nikos032 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-roborock-s5-max-robot-vacuum-black-eu-version-1.html https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-roborock-s5-max-robot-vacuum-white-eu-version-1.html ______________________ Στην Ελλάδα ξεκινάει απο 458€, στο εξωτερικό (gearbest, banggood, aliexpress) απο 460$. Δηλαδή 25% πάνω. ______________________ Υ.Γ. Το προηγούμενο θέμα που είχα ανοίξει εξαφανίστηκε και δεν απαντούν στη διαχείρηση. Πιθανολογώ κάποιο τεχνικό πρόβλημα του forum. - Καλές αγορές. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από nikos032
kamui Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Είπαμε περί Ευρώπης και τελωνείο. Απο που στέλνει? δεν είναι ξεκάθαρο. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από kamui
nikos032 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, kamui είπε Είπαμε περί Ευρώπης και τελωνείο. Απο που στέλνει? δεν είναι ξεκάθαρο. Έχουν αποθήκες στην Ευρώπη, δεν περνάει τελωνείο. Απο βέλγιο ήρθε η δική μου αν θυμάμαι σωστά.
kamui Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ωραίος thanks Nick EDIT Παίζει το κουπόνι JUST599 για -5.99€ Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από kamui 1
ppetros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Για οποιον ενδιαφερεται για τετοια σκουπα πιστευω καλη περιπτωση ειναι και η Mi Robot Mop Pro της Xiaomi που εχει σημερα στο crazy sundays του eshop https://www.e-shop.gr/rompotiki-skoypa-xiaomi-mop-pro-2in1-stytj02ym-leyko-p-HAP.438236 Ειναι στα 319 ευρω με 2 χρονια εγγυηση. Η φτηνοτερη στο skroutz παιζει στα 315+ μεταφορικα (γυρω στα 10 ευρω) αλλα με ενα χρονο εγγυηση. Επισημη εισαγωγη παιζει προσφορα στα 399 (you.gr) και 499 π.χ. plaisio. Εχω ηδη μια roborock S50 , αγορασμενη απο skroutz με 2 χρονια οπως μου ειπαν.. αλλα αλλα διατηρω καποιες επιφυλαξεις. Το eshop θεωρω οτι ειναι ποιο αξιοπιστο στο θεμα αυτο και γιαυτο παραγγειλα και μια Mi Robot Mop (θα παω την S50 στη δουλεια!)
kamui Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ppetros είπε Για οποιον ενδιαφερεται για τετοια σκουπα πιστευω καλη περιπτωση ειναι και η Mi Robot Mop Pro της Xiaomi που εχει σημερα στο crazy sundays του eshop https://www.e-shop.gr/rompotiki-skoypa-xiaomi-mop-pro-2in1-stytj02ym-leyko-p-HAP.438236 Ειναι στα 319 ευρω με 2 χρονια εγγυηση. Η φτηνοτερη στο skroutz παιζει στα 315+ μεταφορικα (γυρω στα 10 ευρω) αλλα με ενα χρονο εγγυηση. Επισημη εισαγωγη παιζει προσφορα στα 399 (you.gr) και 499 π.χ. plaisio. Εχω ηδη μια roborock S50 , αγορασμενη απο skroutz με 2 χρονια οπως μου ειπαν.. αλλα αλλα διατηρω καποιες επιφυλαξεις. Το eshop θεωρω οτι ειναι ποιο αξιοπιστο στο θεμα αυτο και γιαυτο παραγγειλα και μια Mi Robot Mop (θα παω την S50 στη δουλεια!) Πράγματι τα λεφτά είναι σούπερ και για την Mop pro. Eγώ διάβασα αυτό το review https://smartrobotreviews.com/comparisons/roborock-s5-max-vs-xiaomi-mijia-styj02ym.html και μπορώ να πω πως με τράβηξε η Roborock. Kαι ως πρώην κάτοχος, για λίγο καιρό, της απλής S5 είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Roborock. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από kamui
ppetros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Ναι 2 λεπτά πριν, kamui είπε Πράγματι τα λεφτά είναι σούπερ και για την Mop pro. εγώ διάβασα αυτό το review https://smartrobotreviews.com/comparisons/roborock-s5-max-vs-xiaomi-mijia-styj02ym.html και ως κάτοχος για λίγο καιρό της απλής S5 είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Roborock. Ναι κι εγω ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος με την S5 (S50) δεν το συζητω. Σκεφτομουν και την S5 Max απλα με το θεμα της εγγυησης εχω ενα θεμα.. Σιγουρα η Max ειναι μια κατηγορια πανω. Ομως και η Xiaomi εχει το διαφορετικο συστημα σφουγγαρισματος με ψεκασμο (που μπορεις να ρυθμισεις τη ροη του νερου) οπως και η Max σε αντιθεση με της απλης S5 . Επισης απ οσο εχω δει xiaomi εχει ισως καλυτερη εφαρμογη απο την s5 (νομιζω μπορεις να ονομασεις και τα δωματια στο χαρτη που στη roborock προς το παρον τουλαχιστον δεν μπορεις). Δεν εχει δυνατοτητα για χρηση σε διαφορετικους οροφους οπως η Max αλλα δεν μου χρειαζεται. Επισης η μικροτερη μπαταρια δεν με πειραζει μια που η S50 τελειωνει το σπιτι εχοντας καταναλωσει 40% μπαταρια. Τελος επειδη εχω αρκετα προιοντα της Xiaomi ισως μ αυτη καταφερω να την ενταξω στο συστημα αν μπορει συνδεθει στον Κινεζικο σερβερ γιατι με την S50 για τον ελεγχο και τις ρυθμισεις ειμαι αναγκασμενος να χρησιμοποιω παραλληλη εφαρμογη ΜΙ Home συνδεδεμενη στον Ευρωπαικο σερβερ.
kamui Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ppetros είπε Ναι Ναι κι εγω ειμαι απολυτα ευχαρηστημενος με την S5 (S50) δεν το συζητω. Σκεφτομουν και την S5 Max απλα με το θεμα της εγγυησης εχω ενα θεμα.. Σιγουρα η Max ειναι μια κατηγορια πανω. Ομως και η Xiaomi εχει το διαφορετικο συστημα σφουγγαρισματος με ψεκασμο (που μπορεις να ρυθμισεις τη ροη του νερου) οπως και η Max σε αντιθεση με της απλης S5 . Επισης απ οσο εχω δει xiaomi εχει ισως καλυτερη εφαρμογη απο την s5 (νομιζω μπορεις να ονομασεις και τα δωματια στο χαρτη που στη roborock προς το παρον τουλαχιστον δεν μπορεις). Δεν εχει δυνατοτητα για χρηση σε διαφορετικους οροφους οπως η Max αλλα δεν μου χρειαζεται. Επισης η μικροτερη μπαταρια δεν με πειραζει μια που η S50 τελειωνει το σπιτι εχοντας καταναλωσει 40% μπαταρια. Τελος επειδη εχω αρκετα προιοντα της Xiaomi ισως μ αυτη καταφερω να την ενταξω στο συστημα αν μπορει συνδεθει στον Κινεζικο σερβερ γιατι με την S50 για τον ελεγχο και τις ρυθμισεις ειμαι αναγκασμενος να χρησιμοποιω παραλληλη εφαρμογη ΜΙ Home συνδεδεμενη στον Ευρωπαικο σερβερ. Μεγάλη κουβέντα είπες και με πρόλαβες. H S5 Που πέρασε από τα χέρια μου πρέπει να ήταν Europe (Μιλούσε αγγλικά) και την πέρασα κανονικά στους mainland China (Δεν κράτησα σειριακό αλλά θα μάθω). Πράγματι το έψαξα λίγο και η S5 Max έχει θέμα με τους China servers. Υ.Γ. e-shop εξαφανίστηκε η mop pro Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από kamui
ppetros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Ναι ηταν πιστευω καλη περιπτωση αν και ελεγε απο την αρχη περιορισμενο στοκ.. Σε αρκετα μαγαζια (οχι παραεισαγωγης) ειναι εν αναμονη στοκ.. Οσο για την S5 εμενα ειναι EU και δυστυχως δεν συνδεθηκε ποτε με τα υπολοιπα.. Ελπιζω με την Xiaomi να μην εχω θεμα.. Σιγουρα η Max ειναι καλυτερη αλλα επειδη στις σκουπες αυτες ενιοτε παρουσιαζονται θεματακια (οπως διαβαζω) προτιμησα την εγγυηση του eshop. Θα δειξει...
Looter Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Βάλτε και τον κωδικό buy3% για έκπτωση 3% (ένα δεκαρικάκι..) Με την έκπτωση επέλεξα την insured αποστολή για να μην έχω κάποιο θέμα με το κατάστημα σε περίπτωση κακομεταχειρισμένου δέματος(έχει και κάποιο βάρος-όγκο η σκούπα) και μου έμειναν και 3-4 ευρώ για ένα φρεντάκι.. 😆😉 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από Looter
nikos032 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Στα 341.99€ αυτή τη στιγμή και για τις επόμενες 2 ημέρες.
kamui Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Looter είπε Βάλτε και τον κωδικό buy3% για έκπτωση 3% (ένα δεκαρικάκι..) Με την έκπτωση επέλεξα την insured αποστολή για να μην έχω κάποιο θέμα με το κατάστημα σε περίπτωση κακομεταχειρισμένου δέματος(έχει και κάποιο βάρος-όγκο η σκούπα) και μου έμειναν και 3-4 ευρώ για ένα φρεντάκι.. 😆😉 Δεν μου δούλεψε, τον πήρες από κάπου μέσα στο site? Ούτε το JUST599 παίζει. Μάλλον κάναν την έκπτωση στα 341 και έκοψαν όλα τα κουπόνια. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2020 από kamui
Thodis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Κυριακή αγορά & πληρωμή. Από Δευτέρα το παρακάτω status. Καμία απάντηση στα requests. 🤐😜
Looter Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παράγγειλα το Σάββατο , Δευτέρα έγινε dispatch ή απλά τύπωσαν τη φορτωτική περιμένοντας τη GLS να παραλάβει το δέμα. Στο μαιλ που έλαβες μαζί με το tracking number γράφει φαντάζομαι ότι και σε εμένα : Thank you for your order! Your order has been dispatched from our warehouse. Please note that it may take up to 48 hours for respective courier to update the status of the shipment in their website. For more details about your shipment, please log in to your account on our website. Πριν λίγο που το έλεγξα είχε προχωρήσει η παραλαβή του από τη GLS . Ουτε που επικοινώνησα μαζί τους μετά την πληρωμή μέσω PayPal , γιατί άλλωστε; Σκέψου είναι η 5η-6η αγορά και δεν έχω ούτε account στο site. Κάνω check out ως guest και πληρώνω με PayPal. ΚΑΛΟΔΟΥΛΕΥΤΟ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ!! 😂🤗🤣 Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2020 από Looter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα