prigipa_m Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα ψάχνω ένα πολύ καλό VPN με πληρωμή αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω. Εγώ δει τα ExpressVPN, VanishIP, CyberGhost, NordVPN και έχω μπερδευτεί. Τι προτείνεται ;
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Nord, νομιζω απο ολα οσα εχω δοκιμασει ειναι το καλυτερο. Για ποια χρηση το θες?
prigipa_m Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Για πάρα πολλές..!!! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανόνες να πω.
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Παρε το 3year deal να σου βγει φθηνα. Αυτο ειχα παρει και εγω. Δεν αντιμετωπισα προβλημα. Και στο router (Draytek 2860 L2TP) το ειχα εγκαταστησει και εκανα δουλεια.
prigipa_m Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω το εγκαθιστώ στον Η/Υ.... Πρέπει να συνδεθώ και με άλλες συσκευές αν θέλω να το χρησιμοποιήσου αλλού εντός του σπιτιού μου ; Με το Netflix ή με στοίχηματικές εταιρίες θα έχω πρόβλημα ; Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από prigipa_m
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για υπολοιπες συσκευες σπιτιου χρειαζεται να το εχεις router που υποστηριζει καποιο PPTP\L2TP\Open VPN για να βγαινει ολο το δικτυο μεσω Nord. Για Netflix θα σου δουλεψει σιγουρα στο PC αλλα μαλλον οχι απο τις αλλες συσκευες. Εχω ειχα δομικασει συνδυασμο router και εφαρμογης σε κινητο ταυτοχρονα και το εκανα chromecasting στην Samsung TV αλλα δεν.. μια δουλευε μια οχι. Μεσω PC και browser με καποιους συγκεκριμενους servers που μου εδωσαν απο το support επαιζε παντα. Για στοιχηματικες δεν ξερω, δεν νομιζω ομως να εχεις θεμα. Παντως μονο για το Netflix δεν θα το αγοραζα, αμα δεν μπορεις να το δεις απο καναπε και TV δεν... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από Fotis_Greece
Fotis_Greece Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Εαν θες ολο το δικτυο του σπιτιου να βγαινει απο οποιοδηποτε VPN provider θες router που να υποστηριζει VPN. Οχι τα απλα των παροχων
monotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Αν καποιος συνδεετε στο ιντερνετ μεσω vpn κατα κανονα με την ταχυτητα τι γίνετε? Συνηθως ειναι υποβιβασμένη η εμπειρια σερφαρισματος/ το ίδιο/ή το αντίθετο?
The_Judas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 για τον μέσο Έλληνα χρήστη που έχει 24αρα ή 50αρα, δεν θσ υπάρχει μεγάλη διαφορά. αυτό βέβαια εξαρτάται και απο τον εκάστοτε παροχο vpn. για gaming δεν θα το πρότεινα αλλά για torrents , privacy κλπ είναι μια χαρά. Στις 19/7/2020 στις 5:35 ΜΜ, Fotis_Greece είπε Για υπολοιπες συσκευες σπιτιου χρειαζεται να το εχεις router που υποστηριζει καποιο PPTP\L2TP\Open VPN για να βγαινει ολο το δικτυο μεσω Nord. Για Netflix θα σου δουλεψει σιγουρα στο PC αλλα μαλλον οχι απο τις αλλες συσκευες. Εχω ειχα δομικασει συνδυασμο router και εφαρμογης σε κινητο ταυτοχρονα και το εκανα chromecasting στην Samsung TV αλλα δεν.. μια δουλευε μια οχι. Μεσω PC και browser με καποιους συγκεκριμενους servers που μου εδωσαν απο το support επαιζε παντα. Για στοιχηματικες δεν ξερω, δεν νομιζω ομως να εχεις θεμα. Παντως μονο για το Netflix δεν θα το αγοραζα, αμα δεν μπορεις να το δεις απο καναπε και TV δεν... μόνο σε κάποιες smart TV χρειάζεται vpn router γιατί δεν υποστηρίζουν εφαρμογές vpn. σε κινητα, σταθερό, λάπτοπ, android tv box άνετα τρέχει ένα vpn. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα