PavlosZaro Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Εδώ και 3 χρόνια αγοράζω κάθε χρόνο καινούργιο powerline. Έχω πάει σε xiaomi, και σε tp-link αλλα καθε τοσο και λιγάκι τρώνε ένα δυνατό σκάλωμα και δεν πιάνουν με τίποτα. Τους κάνω restart και μετα απο ώρα έχουν την διάθεση να μεταφέρουν το σήμα. Και επειδή έχω βαρεθεί να αγοράζω συνέχεια, θελω να μου προτείνετε κάποιο απο εδώ https://www.you.gr/anavathmisi-diktyaka/diktyaka/powerlines γιατί θα πάρω και κάτι ακόμα να τα παραγγείλω όλα μαζί. Ειλικρινά δεν με πειράζει να κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά θέλω να ξέρω πως θα ασχοληθώ μαζί του μετά από 1-2 χρόνια πάλι.Εχετε καμία καλή προταση?
black66.gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πας εδώ και ησυχάζεις για μια ζωή. https://en.avm.de/products/fritzpowerline/ Τα χρησιμοποιώ εδώ και δύο χρόνια σε μεζονέτα (σε διαφορετικό όροφο) με τριφασικό ρεύμα, και είναι βράχος. Ούτε αποσυνδέσεις ούτε τίποτα. Μου είχαν σπάσει τα νεύρα με κάτι TP-Link που είχα πριν. Αξίζουν τα χρήματα τους μέχρι τελευταία δεκάρα. Βέβαια δεν ξέρω αν τα έχει το κατάστημα που αναφέρεις. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2020 από black66.gr
logvphys Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Kοιτας και σε devolo, μιας και ειναι οτι καλυτερο σε PL.
thanasis00 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Έχουν τσιμπήσει αρκετά οι τιμές των devolo τις τελευταίες μέρες... Έχει παίξει καμιά προσφορά γενικά; Θα άξιζε να περιμένω πιστεύετε; Γιατί και εγώ θέλω να πάρω (σκέφτομαι για devolo magic 2 multiroom γιατί θέλω σε 2 δωμάτια ethernet που δεν είναι εύκολο να περαστεί καλώδιο).
logvphys Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Γενικως ειναι ακριβα τα devolo, αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Αναλόγως τα πόσα χρειάζεσαι και τι απαιτήσεις έχεις. Ειδικά αν δεν μένεις σε ενοίκια, από ένα σημείο και μετά είναι πιο συμφέρουσα η δομημένη καλωδίωση. 😛 1
thanasis00 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Δυστυχώς για κάποια χρόνια ακόμα θα με φάνε τα ενοίκια, οπότε τέτοιες παρεμβάσεις δε μπορώ να κάνω 😕 Το κύριό μου μέλημα είναι ότι θα ήθελα σε 3 δωμάτια (1 που είναι το router και άλλα 2, γι αυτό και το τριπλό powerline) να μπορώ να streamάρω μέσω plex 4k content, γι αυτό και σκέφτομαι για το devolo magic 2. Απλά αναρωτιέμαι αν είναι overkill το devolo και μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και με κάποιο μικρότερο powerline.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2020 Μην κοιτάς τα θεωρητικά τους νούμερα που είναι σε συνθήκες "εργαστηρίου". Ποτέ δεν ξέρεις τι απόδοση θα έχει ένα powerline στο εκάστοτε σπίτι. Αν θες να είσαι σίγουρος κι έχεις απαιτήσεις, παίρνεις ότι καλύτερο μπορείς. 1
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 fritz και devolo. θα βρεις απειρα review στο insomnia και για τα δυο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα