Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με freemail (www.freemail.gr)

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Parathrhsh (kai oxi problhma...)

paides...paei se olous poio grhgora to Freemail??? se emena paei poly poio grhgora se sxesh me paliotera...kai pistepste me...to inbox mou exei gyrw stis 62 selides...!!!!!!! :shock: :D :D :D

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...kai pistepste me...to inbox mou exei gyrw stis 62 selides...!!!!!!! :shock: :D :D :D

Παναγία μου πόσα e-mail λαβαίνεις την ημέρα???

Δημοσ.
...kai pistepste me...to inbox mou exei gyrw stis 62 selides...!!!!!!! :shock: :D :D :D

Παναγία μου πόσα e-mail λαβαίνεις την ημέρα???

einai kanonikh allhlografia...xwris kanena spam!!! kai malista to exw apo ti 24 martiou....!! ta exw afhsei ola ok...gia auto etrema me thn metafora...den thelw na xasw oute 1....!!!! 8)

Δημοσ.

Ρε μεγάλε, με 62 σελίδες μηνύματα (x πόσα ανά σελίδα...) λογικό δεν είναι να σου αργήσουν να έρθουν κατά τη μεταφορά του Freemail; (προηγούμενα post σου) ;)

Πάντως συμφωνώ κι εγώ. SPAM δεν υπάρχει στο Freemail ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ!!!!! και βέβαια πηγαίνει πολύ πιο γρήγορα τώρα...

Καλή φάση...

Λες με την αναβάθμιση να βγάλουν και καμιά καινούρια υπηρεσία; Καλή φάση θα ήταν. Εγώ θα ήθελα file server για τα αρχεία μου στο Freemail. Δε λέει να τα έχω σε e-mail... πολύ σπαστικό...

Jerry

Δημοσ.

Ρε συ πάντως το e-mail δεν είναι αποθηκετευτικός χώρος... Δεν είναι καλό αυτό που κάνεις (εν γένει).

Γιατί δεν χρησιμοποιείς POP3 με outlook ή thunderbird / eudora;

Έχω ακούσει ιστορίες για gmail που εξαφανίστηκαν μηνύματα κλπ... δεν είναι το e-mail γι' αυτή τη δουλειά :)

Jerry

Δημοσ.

Παιδιά εγώ είχα λογαριασμό στο freemail αλλά τα μηνύματα που είχα στη θυρίδα κατά τη μεταφορά τα έχασα. Κανονικά τα κατέβαζα καθημαρινά στο Outlook Express αλλά πως έκατσε η φάση και μια βδομάδα περίπου πριν τη μεταφορά χρησιμοποιούσα web-mail. Τα μηνύματα μετά τη μεταφορά τα πήρα κανονικά. Έχω στείλει 2 mail στον administrator αλλά καμία απάντηση :( :( :(

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

κι εγω ολα καλα με τη freemail απο το outlook.Δεν εχω κανενα προβλημα.Οταν αλλαξα συνδεση στο internet μονο και μπηκα μεσω σχολικου δυκτιου τοτε δεν μπορουσα να λαβω μυνηματα-ενω εστελνα κανονικα- γιατι επρεπε να βαλω στο outlook τις ρυθμισεις του σχολικου δυκτιου στο pop3.Απο κει και μετα κανενα απολυτος προβλημα.

Δημοσ.
κι εγω ολα καλα με τη freemail απο το outlook.Δεν εχω κανενα προβλημα.Οταν αλλαξα συνδεση στο internet μονο και μπηκα μεσω σχολικου δυκτιου τοτε δεν μπορουσα να λαβω μυνηματα-ενω εστελνα κανονικα- γιατι επρεπε να βαλω στο outlook τις ρυθμισεις του σχολικου δυκτιου στο pop3.Απο κει και μετα κανενα απολυτος προβλημα.

pithanon to sxoliko diktyo na min epitrepei pop3 apo ksena diktya...

Chryssa

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σας δουλεύει κανονικά το freemail;

Τις τελευτέες μέρες δεν μπορώ να στείλω αλλά λαμβάνω κανονικά.

Τις ρυθμίσεις τις έχω κοιτάξει πολλές φορές και είναι εντάξει.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...