Vassilis_24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Για Bluetooth δυνατό ηχειάκι τι θα προτείνατε; Το θέλω για χρήση και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό χώρο, όσο το δυνατόν πιο δυνατό σε ένταση, με καλό μπάσο, αλλά χωρίς να παραμορφώνεται ο ήχος. Μπάτζετ μέχρι 150Ε, ιδανικά μέχρι 100Ε. Από αυτά που έχω διαβάσει, μάλλον είμαι ανάμεσα σε anker flare+, jbl flip 5, jbl charge 4, SENCOR SSS 6400 και Ultimate Ears Boom 3. Απλά, δεν μπορώ να καταλάβω από το ίντερνετ το πώς αποδίδουν, οπότε όποιος έχει κάποιο/κάποια εξ αυτών, θα με βοηθούσε ακόμα περισσότερο. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Vassilis_24
Vassilis_24 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Έχει κανείς κάποια πρόταση ανάμεσα σε αυτά που αναφέρω ή κάποιο άλλο να προτείνει;
Symbad Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Έχω το jbl flip 4 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Για σένα και για τα χρήματα που θες να δώσεις, εγώ θα έλεγα το charge 4. Ιδανικά νομίζω καλό θα ήταν να πας να τα ακούσεις σε κάνα κατάστημα, για μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Το charge το είχα ακούσει και ήταν αρκετά πιο δυνατό από flip 4. Καλή επιλογή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα