαι. Έχω δει πολεμικά πολλά βαρέθηκα. Έχει ρε συ πολλές ταινίες στο Netflix καλές, όχι για 9/10 αλλά αξίζουν μια ευκαιρία. εχει οντως πολλες καλες, αλλα το platform ειναι 9/10... στο imdb απ οτι θυμαμαι ειχε ιδια βαθμολογια με το νονο (δεν εχω δει αν εχει παραμεινει η αν επεσε... συνηθως πεφτουν λιγο οταν ειναι τοσο ψηλα) edit: μολις τσεκαρα, 7ρι εγινε... λογικο, αφου 8 και 9 ειναι ιερα τερατα της παγκοσμιας ιστοριας του κινηματογραφου Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από nick10000 1
Boubis1411 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, nick10000 είπε εχει οντως πολλες καλες, αλλα το platform ειναι 9/10... στο imdb απ οτι θυμαμαι ειχε ιδια βαθμολογια με το νονο (δεν εχω δει αν εχει παραμεινει η αν επεσε... συνηθως πεφτουν λιγο οταν ειναι τοσο ψηλα) Αυτό ναι είναι πολύ δυνατό.... Ούτε καν βλέπω βαθμολογία γιατί μπορεί να ψηφίζουν τίποτα περίεργοι. Ψάξε για περίεργους τίτλους και δες μέχρι την μέση αν δεν κάνει οκ δρόμο μην χάνεις και την ώρα σου άδικα. Η καλή ταινία στο μισάωρο νομίζω φαίνεται.
hariskar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 4 ώρες πριν, totalius είπε Ολες εκτος το Irishman ειναι απο τραγικες εως μετριες. Οι λεγομενες νετφλιξοταινίες Είδα μόνο το Platform από τις ταινίες που αναφέρει και μου άρεσε. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν τραγική έως μέτρια. Και στο imdb έχει 7 που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι τραγική έως μέτρια.
nick10000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, hariskar είπε Είδα μόνο το Platform από τις ταινίες που αναφέρει και μου άρεσε. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν τραγική έως μέτρια. Και στο imdb έχει 7 που επιβεβαιώνει ότι δεν είναι τραγική έως μέτρια. μολις βγηκε στο imdb ειχε 9 μαζι με το νονο... μετα ενταξει την ειδαν πιο ψυχραιμα και επεσε λιγο αλλα δε της στερει τον τιτλο του αριστουργηματος. Αν ηταν κινηματογραφικη τι βαθμολογια θα ειχε?
elpenor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Εγώ έχω ιδιόμορφο γούστο, τόσα χρόνια τώρα και δεν έχω καταφέρει να δω ολόκληρη καμία σειρά/ταινία του netflix, ή με εκνευρίζουν ή βαριέμαι. Αντιθέτως στις σειρές του HBO ακόμα και αν αντιπαθώ το θέμα και τους ηθοποιούς δεν μπορώ να ξεκολλήσω αν δεν τις δω ολόκληρες. Η εκτίμηση μου είναι ότι το Netflix και οι σειρές με 10+ σεζόν έχουν δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον ποιοτικό κινηματογράφο. Η νέα γενιά βέβαια δεν θα μπορέσει να το καταλάβει αυτό γιατί σε όλα ισχύει το όπως μάθεις. 1
anax111 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Το ότι το 6 Underground έχει μεγαλύτερα νούμερα από το The Irishman με ξεπερνάει. Τέτοια βλέπει το Netflix και δίνει πράσινο φως για παραγωγές του k0loY.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα