panoskatos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, firepc είπε θες να αλλαξεις και να πας σε controller ή απλα ρωτας απο περιεργια? Αν εσυ εισαι κομπλε με m/k τοτε γτ το σκαλιζεις το θεμα? (δεν κανω επιθεση, απλα για το σκεπτικο σου ρωταω 👍 ) Το σκεπτικό μου το γράφω στο πρώτο μήνυμα: " έχω παρατηρήσει" παίζω με gamepad όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που το υποστηρίζουν. Όπως λένε και τα άλλα παιδιά και συμφωνώ σε αυτό ότι με το gamepad είσαι πιο χαλαρός. Το σκέφτομαι και στα fps γιατί θέλοντας και μη κάποια στιγμή πιάνομαι με το m/k , όσο και να θέλω να κάτσω χαλαρός πολλές φορές καμπουριαζω! Πάντως σήμερα προσπάθησα να παίξω με gamepad το battlefield 5 και δεν μπορούσα να κοντρολαρω το recoil με τίποτα. Φαντάζομαι ότι σε άλλα παιχνίδια τύπου fps χωρίς recoil θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα. 1
optimus prime Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω το campaign στο battlefield το τελειωσα με controller,μαλλον θελεις λιγο παραπανω εξασκηση μεχρι να συνηθισεις.. Και το borderlands με κοντρολακι το παιζω,μια χαρα και εκει.. Το Destiny που ανεφερε καποιος και αυτο με κοντρολακι παιζει μια χαρα.. Και τα crysis επισης.. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από optimus prime
LongTom Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 19 ώρες πριν, optimus prime είπε Tην δεκαετια του 1990-2000 ειχαν ανοιξει μαγαζια σε ολη την Αθηνα τα οποια ειναι τωρα οπως τα internet καφε. Ειχαν υπολογιστες Amstrad,Commodore Amiga και πηγαιναμε ολοι και παιζαμε με joystick ποδοσφαιρακια και αλλα παιχνιδια. Τα χειριστηρια στα παιχνιδια ειτε ειναι joystick ειτε gamepads πανε τοσο πισω στον χρονο που θα επρεπε να το ηξερες εκτος και εαν δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα.. Κόψε κάτι. Τα Joysticks =/= χειριστήρια. Είχα T16000 full hotas-pedals και τώρα πήρα το f-16c stick+warthog+pedals και παρά την τιμή τους δεν αντικαθιστούν το πληκτρολόγιο/ποντίκι. Εκτός εάν το πας σε ρετρό συστήματα/παιχνίδια που κάνουν emu arcade. Ή αντιγραφές arcade, που είχαν κάποια από τα καλύτερα παιχνίδια στα 90s, όπως τα συστήματα που περιγράφεις. 22 ώρες πριν, firepc είπε καλυτερος παικτης δεν γινεσαι απλα παιζεις πιο χαλαρα. Ετσι κι αλλιως, thats single player και γω, αλλα τα τελευταια χρονια ειμαι 80/20 χειριστηριο οταν λεμε controller στο PC εννοουμε xbox one s controller ΟΚ δεκτόν, αλλά προσωπικά επειδή έχω τραπέζι/καρέκλα για τον Η/Υ δεν με φαίνεται ιδιαίτερα βολικό το να έχω χειριστήριο, αλλά βλέπω ότι κάποιος με τηλεόραση και καναπέ θα είχε πολύ πιο χαλαρό gaming. Γιατί αυτό; Το pro είναι σχεδόν κυριολεκτικά αντιγραφή του xbox από άποψη layout και δουλεύει καλά στα emu στο H/Y
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν με βολεύει το gamepad στα fps. Όσες φορές το χρησιμοποιώ στη κονσόλα, μου λείπει η αμεσότητα και ακρίβεια χειρισμού που προσφέρει το ποντίκι. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από Επισκέπτης
Dimi29 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε πες μου ότι το πίστεψες.. δλδ εννοεις οτι οι τοστιερες δεν εχουν κρυφο usb port που τις κανουν συμβατες με windows ;; Spoiler
optimus prime Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LongTom είπε Τα Joysticks =/= χειριστήρια. Είχα T16000 full hotas-pedals και τώρα πήρα το f-16c stick+warthog+pedals και παρά την τιμή τους δεν αντικαθιστούν το πληκτρολόγιο/ποντίκι. Δεν κοβω τπτ,η πραγματικοτητα ειναι. Εγω εχω φτιαξει cockpit σε καρεκλα με joystick,throttle και πεταλιερα ολα απο Virpil και η ακριβεια που εχω και το ποσο smooth πεταω δεν συγκρινεται με ποντικι/πληκτρολογιο. Να παρεις καποια στιγμη καλο hardware και οχι παιχνιδια για παιδια για να καταλαβεις την διαφορα. Το warthog ειδικα εχει πολυ κακη βαση η οποια ειναι φτιαγμενη απο πλαστικουρα και ο σενσορας που φοραει δεν εχει μεγαλη ακριβεια. Μπορει το grip να ειναι μεταλλικο και στιβαρο αλλα εαν η βαση ειναι φτηνιαρικη δεν εχει smooth κινηση οταν πετας.. Φιλικα παντα https://virpil-controls.eu/ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από optimus prime
LongTom Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, optimus prime είπε Δεν κοβω τπτ,η πραγματικοτητα ειναι. Εγω εχω φτιαξει cockpit σε καρεκλα με joystick,throttle και πεταλιερα ολα απο Virpil και η ακριβεια που εχω και το ποσο smooth πεταω δεν συγκρινεται με ποντικι/πληκτρολογιο. Να παρεις καποια στιγμη καλο hardware και οχι παιχνιδια για παιδια για να καταλαβεις την διαφορα. Το warthog ειδικα εχει πολυ κακη βαση η οποια ειναι φτιαγμενη απο πλαστικουρα και ο σενσορας που φοραει δεν εχει μεγαλη ακριβεια. Μπορει το grip να ειναι μεταλλικο και στιβαρο αλλα εαν η βαση ειναι φτηνιαρικη δεν εχει smooth κινηση οταν πετας.. Φιλικα παντα https://virpil-controls.eu/ Νομίζω κοροϊδευόμαστε εδώ. Δηλαδή εσύ όταν έχεις το sim, δεν χρησιμοποιείς καθόλου το ποντίκι/πληκτρολόγιο; Ακόμη και με VR, τα κάνεις όλα μέσω των χειριστηρίων; Γιατί γράφεις ότι να ναι με φαίνεται. | Τέλος πάντων. BTW: Δεν έχω το καλύτερο rig, αλλά υδρόψυκτο OC ryzen 3700x, 32G, nvme samsung 1T, 2080TI, full track IR pro, με τα χειριστήρια που είπα πριν και για ένα καιρό το htc vive. Εάν δεν κάνουν αυτά για παιχνίδια για "ενηλίκους", δεν πειράζει θα μείνω με τα παιδικά.
optimus prime Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LongTom είπε Δηλαδή εσύ όταν έχεις το sim, δεν χρησιμοποιείς καθόλου το ποντίκι/πληκτρολόγιο; Mονο για να μπαινω σε μενου και mfd's,σε καμια αλλη περιπτωση δεν χειριζομαι οχημα,αεροπλανο,διαστημοπλοιο με ποντικι/πληκτρολογιο. Εαν προσεξεις το joystick μου εχει αναλογικο thumb pad,δεν ειναι τυχαιο που υπαρχει εκει. VR δεν παιζω γιατι παθαινω ναυτια.. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2020 από optimus prime
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα