Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με freemail (www.freemail.gr)

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ιδιοκτήτης του freemail από πού αντλεί χρήματα?

Θέλω να πω ότι εάν δεν έχεις banner-ακια εφόσον οι περισσότεροι αν όχι όλοι το χρησιμοποιούν μέσω pop πώς αντέχεις το οικονομικό κόστος των servers..?

Eντελώς πληροφοριακά...

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

emena pantos to ena account mou doulepse...to allo pou eixe perissotera emails...oxi...kai anhsyxw mhpws egine tipota...:( an kai pote den eixa parapono...den mou eixe xathei pote email...alla gia ola yparxei h prwth fora....

as mhn protrexw omws... :shock:

Δημοσ.
Παιδια εχουν μεταφερθει ολα τα εμαιλ σας;

Για τσεκαρετε λιγο το web mail σας....

Μάλλον η απάντηση που θέλεις είναι εδώ:

Αγαπητοί φίλοι' date='

Σας ενημερώνουμε ότι το Freemail έχει πλέον μεταφερθεί σε νέα μηχανήματα

(server farm).

[b']Η ροή των μηνυμάτων που τυχόν έχετε αφήσει στην παλιά θυρίδα σας θα

ξεκινήσει τις επόμενες ώρες.[/b]

Φιλικά,

[email protected]

Το e-mail αυτό μου ήρθε στις 16:36. Οπότε λίγο υπομονή και όλα θα είναι εντάξει σύντομα. :D

Θέλω να πιστεύω... :roll:

Δημοσ.

Μου ηρθε και μενα!!!

Βασικα τα εχω κατεβασει ολα τα email και οταν ειδα οτι ελειπαν ολα εκτος απο τα σημερινα, δεν αναστατωθηκα και τοσο. Παντως για καποιους πρεπει να ηταν μια δυνατη εμπειρια το αδειο inbox....

Δημοσ.
Βασικα τα εχω κατεβασει ολα τα email και οταν ειδα οτι ελειπαν ολα εκτος απο τα σημερινα, δεν αναστατωθηκα και τοσο. Παντως για καποιους πρεπει να ηταν μια δυνατη εμπειρια το αδειο inbox....

Χαχα, αυτό θα πει εμπειρία! Εμένα πάντως μου ήρθαν όλα τα παλιά μηνύματα κανονικά (νομίζω). Και μερικά που περίμενα σημερινά μου ήρθαν με κάποια καθυστέρηση (daily newsletter κλπ).

Jerry

Δημοσ.

Μου ηρθε και μενα!!!

asta na pane!!! :D

Δημοσ.
Ο ιδιοκτήτης του freemail από πού αντλεί χρήματα?

Θέλω να πω ότι εάν δεν έχεις banner-ακια εφόσον οι περισσότεροι αν όχι όλοι το χρησιμοποιούν μέσω pop πώς αντέχεις το οικονομικό κόστος των servers..?

Eντελώς πληροφοριακά...

An 8ymamai kala to freemail.gr ksekinise apo ena foititi pou ekane to didaktoriko tou to 1997 kai siga-siga yio8eti8ike apo para polloys xristes.

Opws polloi diapistwsate den exei banners kai difimiseis, opote ola ta tyxon provlimata poy parousiazontai lynontai ka8ara apo e8elontiki ergasia kai mono apo ayti...mias kai den apotelei emporiko proion...

Twra giati enw kati pou exei "piasei" toso polu den to ekselisoun, ayto einai ena kalo erwtima...

Δημοσ.

Μου ηρθε και μενα!!!

Βασικα τα εχω κατεβασει ολα τα email και οταν ειδα οτι ελειπαν ολα εκτος απο τα σημερινα' date=' δεν αναστατωθηκα και τοσο. Παντως για καποιους πρεπει να ηταν μια δυνατη εμπειρια το αδειο inbox....

[/quote']

asta na pane!!! :D

Akoma adio paramanei omws....:( kai anyshxw akoma poio poly......:(

eixa akousei kai gia kapoion provider pou eixe kanei metafora stous servers...kai eixan xathei...para para polla email..... to onoma ths thimizei trypa.... :lol: :D :twisted:

Δημοσ.

Όταν έχεις εκατοντάδες χιλιάδες mailbox όπως η "τρύπα" λογικό δεν είναι να έχεις και προβλήματα;

Εγώ έχω ακούσει περιπτώσεις στο εξωτερικό που ακόμα και με RAID5+stripping χάθηκαν data (web hosting, όχι mail). Έτσι είναι αυτά... Αν ψάξεις στα newsgroup θα δεις στις αρχές που είχε βγει το gmail έναν τύπο που είχε φρίξει γιατί τα μηνύματά του ξαφνικά έμειναν μισά :-)

Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ότι το mailbox είναι archive-box και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος καθώς δεν υπάρχει εγγύηση από ΚΑΝΕΝΑ ISP (hol, forthnet, otenet κλπ) ότι τα δεδομένα σου θα παραμείνουν στο mailbox.

Εδώ αναβάθμιση στο Outlook κάνεις και τα παλιά μηνύματα πολλές φορές τα ξεγράφεις, πόσο μάλλον σε ISP (τρύπα όπως λες κι εσύ) που έχει πολύ πιο πολύπλοκα συστήματα...

Tο hotmail την άλλη φορά είχε τόσα προβλήματα πριν 2 χρόνια και είχαν γίνει όλα άνω κάτω, δεν θα έχει η "τρύπα" με λιγότερο κόσμο και λιγότερη γνώση;

Jerry

Δημοσ.

Σας ηρθαν τα παλια mails ;

Βασικα οταν βλεπεις 1000 καινουργια mails ερχονται οσονουπω για να προσγειωθουν στο thunderbird σου εχεις 1/10 sec να νιωσεις δημοφιλης ...πολυ δημοφιλης

Στην πραγματικοτητα τρως ανεπαληλζ 1000 de ja vu....

Επειδη ομως τα πραγματα δεν ειναι τραγικα...Εχω freemail για χρονια και οι παιδες κανουν πολυ καλη δουλεια... χωρις διαφημισεις...χωρις χρηματα ...με POP .Θεωρω τη δουλεια τους επαγγελματικη, αν σκεφτεις το ελληνικο status quo..

Ετσι λοιπον οφειλω να βοηθησω και εγω λιγακι....Σας προλαμβανω σε περιπτωση που ερθουν διπλα emails στο ιinbox σας του

Για απομακρυνση διπλων μηνυματων λοιπον:

Outlook:

Duplicate Email Remover

http://www.pcwdld.com/system-utilities/mail/Duplicate-Email-Remover-download.htm

Thunderbird/Mozilla:

http://www.bransoft.com/data/compact.zip

Ειναι και τα δυο δοκιμασμενα και λειτουργουν....

Δημοσ.
Σας ηρθαν τα παλια mails ;

Βασικα οταν βλεπεις 1000 καινουργια mails ερχονται οσονουπω για να

oxi akoma...kai exw arxhsei ....prepei na anhsyxisw....? :oops:

Δημοσ.

oxi akoma...kai exw arxhsei ....prepei na anhsyxisw....?

den nomizw... emena mou irthan simera to prwi 12MB

oxi tipota allo, alla eixa kai mails pou den eixa apothikeusei kai psiloagxothika

alla ola OK twra!!! ekana kai ta back-up mou kai eimai super!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...