Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με freemail (www.freemail.gr)

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 150
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ελπιζω να ειναι ενα μικρο προβλημα και συντομα να επανελθει..οπως και να εχει ειναι μια παλια προσπαθεια..με πολλους πελατες/οπαδους και το γεγονος οτι ειναι δωρεαν σε αυτες τις δυσκολες εποχες..πρεπει να μας κανει υπομονετικους σε τετοια μικρο προβληματα. Οσο για το SPAM πραγματι και εγω δεχομαι μερικα καθημερινα 5-6..οι ανθρωποι βεβαια δεν μας ειπαν ψεματα μας εξηγησαν γιατι εγινε αυτο..και για μερικα αλλα προβληματα και ειπαν οτι θα ερθει περιοδος αναβαθμισεων με ισως καποια προβληματα..ας ελπιζουμε συντομα να λυθουν!

Δημοσ.

Spam den dexomai, dexomai omos arketa mail me ious (tous troei o Nortonas omos). Ti na kanoume, afou exo pollous pou mou stelnoun asteiakia kai vlakeioules me koinopoiisi se alla 30 atoma...

Δημοσ.

javanidhs, oute kai egw dexomai spam...ksygimena pragmata....mail me ious nai....alla opws eimai kai Japan, o nortonas...eutixos...ta sarwnei....na pw thn alhtheia vevaia den tha ta anoiga...alla pote den ksereis... :D mporei na ksegelasteis....

Δημοσ.

Οπα λέω κι εγώ ξαφνικά καθημερινά 5-6 spam mails ενώ πριν δεν έρχονταν κανένα..?

Τι γίνεται ρε παιδιά..?

Δημοσ.

ειναι καλη τακτικη παιδια...account σαν και αυτο που εχει παρατηρηθει οτι ερχοντε mail με ious...στα setting του mail er σαν να βαζετε να κατεβαζει μονο τα header ετσι ωστε να βλετπετε τι εχει..να κανετε delete και οσα νομιζετε οτι πρεπει να τα κατεβασει..να τα παιρνετε με την δευτερη φορα...

Δημοσ.

περι SPAM εχει σχεση και το πως χρησιμοποιεις τον λογαριασμο. αν τον εχω διαδοσει ειναι λογικο να παιρνω μερικα παραπανω..η αληθεια ειναι οτι παιρνω μερικα...ο αιρθμος μπορει να παιζει...τον τελευταιο καιρο οι ιοι ειναι πιο πολλοι...οπως και να εχει μερικες φορες δεν φταει ο Provider αλλα και εμεις οι ιδιοι..αλλα ενταξει ειναι ενα αλλο θεμα!

Δημοσ.

Παίδες, παίζει σε σας σήμερα το freemail? Δεν έχει καμμιά σχετική ανακοίνωση όπως χθες και δεν μπορώ να μπω...

Χρύσα

Δημοσ.

Άρχισε τα παλαβά του πάλι το freemail!

Προσωπικά πιστεύω ότι η αιτία δεν είναι ότι είναι τζάμπα, φταίει πιστεύω το ότι είναι ελληνικό! Είναι καλύ προσπάθεια μεν, με προβλήματα δε.

Εγώ πάντως την έκανα προς Yahoo μεριά και ησύχασα!

Είναι σίγουρα πολύ πιο αξιόπιστο!

Δημοσ.

Μετα απο πολλες προσπαθειες σημερα να συνδεθω απο τις 8 το πρωι...τελικα μου εβγαλε αυτο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αυτή τη στιγμή εκτελούνται έκτακτες εργασίες συντήρησης στο Freemail.gr.

Τα εισερχόμενα μηνύματα αρχειοθετούνται σε βοηθητικούς διακομιστές και θα διανεμηθούν στις θυρίδες με την ολοκλήρωση των εργασιών.

Το σύστημα αναμένεται να τεθεί ξανά σε πλήρη λειτουργία σε λίγη ώρα.

Για σχόλια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Η Ομάδα Διαχείρισης του Freemail.gr

Αντε να δουμε γιατι τελευταια πολλα προβληματακια, ιοι, spam κτλ με το freemail.... :(

Δημοσ.

DjChrisT, sovara lamvaneis spam???? egw opws lew kai poio panw...to mono pou lamvanw..apla poio entona...ton teleutaio kairo... mail me virus...! me spam...den exw lavei pote.....oute ena!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...