Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετά απο αρκετά χρόνια στο εξωτερικό αναγκάζομαι να επιστρέψω Ελλάδα κ βρίσκομαι λίγο χαμένος όσο αφορά το ίντερνετ στην χώρα μας.

Γνωρίζω ότι οι ταχύτητες είναι τραγικά αργές κ το κόστος αρκετά υψηλό σε σχέση με έξω αλλά  ψάχνω για κάποιο πακέτο που να μην σε δεσμεύει 2 χρόνια (τουλάχιστον τραγικό)  καθώς δεν γνωρίζω πόσο καιρό θα κάτσω κ σε πια περιοχή θα μετακομίσω αργότερα μιας κ για αρχη επιστρέφω επαρχία. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια επιλογή χωρίς δέσμευση κ χωρίς περιορισμούς σε data? 

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kostan2 είπε

Ειναι αναλογα που μενεις υπαρχουν αρκετοι wisp που δεν εχουν δεσμευση πχ skytelecom.gr

Η skytelecom έχει και δέσμευση και κόστος εξοπλισμού

Δημοσ.

Ναι, μπήκα να δω κ εχουν 24 μηνες δέσμευση. Όσο κ αν το έψαξα δεν βλέπω να υπάρχει κάτι δυστυχώς...

Μόνο που σκέφτομαι οτι ειμαι με 1Gbit up/down στα 32 ευρω στην Σουηδία χωρίς δέσμευση κ ο ΟΤΕ που ζητάει τα διπλάσια στην Ελλάδα με δέσμευση 2 χρόνων για το 1/10 της ταχύτητας τραβάω τα μαλλιά μου. Δεν είναι λογικά αυτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostan2 είπε

σε ποιοα περιοχη εισαι;

Θα επιστρέψω προσωρινά Λαμία μέχρι να ξαναβρώ με το καλό δουλειά, εξού κ γιατί ψάχνω για χωρίς δέσμευση.

Δημοσ.

λαμια που ειμαι εχει ο δημος με μια κεραια θα μπορουσες να πιασεις

4 λεπτά πριν, stavagg31 είπε

εγινα advanced member!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😀😀😀

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, stavagg31 είπε

εγινα advanced member!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😀😀😀

Κ σέρνετε χειρότερα κ απο dial up. Δοκιμασμένο κ δεν μπορείς να δουλέψεις. Τέλος πάντων, με μια αναζήτηση καλή που έκανα τα πράγματα είναι τραγικά με τις τιμές, ρήτρες κ ταχύτητες που προσφέρουν. Με βλέπω να κρατάω την σύνδεση κινητού με τα 40gb που εχω εδω κ να μπαίνω με 4G, πιο φθηνά θα μου βγει στο τέλος κ ας ειναι κ με roaming. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, arthfael είπε

Κ σέρνετε χειρότερα κ απο dial up. Δοκιμασμένο κ δεν μπορείς να δουλέψεις. Τέλος πάντων, με μια αναζήτηση καλή που έκανα τα πράγματα είναι τραγικά με τις τιμές, ρήτρες κ ταχύτητες που προσφέρουν. Με βλέπω να κρατάω την σύνδεση κινητού με τα 40gb που εχω εδω κ να μπαίνω με 4G, πιο φθηνά θα μου βγει στο τέλος κ ας ειναι κ με roaming. 

Πρόσεξε μήπως σε roaming σου επιτρέπει λιγότερα απο τα 40GB  που έχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πρόσεξε μήπως σε roaming σου επιτρέπει λιγότερα απο τα 40GB  που έχεις.

Το τσεκαρα, κομπλε ειναι. Περίμενα όλα αυτα τα χρόνια που λείπω απο Ελλάδα να χει αλλάξει κ τπτ στην αγορά των τηλεπικοινωνιών αλλά τελικά μαύρα σκοτάδια ακόμη.

Ειλικρινά, θυμάμαι οταν ειχα φυγει για δουλειά Ρουμανία κ απο την 24αρα adsl που έπιανε 12mbps με τα 30 ευρώ κατέληξα στο Βουκουρέστι με 1gbit up/down με 10 ευρω...

Επεξ/σία από arthfael
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω το παρακάτω είναι για εσένα κατάλληλο γιατί σου μένει και το router.

https://www.germanos.gr/product/cosmote-4g-wi-fi-router/20374178/?gclid=Cj0KCQjw3s_4BRDPARIsAJsyoLOCCsSnexW_fWz9xHanIqUkkZi_oMt69IcLshWxu_17AiNti4PNZK8aAj36EALw_wcB

50GB ΔΩΡΕΑΝ

Επεξ/σία από estavros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...