Προς το περιεχόμενο

mac os usb απο windows

dalan2007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην παρεα..εχω ενα macbook 2009 και θελω να του περασω το el capitan.κανω οτι ακριβως λεει το αρθρο https://pureinfotech.com/create-macos-bootable-usb-windows/

το dmg το κατεβασα απο την apple....εχω δοκιμασει 2 usb stick αλλα τιποτα...ανοιγω τον mac παταω το option key αλλα μενει ενας δεικτης ποντικιου μονο στην οθονη δεν εμφανιζει δλδ την επιλογη του usb

καμια βοηθεια??

109905025_298799967840523_7649073086801101133_n.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε nvram reset και smc reset. Επίσης δοκίμασε ένα bootable usb με Windows ή Linux για να βεβαιωθείς ότι το πρόβλημα βρίσκεται στο usb stick που έφτιαξες.

Επεξ/σία από atheatos

Bootable δουλεύουν κανονικά Linux κτλ(για την ακρίβεια Linux έχει τώρα μέσα...) 

Τα υπόλοιπα που μου είπες θα τα δοκιμάσω το απογευμα

Ευχαριστώ για την απάντηση! 

4 ώρες πριν, dalan2007 είπε

Bootable δουλεύουν κανονικά Linux κτλ(για την ακρίβεια Linux έχει τώρα μέσα...) 

Τα υπόλοιπα που μου είπες θα τα δοκιμάσω το απογευμα

Ευχαριστώ για την απάντηση! 

Άρα έχει πρόβλημα το bootable Mac OS που έφτιαξες. Anyway σε τόσο παλιό μηχάνημα θα του έβαζα Windows ή Linux....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, atheatos είπε

Άρα έχει πρόβλημα το bootable Mac OS που έφτιαξες. Anyway σε τόσο παλιό μηχάνημα θα του έβαζα Windows ή Linux....

πες το πεισμα,πες το οπως θες θελω να βαλω το λειτουργικο του...και δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει....

UPDATE:κατεβασα αλλο image και τωρα το βλεπει ΑΛΛΑ ενω βγαζει την μπαρα και ξεκινα το boot εμφανιζει ενα απαγορευτικο....

Επεξ/σία από dalan2007

• 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα, υπάρχει κα΄ποιος οδηγός να περάσω Lion σε air (mid 2011) με σβησμένο δίσκο?

Έτρεξα μια διαδικασία με transmac αλλά μου βγάζει συνέχεια μνμ can't download the additional components needed to install lion.

Έχω φάει τα λυσακά μου 3 μέρες τώρα αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ο σκληρός εχει γίνει erase

6 ώρες πριν, in_insomnia είπε

Καλησπέρα, υπάρχει κα΄ποιος οδηγός να περάσω Lion σε air (mid 2011) με σβησμένο δίσκο?

Έτρεξα μια διαδικασία με transmac αλλά μου βγάζει συνέχεια μνμ can't download the additional components needed to install lion.

Έχω φάει τα λυσακά μου 3 μέρες τώρα αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ο σκληρός εχει γίνει erase

Θες οπωσδήποτε lion? Άλλο νεότερο δεν σου κάνει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω καν τι λειτουργικό μπορεί (και πως) να μπει. Έχω κάνει ότι (νομίζω) μπορείτε να φανταστείτε. Αν μπαίνει κάτι νεότερο, είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Το μηχανάκι είναι το Α1369.

Επεξ/σία από in_insomnia

To μηχανημα υποστηρίζει μεχρι high Sierra official.

Επειδη δεν θυμαμαι αν υποστηρίζει και internet recovery μπορεις να το ξεκινησεις πατωντας τα Option-Command-R ή  Shift-Option-Command-R οπως λένε οι οδηγίες https://support.apple.com/en-us/HT201314 

να δούμε αν ξεκινάει το internet recovery? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινάει αλλά καταλήγει στο παραμύθι «  can’t download components.....etc etc.

έχω βρει από φίλο ένα pro  του 09 που ψιλό δουλεύει αλλά προσπαθώ να μπω σε αρκετές σελίδες από το Safari και τον Firefox αλλά και εκεί μου βγάζει μνμ ότι δεν είναι σωστό το config etc etc και δεν προχωράνε από εκεί για να φτιάξω installer usb από Mac. 

Επεξ/σία από in_insomnia

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, in_insomnia είπε

Ξεκινάει αλλά καταλήγει στο παραμύθι «  can’t download components.....etc etc.

έχω βρει από φίλο ένα pro  του 09 που ψιλό δουλεύει αλλά προσπαθώ να μπω σε αρκετές σελίδες από το Safari και τον Firefox αλλά και εκεί μου βγάζει μνμ ότι δεν είναι σωστό το config etc etc και δεν προχωράνε από εκεί για να φτιάξω installer usb από Mac. 

Αυτό το κάνει ακόμα και  όταν το ξεκινάς από Option-⌘-R?

Δοκίμασε και μια,με τον παραπάνω συνδυασμό αφού κανείς nvram και smc reset.

Επεξ/σία από atheatos

9 λεπτά πριν, atheatos είπε

Αυτό το κάνει ακόμα και  όταν το ξεκινάς από Option-⌘-R?

Δοκίμασε και μια,με τον παραπάνω συνδυασμό αφού κανείς nvram και smc reset.

νομίζω ότι τα έχω ήδη κάνει αυτά. Θα κάνω πάλι erase τον δίσκο και θα το ξαναπαλεψω από την αρχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, in_insomnia είπε

νομίζω ότι τα έχω ήδη κάνει αυτά. Θα κάνω πάλι erase τον δίσκο και θα το ξαναπαλεψω από την αρχή.

Δεν νομίζω με το να κανείς erase το δισκο θα καταφερεις τιποτε. Σιγουρέψου πρωτα , γιατί ταλαιπωριασε αδικα . 

Τέλος πάντων αν θες σου στέλνω σε pm ενα high Sierra . dmg να το βαλεις στο transmac μονο που δεν εχω προλαβει να το δοκιμασω.

ΥΓ. Έχεις μύνημα.

Επεξ/σία από atheatos
  • Thanks 1

Δοκιμασε να ξεδηλωσεις την συσκευη απο το find my mac και το icloud απο μια αλλη συσκευη,Πολυ πιθανο να σε μπλοκαρει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...