Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην αρχίσετε πάνε σε γιατρό, από βδομάδα θα κλείσω ραντεβού εφόσον ο γιατρός μου την σύστησε την μαγνητική. 

Ποιό καλό παιδί θα κάνει την μετάφραση; 

IMG_20200719_092010.jpg

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αλήθεια λες; 

Μπορείς να δοκιμάσεις να εμπιστευτείς κάποιον σε ένα φόρουμ τεχνολογίας που θα κάνει ένα απλό google search. Προσωπικές επιλογές. Εγώ θα πήγαινα σε έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις να εμπιστευτείς κάποιον σε ένα φόρουμ τεχνολογίας που θα κάνει ένα απλό google search. Προσωπικές επιλογές. Εγώ θα πήγαινα σε έναν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.

Νταξει δεν το σκέφτηκα καθόλου.... Είσαι ωραίος. 

Απλά ξέρεις υπάρχουν και ιατροί ορθοπεδικοι εδώ μέσα. 

Κάποιος θα το δει. 

Εξαλλου δεν πληρώνω στον ιατρό που θα τα πάω, δωρεάν είναι έχω ιδιωτική ασφάλεια. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Νταξει δεν το σκέφτηκα καθόλου.... Είσαι ωραίος. 

Απλά ξέρεις υπάρχουν και ιατροί ορθοπεδικοι εδώ μέσα. 

Κάποιος θα το δει. 

Εξαλλου δεν πληρώνω στον ιατρό που θα τα πάω, δωρεάν είναι έχω ιδιωτική ασφάλεια. 

Και να υπαρχουν γιατροι εδω, κανεις γιατρος δεν πουλάει δωρεάν συμβουλές.

Πρέπει να πέσει το 50αρι

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Και να υπαρχουν γιατροι εδω, κανεις γιατρος δεν πουλάει δωρεάν συμβουλές.

Πρέπει να πέσει το 50αρι

Καλά έχει και μέσω ΕΦΚΑ πλέον δωρεάν ριλαξ 

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις πολλαπλές κήλες στη σπονδυλική στήλη. Αυτο ειναι το ρεζουμε. Καποιες μεγαλύτερες και καποιες μικρότερες. Το κατα ποσο χρήζουν αντιμετώπισης και ποιες απο ολες εξαρτάται απο πολλα πραγματα. Χρειαζεται σωστη κλινικη εξέταση και ιστορικο απο εξειδικευμένο χειρουργό σπονδυλικής στήλης (συνηθως νευροχειρουργός). 
οι κηλες ειναι συνήθεις ευρήματα σε πολλους ανθρώπους. Δεν αποτελούν παντα πρόβλημα. Τα υπολοιπα ευρήματα δεν ανησυχούν τοσο , ειναι κυριως λογω ηλικίας ή/και καταπόνησης. 
Η καλυτερη αξιολόγηση ομως της μαγνητικής και των συμπτωμάτων θα γινει απο τον εξειδικευμένο χειρουργό 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μια από τις κήλες ακουμπάει και τρίβεται στον κεντρικό σπόνδυλο και ενδέχεται να προκαλέσει τεράστια ζημιά ειδικά σε κινήσεις μηχανικής ανάκλισης. Άμεσα χειρουργείο. Χθες.

• Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Μια από τις κήλες ακουμπάει και τρίβεται στον κεντρικό σπόνδυλο και ενδέχεται να προκαλέσει τεράστια ζημιά ειδικά σε κινήσεις μηχανικής ανάκλισης. Άμεσα χειρουργείο. Χθες.

Χειρουργείο; 

24 λεπτά πριν, bill_surf είπε

Έχεις πολλαπλές κήλες στη σπονδυλική στήλη. Αυτο ειναι το ρεζουμε. Καποιες μεγαλύτερες και καποιες μικρότερες. Το κατα ποσο χρήζουν αντιμετώπισης και ποιες απο ολες εξαρτάται απο πολλα πραγματα. Χρειαζεται σωστη κλινικη εξέταση και ιστορικο απο εξειδικευμένο χειρουργό σπονδυλικής στήλης (συνηθως νευροχειρουργός). 
οι κηλες ειναι συνήθεις ευρήματα σε πολλους ανθρώπους. Δεν αποτελούν παντα πρόβλημα. Τα υπολοιπα ευρήματα δεν ανησυχούν τοσο , ειναι κυριως λογω ηλικίας ή/και καταπόνησης. 
Η καλυτερη αξιολόγηση ομως της μαγνητικής και των συμπτωμάτων θα γινει απο τον εξειδικευμένο χειρουργό 

Συνήθως ποια είναι η αντιμετώπιση; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Χειρουργείο; 

Συνήθως ποια είναι η αντιμετώπιση; 

Δεν είμαι νευροχειρουργός οπότε δεν μπορώ να δώσω την καταλληλότερη απαντηση. Η αντιμετώπιση εξαρτάται απο πολλους παράγοντες και εξατομικεύεται. Μπορει να ειναι απο απλή ξεκουραση, φυσιοθεραπεία, φαρμακευτική αντιμετώπιση (ενέσεις κορτιζόνης πχ) μεχρι και χειρουργειο. 
το καλυτερο ειναι να σε δει εξειδικευμένος χειρουργός. Μπορει οντως να χρειαζεσαι αμεσα χειρουργειο, Μπορει και Οχι. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill_surf είπε

Δεν είμαι νευροχειρουργός οπότε δεν μπορώ να δώσω την καταλληλότερη απαντηση. Η αντιμετώπιση εξαρτάται απο πολλους παράγοντες και εξατομικεύεται. Μπορει να ειναι απο απλή ξεκουραση, φυσιοθεραπεία, φαρμακευτική αντιμετώπιση (ενέσεις κορτιζόνης πχ) μεχρι και χειρουργειο. 
το καλυτερο ειναι να σε δει εξειδικευμένος χειρουργός. Μπορει οντως να χρειαζεσαι αμεσα χειρουργειο, Μπορει και Οχι. 

Χειρουργός ορθοπεδικος η νεύρο χειρουργός; 

Αυτό δεν κατάλαβα 

28 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Τι σημαίνει μηχανική ανάκλιση; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Χειρουργός ορθοπεδικος η νεύρο χειρουργός; 

Αυτό δεν κατάλαβα 

Εξειδικευμένος χειρουργός σπονδυλικής στήλης μπορεί να ειναι ειτε ορθοπεδικός ειτε νευροχειρουργός. Συνηθως η πλειοψηφία στην ελλαδα ειναι νευροχειρουργοί.  Ομως υπαρχουν καλοι και αξιόπιστοι χειρουργοί ΣΣ και απο τις δυο ειδικοτητες. 

Επεξ/σία από bill_surf
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bill_surf είπε

Εξειδικευμένος χειρουργός σπονδυλικής στήλης μπορεί να ειναι ειτε ορθοπεδικός ειτε νευροχειρουργός. Συνηθως η πλειοψηφία στην ελλαδα ειναι νευροχειρουργοί.  Ομως υπαρχουν καλοι και αξιόπιστοι χειρουργοί ΣΣ και απο τις δυο ειδικοτητες. 

Καλώς πρώτα θα πάω στον ορθοπεδικο και μετά ανάλογα τι θα πει θα πάω σε πιο ειδικό άτομο. 

Ξέρει κάποιος τιμές της επέμβασης;

Μη με πιάσουν κωτσο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...