Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Τον Οκτωμβριο αμα πανε ολα καλα θα προβω στην αγορα ενος αυτοκινητου.
Ειμαι αναμεσα σε 2. Leon 2006 η του Golf 2006. Απο τα 2 τι θα αγοραζατε και γιατι;;;  1600cc
Aμα εχετε και κανενα αλλο να προτειτε (εκτος του Rio)δεν θα ειχα προβλημα, Μιλαμε για την συγκεκριμενη κατηγορια και θα ηθελα να μου προτεινετε ιδιωτη η εμπορο;; Και τι ερωτησεις θα του κανατε η τι τιπς θα πρεπει να προσεξω για να μην πιαστω κοροιδιο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JohnConstantine είπε

Καλησπερα σας. Τον Οκτωμβριο αμα πανε ολα καλα θα προβω στην αγορα ενος αυτοκινητου.
Ειμαι αναμεσα σε 2. Leon 2006 η του Golf 2006. Απο τα 2 τι θα αγοραζατε και γιατι;;;  1600cc
Aμα εχετε και κανενα αλλο να προτειτε (εκτος του Rio)δεν θα ειχα προβλημα, Μιλαμε για την συγκεκριμενη κατηγορια και θα ηθελα να μου προτεινετε ιδιωτη η εμπορο;; Και τι ερωτησεις θα του κανατε η τι τιπς θα πρεπει να προσεξω για να μην πιαστω κοροιδιο. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Είναι παρόμοια μηχανικά και τα 2. Το πενταρι γκολφ είναι αρκετά καλύτερο σε πλαστικα-εσωτερικα από το Λεόν αλλά γενικά παρομοια,. Κοίτα ποιο θα δεις σε καλύτερη κατάσταση/τιμή από τα 2.

Θα τα δώσεις μετρητά?

Εάν ναι τότε καλύτερα ιδιώτης εάν θέλεις χρηματοδότηση αναγκαστικά έμπορο. 

Και στις 2 περιπτώσεις βρες ένα καλό συνεργείο να πηγαίνεις τα υποψήφια για έλεγχο. 

Μόνος σου αρχικά κοιτάς να έχει ιστορικό σέρβις 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...