Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποσό που διαθέτουμε : έως 750

Χρήση υπολογιστή : gaming , ταινιες κλπ (gaming όχι τρελές απαιτήσεις αλλά να τα παίζει αξιοπρεπώς)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. όχι πρός το παρόν

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). e-shop

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . κανένα

καλησπέρα στην παρέα

θα ήθελα μια σύνθεση έως 750 απο e shop.

ξέρω ότι οι τιμές του είναι λίγο τσιμπημένες αλλά με βολέυει δίοτι είμαι από επαρχία και κάνει συναρμολόγηση και μπορώ να απευθυνθω εκει για κάποια τυχόν βλάβη κλπ

οθόνη έχω μια 1080p 60 hz η οποία παίρνει μόνο vga...

στο μέλλον ίσως αγοράσω μία 144 hz.

Γίνεται να βγεί μια σύνθεση και αν γίνεται να χωράει η 1660 super?

ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από LasRablas
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LasRablas είπε

Ποσό που διαθέτουμε : έως 750

Χρήση υπολογιστή : gaming , ταινιες κλπ (gaming όχι τρελές απαιτήσεις αλλά να τα παίζει αξιοπρεπώς)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: κανένα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. όχι πρός το παρόν

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). e-shop

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . κανένα

καλησπέρα στην παρέα

θα ήθελα μια σύνθεση έως 750 απο e shop.

ξέρω ότι οι τιμές του είναι λίγο τσιμπημένες αλλά με βολέυει δίοτι είμαι από επαρχία και κάνει συναρμολόγηση και μπορώ να απευθυνθω εκει για κάποια τυχόν βλάβη κλπ

οθόνη έχω μια 1080p 60 hz η οποία παίρνει μόνο vga...

στο μέλλον ίσως αγοράσω μία 144 hz.

Γίνεται να βγεί μια σύνθεση και αν γίνεται να χωράει η 1660 super?

ευχαριστώ!!

Καλησπέρα:

image.png.ae33fbdb6c1d5172ca640ad2ad91c7a0.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, c_access είπε

Καλησπέρα:

image.png.ae33fbdb6c1d5172ca640ad2ad91c7a0.png

μια ερώτηση μόνο. Την VGA ASUS 1660S η οποία είναι και κατά 30 ευρώ φθηνότερη γιατί δεν την προτείνει κανείς

επειδή είναι asus η επειδή έχει 1 ανεμιστηράκι;

Επεξ/σία από πανηλειακός
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, πανηλειακός είπε

μια ερώτηση μόνο. Την VGA ASUS 1660S η οποία είναι και κατά 30 ευρώ φθηνότερη γιατί δεν την προτείνει κανείς

επειδή είναι asus η επειδή έχει 1 ανεμιστηράκι;

Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά εγώ καινούργια κάρτα με 1 ανεμιστήρα θα έπαιρνα μόνο αν την έβλεπα  και την άκουγα απο κοντά να δουλεύει σε ήσυχο δωμάτιο υπο μεγάλο φορτο εργασίας και έβρισκα ανεκτό τον θόρυβο...

Επεξ/σία από Eloy
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...