jstamog Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Καλησπερα εχω την ιναλαν 200 και προσπαθω να συνδεσω το box αλλα δεν βρισκει καθολου το wifi και οταν βαζω ethernet δεν συνδεεται..το εδωσα σε φιλο και συνδεθηκε κανονικα με 50 κοσμοτε..τι λετε να συμβαινει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Στις 18/7/2020 στις 10:12 ΜΜ, jstamog είπε Καλησπερα εχω την ιναλαν 200 και προσπαθω να συνδεσω το box αλλα δεν βρισκει καθολου το wifi και οταν βαζω ethernet δεν συνδεεται..το εδωσα σε φιλο και συνδεθηκε κανονικα με 50 κοσμοτε..τι λετε να συμβαινει; καταρχην οταν βαζεις το ethernet απενεργοποιεις το wifi απο το tvbox ? ( εξ ορισμου στα tvbox οταν συνδεονται παντα εχουν ενεργοποιημενο το wifi, και αν βαλεις και καλωδιο, πρωτο ερχεται το wifi, οποτε πρεπει να το απενεργοποιησεις για να συνδεθει ). δεν εχω inalan αλλα πρεπει να ειναι το ιδιο με τις αλλες εταιρειες, μηπως να αλλαξεις το καναλι εκπομπης απο το router ? μπορει να ειναι μεγαλο σε νουμερο και να μην το βρισκει το tvbox . αλλιως βγαλε ολα τα καλωδια και την μπριζα απο το router αφησε το 10 λεπτα, μετα συνδεσε τα και ασε να παρει τις νεες ρυθμισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jstamog Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, manoskost είπε καταρχην οταν βαζεις το ethernet απενεργοποιεις το wifi απο το tvbox ? ( εξ ορισμου στα tvbox οταν συνδεονται παντα εχουν ενεργοποιημενο το wifi, και αν βαλεις και καλωδιο, πρωτο ερχεται το wifi, οποτε πρεπει να το απενεργοποιησεις για να συνδεθει ). δεν εχω inalan αλλα πρεπει να ειναι το ιδιο με τις αλλες εταιρειες, μηπως να αλλαξεις το καναλι εκπομπης απο το router ? μπορει να ειναι μεγαλο σε νουμερο και να μην το βρισκει το tvbox . αλλιως βγαλε ολα τα καλωδια και την μπριζα απο το router αφησε το 10 λεπτα, μετα συνδεσε τα και ασε να παρει τις νεες ρυθμισεις. αλλαξα καναλι και ειναι ολα οκ..ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα