Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαρροή θέλει το νέο επαγγελματικό laptop της Lenovo να έρχεται με οθόνη 16:10, Intel Tiger Lake και να ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό.

Η Lenovo μπορεί να τηρεί σιγή ιχθύος σε ό,τι αφορά το επερχόμενο ThinkPad X1 Nano, όμως οι φήμες που έκαναν την εμφάνισή τους προ ημερών στο Twitter μας έδωσαν μια πρώτη εικόνα, τόσο σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, όσο και αναφορικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Η premium πρόταση της Lenovo στην κατηγορία των επαγγελματικών laptop λοιπόν, θα είναι μικρότερη σε μέγεθος και ελαφρύτερη σε σχέση με τον προκάτοχό της. Το design παρουσιάζει βέβαια αρκετές ομοιότητες, ωστόσο το βάρος έχει πέσει κάτω από το ένα κιλό. Αποτέλεσμα αυτού του τελευταίου, είναι η μείωση της χωρητικότητας της μπαταρίας στις 48 Wh.

Η Lenovo έχει στηριχθεί στην αρχιτεκτονική Tiger Lake της Intel, οπότε ως εκ τούτου το ThinkPad X1 Nano θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία 10 nm. Θα πλαισιώνεται δε και από 16 GB RAM. Το laptop θα διαθέτει μόλις δύο θύρες USB Type-C, βαδίζοντας στα χνάρια της Dell (βλ. νέο XPS 13), ενώ θα είναι το πρώτο ThinkPad που θα υποστηρίζει Thunderbolt 4 και συνδεσιμότητα 5G. Η οθόνη του συστήματος θα είναι στις 13 ίντσες με ανάλυση 2K, λόγο διαστάσεων 16:10 και φωτεινότητα 450 cd/m2, καταλαμβάνοντας το 85% της επιφάνειας της πρόσοψης.

Αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, τότε κατά πάσα πιθανότητα το Lenovo ThinkPad X1 Nano θα κάνει την εμφάνισή του προς τα τέλη του χρόνου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hetfield είπε

Και τι σχεση εχει η εικονα απο το Moto GP στη λεζαντα;

Το οτι νομισα τον ανθρωπο στην εικονα για τον αριβαμπενε , τι σου λεει ; :D :D 

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η Lenovo είναι χορηγός της Ducati στα MotoGP...και  τα λάπτοπ που χρησιμοποιούν για τις μετρήσεις και την ρύθμιση παραμέτρων  στη Desmocedici GP είναι είναι δικά της.

Βέβαια η " επαγγελματική" μου εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας γνωρίζει ότι τα μηχανήματα που χρησιμοποιούν είναι αποκλειστικά δικά τους και απλά οι χορηγοί πληρώνουν για να μπει το αυτοκόλλητό τους πάνω. Εξαιρούνται βέβαια πραγματικό μοτοσυκλετιστικό  "hardware " όπως Ohlins, brembo, marchesini. Για τις εξατμίσεις που βλέπουμε να λένε Akrapovic ή Τermingoni δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα. Πάντως για τα laptop είμαι σίγουρος ότι είναι απλά αυτοκόλλητο χωρηγίας.

Αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Επαγγελματικό να διευκρινίσουμε για όσους επαγγελματίες θέλουν ultrabook. Τα ultrabooks δε καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία.

Στα specs φαίνεται πολλά υποσχόμενο, να δούμε και την υλοποίηση στην πράξη. Πολύ καλό το ενσωματωμένο 5G τώρα που και στην Ελλάδα βλέπουμε πακέτα με unlimited data.

Προσωπικά νιώθω τυχερός που είμαι καλυμμένος με το υπάρχον ultrabook μου και έτσι έχω την άνεση να περιμένω 1-2 χρόνια να δω πως θα πάει το πράγμα με τους ARM στα notebooks. Ultrabook με always on connectivity, που δεν ανεβάζει θερμοκρασίες και με τεράστια αυτονομία είναι το ιδανικό που περιμένω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _BASSstarlet_ είπε

Τα thinkpads είναι για τους σκεπτόμενους;

Το αντίθετο. Για αυτούς που βαριουνται να σκέφτονται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, περιμένω προτάσεις αγοράς μοντέλου.

Κυρίως σερφάρισμα και youtube.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, _BASSstarlet_ είπε

Τα thinkpads είναι για τους σκεπτόμενους;

Σίγουρα δεν είναι για τους ασόβαρους.

• Sad 1
Δημοσ.

Καιρός να αλλάξω το Τ470s... 

Αυτό το πράγμα πάντως ρε παιδί μου που σου βγαίνει φθηνότερο να το πάρεις από eBay Αμερικής +τελωνείο(Global Shipping Program) από ότι να το αγοράσεις από τη Lenovo  Exclusive με ξεπερνάει.

48 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Ωραία, περιμένω προτάσεις αγοράς μοντέλου.

Κυρίως σερφάρισμα και youtube.

Ευχαριστώ.

Samsung S5 μονοκαρτο

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...