drakoulis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Μάλλον δεν καταλάβατε ότι θα δώσει κάτι κατώτερο στα pc ps4 xbox one από ότι στις νέες κονσόλες για να μας οδηγήσει σε αγορά νέας κονσόλας, το 60 αρι θα το πάρει από τις νέες κονσόλες, περιμένω κάτι σαν το pes 19 για το ps3 σε σχέση με την έκδοση για ps4 σαν βελτίωση ανάλογη απο το Ps4 στο ps5.
PeterMay Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Καιρός να ακολουθήσουν και EA, Codemasters ...
countass Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 23 ώρες πριν, SamaelMorningstar είπε Υπάρχει ακόμα το PES; εκτός από δικαιώματα ομάδων,παικτών κλπ που τα παίρνεις με ένα patch όλα...τι καλύτερο έχει το fifa? γιατί έδωσα δύο ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια στο fifa,έχοντας όλη την καλή διάθεση,δεν είμαι προκατειλημμένος,αλλά πραγματικά το gameplay του είναι για τα μπάζα,καμία σχέση με του pro.
SamaelMorningstar Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 22 λεπτά πριν, countass είπε εκτός από δικαιώματα ομάδων,παικτών κλπ που τα παίρνεις με ένα patch όλα...τι καλύτερο έχει το fifa? γιατί έδωσα δύο ευκαιρίες τα τελευταία χρόνια στο fifa,έχοντας όλη την καλή διάθεση,δεν είμαι προκατειλημμένος,αλλά πραγματικά το gameplay του είναι για τα μπάζα,καμία σχέση με του pro. Μην το παρεξηγείς δεν παίζω κανένα από τα δύο πια...μόνο ΝΒΑ τουλάχιστον αυτοί νοιάζονται για τα λεφτά που ξοδεύεις για ένα παιχνίδι
metalmike Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει; Το update αυτό κάθεται επάνω από την υπάρχουσα εγκατάσταση του PES 2020, σωστά; Εγώ που έχω τη digital έκδοση του παιχνιδιού, θα πρέπει απαραίτητα να κατεβάσω και τη digital έκδοση του update ή μου κάνει και η hard copy;
geo24aek Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 θα πρεπει να εχουμε ηδη στη κατοχη μας το pes2020 για να περαστει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα