Lucifer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, SakafliaC είπε Από εβδομάδα και κάτω είσαι οκ, απλά για να μην ανησυχήσεις, το QR θα σου έρθει στο mail που θα δώσεις μόλις μπει η ημερομηνία που πετάς και όχι όταν το κάνεις. Δηλαδή μόλις πάει 00:01 εδώ Ελλάδα και μπει η ημερομηνία της πτήσης σου. Ναι, αυτό το έχω υπ' όψιν μου. Αν και δεν έχω καταλάβει, εγώ που φτάνω Αθήνα την επόμενη της αναχώρησης (μεγάλο ταξίδι) και με ανταπόκριση τι θα δείξω και πού. Θα τα βρω αυτά, ήθελα απλώς να δω πόσο νωρίτερα μπορώ να συμπληρώσω το PLF! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και πάλι!
SakafliaC Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Γενικότερα για όποιον θέλει βοήθεια με PLF, επειδή η Πολιτική Προστασία δεν απαντάνε τηλέφωνο ποτέ, να ξέρει υπάρχει ξεχωριστό τηλέφωνο, helpdesk για τα PLF 215 5605151. 3
gregdel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Καλημέρα. Με πτήση που φεύγει 22:00 από Λονδίνο και φτάνει 03:00 την επόμενη Αθήνα βάζουμε κανονικά μέρα και ώρα άφιξης στην Ελλάδα; Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Θα έρθει το QR code πριν την αναχώρηση;... γιατί ξέρω έρχεται αργά το βράδυ της ημέρας άφιξης!
SakafliaC Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Θα σου ρθει ενώ πετάς. Θα το δεις στα mail σου μόλις φτάσεις Αθήνα.
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, gregdel είπε Καλημέρα. Με πτήση που φεύγει 22:00 από Λονδίνο και φτάνει 03:00 την επόμενη Αθήνα βάζουμε κανονικά μέρα και ώρα άφιξης στην Ελλάδα; Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Θα έρθει το QR code πριν την αναχώρηση;... γιατί ξέρω έρχεται αργά το βράδυ της ημέρας άφιξης! Εχεις το email της επιβεβαίωσης.Μην το αργείς όμως να το κάνεις.Μπορείς να το κάνεις οσο νωρίς θελεις.Πχ μια εβδομάδα πριν. 1 1
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Πολυ εξυπνοι ειναι; Ο πατερας μου που ειναι μεγαλος ανθρωπος και δεν εχει ουτε email ουτε smartphone τι θα κανει; Πεταει 4 το πρωι, πρεπει να στειλω το λινκ σε καποιον αλλον στις 12 τα μεσανυχτα για να πανε να το εκτυπωσουν σε χαρτι και να του το δωσουν στο χερι; Εχουμε καμμια ιδεα;
dimigar Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Πλέον η βεβαίωση με τον κωδικό βγαίνει αμέσως. Εγώ πετάω στις 4 Αυγούστου και το PLF το έχω στα χέρια μου ήδη..
takoulou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Στις 19/7/2021 στις 2:59 ΠΜ, TRILOBYTER είπε Πολυ εξυπνοι ειναι; Ο πατερας μου που ειναι μεγαλος ανθρωπος και δεν εχει ουτε email ουτε smartphone τι θα κανει; Πεταει 4 το πρωι, πρεπει να στειλω το λινκ σε καποιον αλλον στις 12 τα μεσανυχτα για να πανε να το εκτυπωσουν σε χαρτι και να του το δωσουν στο χερι; Εχουμε καμμια ιδεα; Υποτίθεται ότι έχεις κάποια από αυτά.. Αλλά το ζητάς να στο εκτυπωσουν
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δεύτερη ερώτηση, πόσα PLF για εμένα και την κοπέλα μου; Μένουμε μαζί κτλ, αλλά διαφορετικά επίθετα. Έχει κάποιος εμπειρία;
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 33 λεπτά πριν, Lucifer είπε Δεύτερη ερώτηση, πόσα PLF για εμένα και την κοπέλα μου; Μένουμε μαζί κτλ, αλλά διαφορετικά επίθετα. Έχει κάποιος εμπειρία; Κάντε 2,τι έγινε;Μην κολλάτε σε τόσο σαχλά πράγματα. Επίσης απο ότι διαβαζω πλέον το κάνεις και τελευταία στιγμή ενω σου έρχεται η απάντηση αμέσως. Καλό ταξίδι
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κάντε 2,τι έγινε;Μην κολλάτε σε τόσο σαχλά πράγματα. Επίσης απο ότι διαβαζω πλέον το κάνεις και τελευταία στιγμή ενω σου έρχεται η απάντηση αμέσως. Έχω 4 διαφορετικές διαμονές, σε 3 διαφορετικά νησιά μοιρασμένες σε 2 βδομάδες, αν υπάρχει το ενδεχόμενο να μη τα γράφω 2 φορές (ή να τα κάνω ένα-ένα cp) θα ήταν προτιμότερο. edit, πήρα το helpdesk. Αν ενδιαφέρεται κανένας άλλος, θα πρέπει να κάνω 2 PLF. Και αν ενδιαφέρεται και κανένας για το τι γίνεται με ανταποκρίσεις κτλ, αν πετάτε Μόσχα-Κρακοβία-Αθήνα, στο PLF δηλώνετε την Κρακοβία. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από Lucifer
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Lucifer είπε Έχω 4 διαφορετικές διαμονές, σε 3 διαφορετικά νησιά μοιρασμένες σε 2 βδομάδες, αν υπάρχει το ενδεχόμενο να μη τα γράφω 2 φορές (ή να τα κάνω ένα-ένα cp) θα ήταν προτιμότερο. ΤΟ πλφ ειναι για εισοδο στην Ελλάδα.Μια είσοδο χ2 ατομα δεν θα έχεις; Αλλιως ναι κάνε ένα και βάλε την κοπελιά στο δικό σου.
Lucifer Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ΤΟ πλφ ειναι για εισοδο στην Ελλάδα.Μια είσοδο χ2 ατομα δεν θα έχεις; Αλλιως ναι κάνε ένα και βάλε την κοπελιά στο δικό σου. Αυτό ήλπιζα κι εγώ αλλά στο χελπντεσκ μου έκοψαν τα φτερά.
MikeJ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Κάτι που με μπερδεύει στο PLF για εμάς του κατοίκους Ελλάδας που θα πάμε εξωτερικό για λίγες μέρες και θα επιστρέψουμε είναι το εξής: Σου ζητάει τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας (που για εμένα είναι Ελλάδα) και μετά σου ζητάει τη προσωρινή διεύθυνση που θα μείνεις τις 14 μέρες αφού φτάσεις Ελλάδα και γράφει ότι δε μπορεί να είναι ίδια με την μόνιμη. Αλλά εγώ θα πάω εξωτερικό και θα γυρίσω προφανώς στη μόνιμη διεύθυνση. Είναι λες και το PLF είναι σχεδιασμένο μόνο για τουρίστες με μόνιμη κατοικία στο εξωτερικό και προσωρινή στην Ελλάδα.
Tronis20 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2021 49 λεπτά πριν, MikeJ είπε Κάτι που με μπερδεύει στο PLF για εμάς του κατοίκους Ελλάδας που θα πάμε εξωτερικό για λίγες μέρες και θα επιστρέψουμε είναι το εξής: Σου ζητάει τη διεύθυνση μόνιμης κατοικίας (που για εμένα είναι Ελλάδα) και μετά σου ζητάει τη προσωρινή διεύθυνση που θα μείνεις τις 14 μέρες αφού φτάσεις Ελλάδα και γράφει ότι δε μπορεί να είναι ίδια με την μόνιμη. Αλλά εγώ θα πάω εξωτερικό και θα γυρίσω προφανώς στη μόνιμη διεύθυνση. Είναι λες και το PLF είναι σχεδιασμένο μόνο για τουρίστες με μόνιμη κατοικία στο εξωτερικό και προσωρινή στην Ελλάδα. Σωστό, το PLF ήταν αρχικά για τουρίστες γιαυτό και δεν έχει ελληνικά ως γλώσσας επιλογής στην σελίδα. Στο Temporary address βάλε ξανά την μόνιμη διεύθυνσή σου κανένα πρόβλημα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα