Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Δεν μιλάμε καν για συμπτώματα μιλάμε για ευρήματα. Μάθε να ξεχωρίζεις και μετά βρίσε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή μου λες, πως να πάρεις συμβουλές για ευρήματα, είναι πιο αθώο από το να ζητάς συμβουλές για συμπτώματα...

Και ο τίτλος μπορεί να γράφει «Συμπτώματα», αλλά το βίντεο αναφέρει γενικά για αναζητήσεις υγείας στο internet.

Επεξ/σία από _BASSstarlet_
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, _BASSstarlet_ είπε

Δηλαδή μου λες, πως να πάρεις συμβουλές για ευρήματα, είναι πιο αθώο από το να ζητάς συμβουλές για συμπτώματα...

Τι συμβουλές ρε; μετάφραση γράφω, αλλού διαβάζεις; 

Χάχα ανέκδοτο τρελό μας είπες. 

Συμβουλή σε εύρημα δεν γίνεται, το πόρισμα δεν αλλάζει είναι πόρισμα. 

Και επίσης είμαι σίγουρος ότι τα ίδια θα πει και ο ιατρός αύριο. 

Ότι είπαν τα παιδιά δηλαδή Αντε και κάτι παραπάνω ίσως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Χειρουργείο; 

Συνήθως ποια είναι η αντιμετώπιση; 

Aκόμα επιμένεις;

Δημοσ.

Aκόμα επιμένεις;

Αφού δεν σκέφτεσαι ναι. 

Εγώ ζήτησα απλή μετάφραση μάθε να διαβάζεις την μητρική σου γλώσσα ( αν είσαι Έλληνας κιόλας.) 

Εσύ λεγε τα δικά σου. 

Διάβασε τον κεντρικό τίτλο πρώτα όμως. 

Δημοσ.

Τον διάβασα.

Εσύ  διάβασες τις συμβουλές που ζήτησες, σε επόμενο ποστ;

Ναι επεξήγηση είναι του πορισματος.

Τώρα αν είναι λάθος θα το μάθουμε σύντομα. Αν είναι σωστό όμως άρχισε να ζητάς συγνώμη ήδη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγα λόγια, μόνο επέμβαση μέσω team viewer δεν ζητάς από το insomnia...

Αν στην ερώτηση «χειρουργείο;» σου απαντούσε ο επόμενος «Ναι, άμεσα!», θα πήγαινες στα επείγοντα;

• Like 1
Δημοσ.

Αν στην ερώτηση «χειρουργείο;» σου απαντούσε ο επόμενος «Ναι, άμεσα!», θα πήγαινες στα επείγοντα;

Οχι βέβαια. Αφού έχω ραντεβού με ιατρό. 

Επίσης μόνο χαζός θα έκανε τόσο εύκολα επέμβαση στη μέση. Επίσης κάτι που δεν ξέρεις καθόλου... Στα νοσοκομείο για τέτοια επέμβαση θες και 4-5 χρόνια για ραντεβού. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι παραπάνω από ικανός να δώσω ιατρικές συμβουλές. Πάντως τα 2 πρώτα αποτελέσματα του google search λένε για σκλήρυνση κατά πλάκας. Γιαυτό πρότεινα χειρουργείο. Αλλά έχω τελειώσει πληροφορική, μπορεί και να κάνω λάθος ρε αδερφέ. Μη βαρατε.

7 λεπτά πριν, _BASSstarlet_ είπε

Όχι ρε πας καλά? Για επέμβαση μέσω ίντερνετ θες και καλή σύνδεση....στην Ελλάδα έχουμε πάνω από 50ms latency όλες οι γραμμές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Εγώ πάντως είμαι παραπάνω από ικανός να δώσω ιατρικές συμβουλές. Πάντως τα 2 πρώτα αποτελέσματα του google search λένε για σκλήρυνση κατά πλάκας. Γιαυτό πρότεινα χειρουργείο. Αλλά έχω τελειώσει πληροφορική, μπορεί και να κάνω λάθος ρε αδερφέ. Μη βαρατε.

Εγώ ράφτης είμαι... Ράβω 

Δημοσ.

Κάποιος σπουδάζει γιατρός 6 χρόνια, άλλα 3 για ειδικότητα και 2 χρόνια αγροτικό για να πηγαίνουμε εμείς να ρωτάμε αγνώστους σε ένα φόρουμ, είτε για γνωμάτευση είτε για επεξήγηση πορίσματος. Αλλά δεν είναι ανεύθυνο αυτό σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Κάποιος σπουδάζει γιατρός 6 χρόνια, άλλα 3 για ειδικότητα και 2 χρόνια αγροτικό για να πηγαίνουμε εμείς να ρωτάμε αγνώστους σε ένα φόρουμ, είτε για γνωμάτευση είτε για επεξήγηση πορίσματος. Αλλά δεν είναι ανεύθυνο αυτό σε καμία περίπτωση.

Αλλά λέει η γιαγιά μου αλλά ακούν τα αυτιά μου 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...