Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. 

απο το περασμένο καλοκαίρι λόγω στρατού έκοψα το adsl & έκανα ένα συμβόλαιο Giga max για να έχω μαζί μου . Τώρα που τελείωσα την κάρτα την έχω σ ένα κινητό (lg v20) και μέσω αυτού κάνω hotspot σε PlayStation & pc. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ η διαφορά ταχύτητας είναι μεγάλη (με το adsl είχα μαξ 10 mbps , ενώ με το κινητό 40&) σε online παιχνίδια έχω χειρότερη σύνδεση (πάντα μέσω WiFi). Πχ στο rainbow six siege με το adsl είχα 60ms ping ενώ τώρα έχω 90& κ είναι ασταθής (χωρίς λίγο κάποιες φορές με πετάει στο 300 και ξανά κατεβαίνει)

κι εδώ έρχεται η ερώτηση των 1€εκ : θα δω διαφορά αν αγοράσω των pocket WiFi που διαφημίζει η COSMOTE? Να πω ότι το κινητό το έχω ρυθμίζει στα 5ghz ως hotspot και από άποψη ταχύτητας σκίζει (κατέβασε το red dead redemption με 30&mb/sec) απλά το θέμα είναι το online 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρήματα/ mb δεν συμφέρει και  σκαμπανεβάσματα θα έχεις σίγουρα με το ασυρματο .....

Επεξ/σία από CharalampisCrete
Επισκέπτης
Δημοσ.

Πριν 3 χρόνια, επί έναν ολόκληρο χρόνο δούλευα μόνο με MIFI για δουλειά που ήθελε 24/24 internet.

Δημοσ.

Overall πάντα η xdsl θα σου είναι καλύτερη από όποια ασύρματη σύνδεση και συνίσταται να την προτιμάς όπου είναι εφικτό. Με το pocket WiFi λογικά θα έχεις υψηλότερο ping επίσης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...