Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για το στρώμα θα σου προτείνω να πας σε καταστήματα των εταιρειών που έχουν έκθεση και να την πέσεις πανω στα στρώματα για να καταλάβεις την διαφορά.Προσωπικά με ενα greco strom των 350€ είμαι ικανοποιημένος.Όταν ξάπλωσα βέβαια πάνω στα ακριβά της εταιρείας μου έφυγε η μαγκιά.Ο καταστηματάρχης που είναι και φίλος μου είπε πως του έτυχε πελάτης που πήρε κάποιο από τα καλά στρώματα,το πρώτο πρωινό άργησε να σηκωθεί για να πάει στην δουλειά.Επίσης αν είσαι τυχερός και πέσεις σε καμιά περίοδο που αλλάζουν τα μοντέλα,στα εκθεσιακά πέφτει σφαγή.Αν σε ενδιαφέρει φυσικά κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Για το στρώμα θα σου προτείνω να πας σε καταστήματα των εταιρειών που έχουν έκθεση και να την πέσεις πανω στα στρώματα για να καταλάβεις την διαφορά.Προσωπικά με ενα greco strom των 350€ είμαι ικανοποιημένος.Όταν ξάπλωσα βέβαια πάνω στα ακριβά της εταιρείας μου έφυγε η μαγκιά.Ο καταστηματάρχης που είναι και φίλος μου είπε πως του έτυχε πελάτης που πήρε κάποιο από τα καλά στρώματα,το πρώτο πρωινό άργησε να σηκωθεί για να πάει στην δουλειά.Επίσης αν είσαι τυχερός και πέσεις σε καμιά περίοδο που αλλάζουν τα μοντέλα,στα εκθεσιακά πέφτει σφαγή.Αν σε ενδιαφέρει φυσικά κάτι τέτοιο.

Να σου πω τωρα οτι έχω κοιμηθεί σε καλο στρώμα  (περα απο των ξενοδοχείων) θα πω ψέματα. Κοιτα και τώρα το πρωί κομμάτια ξυπνάω οσες ωρες και να εχω κοιμηθεί. 

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παραγγειλα κρεβατοκαμαρα και θελω να παρω στωμα 200x160 και να ειναι τουλαχιστον 30 ποντους υψος. τωρα θα διαθεσω εως 600 περιπου γιατι εχω κανει κατι αγορες για επιπλα και δεν θελω να ανοιχτω πολυ. μαρκες που κοιταζω  Mediastrom , Candiastrom, ecomat.  πειτε μου γνωμες και αν εχει παρει καοιος απο αυτα.

Δημοσ.

Εγώ έχω το mystique της candid και σταμάτησα να ξυπνάω με πόνους στη μέση τα πρωινά. Μου βγήκε στα 800 αν θυμάμαι καλά αλλά 1.60x2.10. Φαντάζομαι στα 2 μέτρα που είναι πιο στάνταρ μέγεθος θα είναι πιο οικονομικό. Το καλύτερο βέβαια που μπορείς να κανείς είναι αυτό που ήδη ειπώθηκε, να πας να δοκιμάσεις τι σου ταιριάζει δηλαδή 

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ το advance care  της media strom δοκίμασα ήταν τίμιο νομίζω για τα λεφτά του και μου άρεσε αρκετά .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...