petrouko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Εχω τον ενισχυτη denon pma720 και προσανατολιζομαι στην αγορα των dali spektor 2. Πιστευετε οτι θα ειναι καλη επιλογη ηχειων για τον ενισχυτη μου? Σας ευχαριστώ εκ των προτερων. Τωρα εχω τα magnat tempus 33...αλλα νομιζω ειναι αρκετα θαμπά και θα ηθελα πιο πριματα, πιο γλυκα ηχεια. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2020 από petrouko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrouko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Εχουμε καμια αποψη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, petrouko είπε Εχουμε καμια αποψη? Σκέψου ότι τα Dali είναι φθηνότερα αυτή τη στιγμή από αυτά που έχεις. Σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό. Καλό θα ήταν να κάνεις μια βόλτα και να ακούσεις και κανένα άλλο ηχείο εκτός από αυτά που έχεις επιλέξει. Επίσης θα σου πρότεινα να πάρεις κάτι ακριβότερο ή να καθυστερήσεις και την αγορά αν χρειαστεί γιατί ηχεία δεν αλλάζεις εύκολα, οπότε καλό θα ήταν να αγοράσεις κάτι ποιοτικότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petrouko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Αρα τα magnat θεωρουνται καλυτερα απο τα dali λογω τιμης ή ειναι όντως καλυτερα? Τα energy cf30 δαπεδου, πως σας φαινονται σαν λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, petrouko είπε Αρα τα magnat θεωρουνται καλυτερα απο τα dali λογω τιμης ή ειναι όντως καλυτερα? Τα energy cf30 δαπεδου, πως σας φαινονται σαν λυση? Δεν έχω ακούσει ούτε το ένα ούτε το άλλο για να έχω άποψη. Υπόθεση κάνω ότι για να είναι εκεί κοντά στην τιμή δεν θα είναι και πολύ τρανταχτές οι διαφορές. Αλλά και να τα είχα ακούσει εγώ, είναι λάθος η επιλογή ηχείων από το τι μας προτείνει ο κάθε τυχαίος όπως εγώ. Το πιο σωστό είναι να πας σε μαγαζί με ηχεία και να ακούσεις τι αρέσει σε σένα. Υπάρχουν και καταστήματα που στις ακροάσεις επιτρέπουν και την σύνδεση του ενισχυτή του πελάτη. Μην ψωνίζεις ηχεία ούτε με τις κριτικές αλλά ούτε και με τις συμβουλές τύπου "όποιος το έχει έχει ξετρελαθεί". Ψώνισε με το τι ακούν και τι αρέσει στα αυτιά σου και δεν θα το μετανιώσεις σίγουρα ακόμα και αν δώσεις τα διπλά ή και τα τριπλά χρήματα από το αρχικό μπάτζετ. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από giannis_ps_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα