TravelGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας, αναζητώ ένα μέρος για κάμπινγκ (ελεύθερο) στην Χαλκιδική γνωρίζω καβουρότρυπες και την παραλία κρυφός Παράδεισος αλλά γίνεται πανικός. Γνωρίζεται κάτι άλλο; ευχαριστώ!
soundou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Θα πας από άλλη πλευρά μετά την σαρτη προς κληματαριά. Έχει κάμπινγκ να κανείς κριοριτσι λέγεται αν θυμαμαι καλά.
TravelGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, soundou είπε Θα πας από άλλη πλευρά μετά την σαρτη προς κληματαριά. Έχει κάμπινγκ να κανείς κριοριτσι λέγεται αν θυμαμαι καλά. Θα το ψάξω, γενικά έχω να ακούσω χρόνια να κάνουν έλεγχος
TravelGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, soundou είπε Οργανωμένο έχει κ ελεύθερο 2 ώρες πριν, mylo είπε Τραβά προς έθνικ. Μετά το μαρμαρα Έχετε ακούσει καθόλου το κολπάκι στα Μυκωνιατικα; Γενικά πρώτο πόδι κάνουν ελέγχους; Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από TravelGR
mylo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, TravelGR είπε Έχετε ακούσει καθόλου το κολπάκι στα Μυκωνιατικα; Γενικά πρώτο πόδι κάνουν ελέγχους; Όχι δεν το έχω ακούσει Δεν ξέρω αν κάνουν ελέγχους
Προτεινόμενες αναρτήσεις