Vasilis T 92 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Καλημερα θελω να αγοράσω 4 διαφορετικούς Αποκωδικοποιητές Mpeg4 απο Ελλάδα https://www.skroutz.gr/c/1793/psifiakoi-dektes-mpeg4/f/520123_520142/Full-High-Definition-FullHD-dynatotita-egrafis-pvr.html για να τους βαλω δίπλα διπλα και ο ενας πανω στον αλλον αν γίνετε για να μπορώ να γραφω 4 διαφορετικές συχνότητες- κανάλια. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν ξερω τι να προσέξω για να μπορώ να το κανω αυτο χωρις να μπερδεύονται μεταξυ τους τα τηλεκοντρόλ με αποτέλεσμα να επηρεάζοντε μεταξυ τους η εγγραφές πχ αμα θέλω να σταματήσω την εγγραφή απο των εναν αποδικοποιητη μην σταματάει και ο αλλος απο διπλα χωρις να το θέλω κτλπ. Σε αυτούς τους δυο αποδικοποιητες που εχω κατω κατω στην φωτο ενδεικτικά για να καταλάβετε τι εννοώ πως θελω να κανω μπορεί να είναι διαφορετικής μάρκας και να εχουν και διαφορετικό μενού αλλα τα τηλεκοντρόλ μοιάζουν μεταξύ τους εμφανισιακά και εχουν την ιδια σειρα τα κουμπιά και μπερδεύονται μεταξυ τους και ο ενας αποδικοποιητης ειναι παλιός και πολύ χρήσιμοποιημενος και μου κανει κόλπα τα εχει παίξει τελειως και ο αλλος απο πανω του για κάποιο λογο δεν γράφει τπτ μου είναι άχρηστος για την δουλειά που των θελω .
zx1234r Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δεν νομίζω πως γίνεται αυτό που θέλεις. Όλοι οι αποκωδικοποιητές θα έχουν παρόμοιες λειτουργίες στα χειριστήρια και ενδέχεται να μπερδεύονται μεταξύ τους.
graphist83 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από graphist83
Pokemon640 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Γίνεται, με μερικές θυσίες, αν βάλεις διακλαδωτή κεραίας 1:4 θα σου κόψει λίγο σήμα, αν δεν έχεις αρκετό η κάποιον ενισχυτή πριν. Επίσης πρέπει να υπάρχει απόσταση από τους δέκτες μεταξύ τους και το τηλεκοντρόλ να το έχεις κοντά για να πιάνει και να μην μπερδεύεται με τα άλλα. Υ.Γ. Επίσης υπάρχει 4κάναλη κάρτα TV όπως αυτή και καθάρισες. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από Pokemon640 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 10/8/2020 στις 8:21 ΠΜ, Pokemon640 είπε 1:4 Τι σημαίνει αυτο??? Στις 10/8/2020 στις 8:21 ΠΜ, Pokemon640 είπε Επίσης πρέπει να υπάρχει απόσταση από τους δέκτες μεταξύ τους και το τηλεκοντρόλ να το έχεις κοντά για να πιάνει και να μην μπερδεύεται με τα άλλα. Πως θα γινει αυτο ?? Οπως βλέπεις στην φωτο δεν εχω πολυ χωρο διαθέσιμο γτ των πιανει ολο των χωρο ο αποδικοποιητης της cosmote που ειναι μπροστά στο κέντρο. Αφου Σκεφτόμουν τους αλλους δυο αποδικοποιητες αν παρω πότε ... να τους βαλω πανω απο τους αλλους δυο αν γίνετε οπως στην 2η φωτο που ανέβασα ... επισης σκέφτομαι ότι πρέπει να εχω χωρο και για τους αλλους δυο εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που θα γραφουν ειναι και αυτη που θα τους ακουμπήσω να εχουν μια απόσταση και αυτη?? Στις 10/8/2020 στις 8:21 ΠΜ, Pokemon640 είπε Υ.Γ. Επίσης υπάρχει 4κάναλη κάρτα TV όπως αυτή και καθάρισες. Τι είναι αυτό και πως λειτουργεί????
Pokemon640 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Vasilis T 92 είπε Τι είναι αυτό και πως λειτουργεί???? Αυτή μπαίνει σε υπολογιστή, αν πάρεις mini pc χωράει.
Vasilis T 92 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε Αυτή μπαίνει σε υπολογιστή, αν πάρεις mini pc χωράει. Μα έχω ήδη υπολογιστή. Θα πρέπει να είναι ο υπολογιστής όλη την ώρα ανοιχτός για να γράφει??. Επίσης μήπως ξέρεις αν έχει epg??? Πιάνει όλα τα ελληνικά κανάλια σε HD??? Που αποθηκεύονται τα records;; θα μπορώ να τα δω στο δισκο του υπολογιστη και να τα επεξεργαστώ με Άλλο πρόγραμμα στον υπολογιστή??? Η να τα κάνω copy paste σε άλλο δίσκο του υπολογιστή ή σε καποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο δεν πιστεύω να είναι κρυπτογραφημενες η εγγραφές???
Vasilis T 92 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/9/2020 στις 1:08 ΜΜ, Vasilis T 92 είπε Μα έχω ήδη υπολογιστή. Θα πρέπει να είναι ο υπολογιστής όλη την ώρα ανοιχτός για να γράφει??. Επίσης μήπως ξέρεις αν έχει epg??? Πιάνει όλα τα ελληνικά κανάλια σε HD??? Που αποθηκεύονται τα records;; θα μπορώ να τα δω στο δισκο του υπολογιστη και να τα επεξεργαστώ με Άλλο πρόγραμμα στον υπολογιστή??? Η να τα κάνω copy paste σε άλλο δίσκο του υπολογιστή ή σε καποιον εξωτερικό σκληρό δίσκο δεν πιστεύω να είναι κρυπτογραφημενες η εγγραφές??? ***** Υπάρχει περίπτωση να μου καει ο βασικός μου υπολογιστής η κατι τέτοιο απο την πολυ χρήση ??? Μην εχω αλλα Γτ Εγω μπορεί να θελω να γράφει μερα νύχτα ασταμάτητα ολη την ωρα οτι Πρόγραμμα παίζει στην τιβι σε 4 διαφορετικές συχνότητες-κανάλια. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από Vasilis T 92
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα