JohnConstantine Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Καλησπερα σας. Τον Οκτωμβριο αμα πανε ολα καλα θα προβω στην αγορα ενος αυτοκινητου. Ειμαι αναμεσα σε 2. Leon 2006 η του Golf 2006. Απο τα 2 τι θα αγοραζατε και γιατι;;; 1600cc Aμα εχετε και κανενα αλλο να προτειτε (εκτος του Rio)δεν θα ειχα προβλημα, Μιλαμε για την συγκεκριμενη κατηγορια και θα ηθελα να μου προτεινετε ιδιωτη η εμπορο;; Και τι ερωτησεις θα του κανατε η τι τιπς θα πρεπει να προσεξω για να μην πιαστω κοροιδιο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Jimi79 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 seat ibiza 1.2 2011-2012 κ εγω ψαχνω στα ιδια λεφτά για τελος του έτους
imr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, JohnConstantine είπε Καλησπερα σας. Τον Οκτωμβριο αμα πανε ολα καλα θα προβω στην αγορα ενος αυτοκινητου. Ειμαι αναμεσα σε 2. Leon 2006 η του Golf 2006. Απο τα 2 τι θα αγοραζατε και γιατι;;; 1600cc Aμα εχετε και κανενα αλλο να προτειτε (εκτος του Rio)δεν θα ειχα προβλημα, Μιλαμε για την συγκεκριμενη κατηγορια και θα ηθελα να μου προτεινετε ιδιωτη η εμπορο;; Και τι ερωτησεις θα του κανατε η τι τιπς θα πρεπει να προσεξω για να μην πιαστω κοροιδιο. Ευχαριστω εκ των προτερων. Είναι παρόμοια μηχανικά και τα 2. Το πενταρι γκολφ είναι αρκετά καλύτερο σε πλαστικα-εσωτερικα από το Λεόν αλλά γενικά παρομοια,. Κοίτα ποιο θα δεις σε καλύτερη κατάσταση/τιμή από τα 2. Θα τα δώσεις μετρητά? Εάν ναι τότε καλύτερα ιδιώτης εάν θέλεις χρηματοδότηση αναγκαστικά έμπορο. Και στις 2 περιπτώσεις βρες ένα καλό συνεργείο να πηγαίνεις τα υποψήφια για έλεγχο. Μόνος σου αρχικά κοιτάς να έχει ιστορικό σέρβις
paylidis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μεγάλο λάθος και τα δυο που κοιτάς (πολύ ζημιάρικα). Δες κάτι νεότερο και είναι/θεωρείς υποδεέστερο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα