Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Απο το απογευμα δεν μπορω να παρω τα email μου απο το outllok express.Πηρα κατι ενημερωτικα email αλλα δεν πολυκαταλαβα.... :twisted: :twisted: :twisted:
alfas Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ginontai ergasies...gia auto:) Kai emena mou exoun er8ei...ta enimerotika
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ginontai ergasies...gia auto:)Kai emena mou exoun er8ei...ta enimerotika Τι εννοουν λεγοντας: Όσοι επιθυμείτε αλλαγή προώθησης ή μετατροπή σε POP3 θα πρέπει να στείλετε μήνυμα με όνομα χρήστη και κωδικό στη διεύθυνση <[email protected]>. Αν το μήνυμα δεν περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία θα απορριφθεί χωρίς να ζητηθούν διευκρινήσεις. :?: :?: :?:
GIA_Blackmore Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Vasika kati paixtike me to freemail kai mpike se banlist (kati tetoio) .Prospathoun kakin kakos na ta mpalosoun tora ... kai sa na min eftane auto lene katamoutra oti ta e-mails den filtrarontai oute apo antivirus oute apo spam-detector. Den ksero ti paizete kai kata poso alitheoun oi "katigories" pou tous varinoun ...pantos de mou fainete kai poli ipeuthini stasi tous.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Τελικα παιρνει κανεις τα email της απο το outllok express??? :?: :?: :?:
clouta Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Εγω παντως με το Thunderbird 0.5 βλεπω τα email κανονικα.
dwarves Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Τελικα παιρνει κανεις τα email της απο το outllok express??? :?: :?: :?: Egw xrhsimopoiw to outlook express me thn freemail. Kai den exw provlima. To mono pou parathrhsa einai oti kathsteroun na erthoun ligo auta pou mou stelnoun. Exw laei kai ta enhmerwtika email pou lene gia tis listes , lammvanw kai dika mou. Ola deixnoun kala....gia na doume omws tha krathsoun....?
konspir2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Κι εγώ με outlook express μέχρι εχθές το βράδυ που τσέκαρα το mail τελευταία φορά, κατέβαζε κανονικά...
Japan Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Me Outlook den exo provlima, elava kai ta enimerotika. Grafoun se kapoia fasi oti oi idi yparxontes users den tha epirreastoun apo tin allagi aplos den tha ginontai kainourgies aitiseis xriston. Ego to freemail to xrisimopoio edo kai 5 xronia. Elpizo na min to kleisoun. Chryssa
panokali Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Με Outlook express και εδω όλα καλά. Εγώ πάντως, με εξαίρεση τα τελευταία συμβάντα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη freemail. Δεν εχουν απομείνει και πολλοί που να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν.
konspir2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Με Outlook express και εδω όλα καλά. Εγώ πάντως, με εξαίρεση τα τελευταία συμβάντα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη freemail. Δεν εχουν απομείνει και πολλοί που να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Αυτό είναι αλήθεια... κι εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος Και δεν έχω ούτε spam, ούτε virus infected mails... Έχει σημασία που δημοσιεύεις το mail σου... Anyway, καταπληκτική υπηρεσία. Ελπίζω να διατηρηθεί.
alfas Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 ego mera eida..pos ta lambano kanonika ma otan pao na steilo...mou leei panta oti apetixe...TI atixia einai auti....
GothicCrusader Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Και σε εμένα όλα οκ. Γιάννη, η freemail πάντως δήλωσε ότι παρόλο του ότι γίνονται εργασίες η λήψη των email μέσω pop3 δεν θα ανασταλλεί. Αυτό που θα σταματήσει να γίνεται είναι οι εγγραφές νέων μελών και οι αλλαγές του προφίλ σου μέσω του web interface. Με λίγα λόγια σου λέει ότι αν θες να γίνει κάποια κρίσιμη αλλαγή στο προφίλ σου, τότε θα πρέπει να στείλεις email στον webmaster γιατί δεν θα μπορείς να το κάνεις από την ιστοσελίδα τους. Συνεπώς, αν το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι send & receive ήδη υπαρκτών accounts τότε δεν υπάρχει prob. @ blackmore: Δωρεάν ελληνική υπηρεσία χωρίς διαφημίσεις συν του ότι έχουν δηλώσει προ πολλού ότι ο αριθμός των χρηστών έχει ξεπεράσει τις τεχνικές δυνατότητές τους. Άρα εξυπηρετούν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν. Θα προτιμούσες να είχε av on και να είχε σταματήσει να δέχεται χρήστες; Λίγο πολύ όλοι έχουμε av στο pc. Σε έναν κόσμο που και η αναπνοή χρεώνεται και μόνο η ύπαρξη της freemail είναι άξιο θαυμασμού :wink:
ΑΝΘΗ ΠΑΠΑ Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Και εμένα κύριε Γιάννη μου έκανε προ εβδομάδας ανάλογα προβλήματα αλλά διορθώθηκε μόνο του.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Και εμένα κύριε Γιάννη μου έκανε προ εβδομάδας ανάλογα προβλήματα αλλά διορθώθηκε μόνο του. Φαινεται η ... αυτοϊαση δουλεψε και σε μενα.Τωρα χωρις να κανω κατι ειναι ολα ΟΚ.Σας ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.