Lazarosni Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Στις 20/7/2020 στις 9:36 ΠΜ, giorgosmicho είπε Καλησπέρα στην παρέα έχω city coco m3 2000watt με έχουν σταματήσει δεν μου έχουν ζητήσει χαρτιά ούτε δίπλωμα.δεν βγάζει πινακίδες ούτε πληρώνω τέλη κυκλοφορίας..από 3000watt και πάνω βγάζει πινακίδα και δίπλωμα για 50cc.μονο ασφάλεια βγάζει 30ευρο τον χρόνο.αυτα.πολυ οικονομία μεχρι τώρα...
kronas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 21/7/2020 στις 2:26 ΠΜ, pants_ είπε Καλησπέρα σε όλους. Εγώ παράγγειλα σήμερα ένα city coco. Δεν το έχω παραλάβει ακόμα για να πω τις εντυπώσεις μου. Παρόλα αυτά θα με ενδιέφερε η γνώμη κάποιου που είναι κάτοχος. Επίσης το ρώτησα και εγώ αυτό για τα 2000w και γτ δεν χρειάζεται πινακίδες και δίπλωμα. Ο νόμος λέει ότι όχημα έως 250w σε νορμάλ πορεία υπάγεται στα ποδήλατα. Το συγκεκριμένο είναι 240w σε ευθεία πορεία και η τάση του σε κάποια ανηφόρα η γενικά όταν ζοριστεί ανεβαίνει έως τα 2000w το max peak που λένε για ηλεκτροκινητηρες. Και γενικά που το έψαξα λίγο όλα τα ηλεκτρικά έχουν ένα νορμάλ peak και ένα max peak. Ο νόμος λέει ότι μόνο το normal peak υπολογίζεται για την κατηγορία που ανήκει το όχημα. Όπως και τα 25χλμ τελική. Τώρα αυτό που πιάνει παραπάνω τελική γίνετε με κάποιο ξεκλείδωμα εγκεφάλου. Όσο για αριθμό πλαισίου έχει κανονικά και μπορεί να ασφαλίστει με βάση τον αριθμό πλαισίου. Ακόμα και αν δεν έχει πινακίδες μεγαλη προσοχη γιτι βουτα αποτομα θελει εξικιοση πρεπει να πας σε κανενα χωραφι 1
dvogiatz1978 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα! Κάτοχος City Coco εδώ και ένα χρόνο. 1500Watt με 2 μπαταρίες. Χρήση σε επαρχιακή κωμόπολη για σύντομες διαδρομές. Η αγορά έγινε με γνώμονα κυρίως την οικονομία και την ευελιξία κινήσεων... Μέχρι στιγμής 2100 χλμ στο κοντέρ και όλα βαίνουν καλώς. Κινούμαι με 15 έως 25 χλμ/ώρα και, πιστέψτε με, δε χρειάζεσαι παραπάνω εκτός αν σε έχουν πάρει στο κατόπι τα σκυλιά (λολ). Αυτονομία πάνω από 100 χλμ. Σε βροχή δεν είχα θέμα αλλά γενικά το προσέχω. Έχω πιάσει και 49 κοντερίσια χλμ σε άδειο δρόμο απλά για να δω πώς πάει αλλά θεωρώ πως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη πάνω από τα 35 χλμ. Στις ανηφόρες τα πάει περίφημα με 150 κιλά αναβάτες! Γενικά πολύ ευχαριστημένος... 1
ALMPANIS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Στις 24/9/2020 στις 11:08 ΜΜ, angelooom είπε Αγόρασα τώρα City Coco. Το μοτέρ του γράφει πάνω 240w όπως επίσης και το χαρτί που μου έδωσε το κατάστημα. Το μοτέρ όμως είναι 2000w με μπαταρία 60v 20ah. Το κοντέρ μετράει εντελώς λάθος χιλιόμετρα. Δείχνει ότι πάω με 35χλμ ενώ στο gps είναι 55χλμ (τελική ταχύτητα!) Χοροπηδάει με το παραμικρό, μάπα τα αμορτισέρ του (λογικό) αλλά γενικά έχει πολύ πλάκα στην οδήγηση. Το πήρα κατα βάση για να πηγαίνω τα ψώνια πελατών από το κατάστημα μου και να το φορτώνω γενικά μιας και έχει μεγάλο χώρο. Δικαβαλο σε ανηφόρα απότομη (75kg οδηγός και 95kg συνοδηγός) ανεβαίνει με πάρα πολύ ζόρι και πάρα πολύ αργά (15-20χλμ) ΑΛΛΑ δεν είχε καθόλου πίεση στα ελαστικά (ότι το είχα αγοράσει και πήγα να δοκιμάσω τι κάνει στην ανηφόρα). Θα το ξανατσεκαρω. Έχω μια μπαταρία και υπολογίζω ότι περίπου πρέπει να βγάζει γύρω στα 30-35χλμ αυτονομία. Τα φρένα είναι δισκόφρενα αλλά μάλλον είναι από ποδήλατο. Γενικά είναι όλο φθηνοκατασκευη αλλά το αγόρασα εν γνώση μου. Το ήθελα καθαρά για κουβαληματα γύρω γύρω γενικά και για να μπω στην ηλεκτροκίνηση οικονομικά.. 😅 Πήρα ένα στεγανωτικο και πέρασα όλες τις ενώσεις γιατί αν βρεξει την κάτσαμε. Σίγουρα δεν είναι αδιάβροχο καθώς τα controller κτλ είναι εκτεθειμένα. Ότι θέλετε να μάθετε ρωτήστε ελεύθερα 😃 Καλησπέρα πρόκειται να αγοράσω και εγώ ένα μεταχειρισμένο, θα ήθελαν να σε ρωτήσω εάν πρέπει να το κανω μεταβίβαση και εάν θέλει ασφάλεια και πινακίδα, τι θα πρέπει να προσέξω, ποσό τελική έχει και τι αυτονομία στα χλμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα