Προς το περιεχόμενο

FLASH WITH ODIN PROBLEM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στα ενεργα μελη του φορουμ θα ηθελα λιγο τα φωτα σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω με το προγραμμα odin flash tool οπου προσπαθω να ξαναφλασαρω την συσκευη η οποια εχει κολλησει σε logo,η συσκευη ειναι samsung galaxy GT-I9060I/DS μεχρι και πριν μια εβδομαδα την φλασαρα κανονικα τωρα ομως δεν την βλεπει καθολου μα καθολου το λαπτοπ (dell) οταν βαζω την συσκευη σε download mode εμφανιζει κατω δεξια το εξης Device Descriptior Request Failed..εχω ακριβως τα ιδια οτι ειχα και πριν οπως τον παρακατω driver

τι μπορω να κανω τωρα υπαρχει καποια λυση επανω σε αυτο?

*SAMSUNG USB MOBILE DRIVERS

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα είχα παρόμοιο θέμα με το Mi Flash Tool.

Μου ειχε δουλεψει κανονικά σε Windows 10 x64 και όταν το ξαναχρειαστηκα λίγες μέρες μετά δεν έλεγε να αναγνωρίσει το κινητό με τίποτα σε καμία USB.

Κράτησα ένα image backup, πέρασα τα Windows 8.1, και το είδε κατευθείαν. (και εν συνεχεια εμεινα στα 8.1 γιατι τα 10 ειναι αθλια, αλλα αυτό είναι off topic)

Κατα 99% θέμα driver είναι, πηγαινε στο Device Manager στον πινακα ελεγχου και σβησε τους drivers με θαυμαστικο κατω απο το Universal Serial Bus controllers και ξαναπέρασε από την αρχη τα σχετικά προγράμματα (ODIN και ότι άλλο μπορει να ειχες περασει) μήπως φτιαξει. Μη συνδεσεις το κινητό σε Download Mode πρωτου τελειωσεις με τις σχετικες εγκαταστασεις.

spacer.png

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την συντομη απαντηση σου τα 8.1 pro 64bit εχω κανω μια δοκιμη και αν δεν φτιαξει θα επανελθω

Τωρα δεν εμφανιζει θαυμαστικο αλλα τα δειχνει οπως ακριβως και στην φωτογραφια..

image.png

Εσβησα και ξαναπερασα αυτα που ειχα οπως driver και odin tool τελευταια εκδοση και δεν το βλεπει καν τωρα..

Δημοσ.

Καλησπερα στα ενεργα μελη του φορουμ!

Μετα απο αρκετες προσπαθειες δεν καταφερα να το φτιαξω συνεχιζει να μην βλεπει την συσκευη εχω βγαλει-ξαναβαλει παλι τους drivers και το odin ξανα απο την αρχη αλλα αυτο δεν εφτιαξε,μολις μπαινω σε download mode και συνδεω την συσκευη βγαζει Device Descriptior Request Failed...

μηπως γνωριζει καποιος κατι παραπανω για το συγκεκριμενο προβλημα?

Σας ευχαριστω πολυ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...