star_cruiser Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 13 minutes ago, iordanis78 said: Έχεις αντλία που πρεπει να ζεστενη το νερό και εσυ ανάβεις αντίσταση καταλαβαίνεις τι διαφορά πιστευω Προφανώς... εννοείται ότι δεν θα μείνει έτσι και θα μπει μια 3οδη για να ζεσταίνει νερό οπότε της πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, fredd0 said: λιγο οτι ναναι 45 βαθμοι ειναι μια χαρα θερμοκρασια ΖΝΧ. Στην Ευρωπη (και στην Ελλαδα πιθανως 😁 ) υπαρχει παγια τακτικη στα ΖΝΧ να μπαινει αναμεικτικη και αυτη να ρυθμιζεται στους ..΄45 βαθμους. Ο μονος λογος να ζεστανεις το νερο πανω απο 45 ειναι η λεγιονελλωση . Δεν ξερω για τις LG, η δικια μου αντλια εχει ρυμιση που 1 φορα στις x μερες ανεβαζει το ΖΝΧ στους 60 για να ψωφισουν οτι μικροβια υπαρχουν Απο κει και περα οχι δε "λουζεται" με τα νερα των σωματων, εκτος αν ο μηχανικος του τελειωσε δημοτικο. Υπαρχει εναλλακτης. Γιαυτο λεγεται "κλειστο" κυκλωμα. Αν ζεσταινε απευθειας νερο για καταναλωση θα ηταν "ανοικτο" κυκλωμα καλα μη παιρνεις κ ορκο αν ξαναδιαβάσεις τι εχει γράψει θα αναθεωρήσεις κ εμενα 45 στον λεβητα αεριου που ταν στο μπαλκόνι ηταν Σούπερ στην αντλία ούτε για ζήτω, σε εμενα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, sndev είπε κ εμενα 45 στον λεβητα αεριου που ταν στο μπαλκόνι ηταν Σούπερ σε λέβητες αερίου , όταν είναι μικρή η ροή ανεβαίνει αρκετά παραπάνω απο 45 μέχρι να κόψει και όταν ξεκινά πάλι δίνει παραπάνω , ίσως γιαυτό σου φαίνεται μεγάλη η διαφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Έχει γράψει παραπάνω πως δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση. Με την ευκαιρία.. ίσως θα ήταν καλύτερα τις ρυθμίσεις Α/Θ να τις περάσετε σε νέο τόπικ γιατί εδώ δεν είναι πολύ σχετικές και κουράζουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχει γράψει παραπάνω πως δεν έγινε σωστά η εγκατάσταση. Με την ευκαιρία.. ίσως θα ήταν καλύτερα τις ρυθμίσεις Α/Θ να τις περάσετε σε νέο τόπικ γιατί εδώ δεν είναι πολύ σχετικές και κουράζουν. εγώ προτείνω να είναι σε αυτό το νήμα και οι ρυθμίσεις αντλίας θερμότητας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μπορώ να πω ότι επεσε πάρα πολύ η κατανάλωση μου. Χωρίς να μειωθεί η ζέστη στο σπίτι και έχω ανοιχτό το znx μόνιμα για ζεστό νερό.. Δεν ξέρω ποια ακριβώς ήταν η ρύθμιση που βοήθησε τόσο σημαντικά. Αλλά ναι έπεσε. Σήμερα όλοι μέρα μέχρι τώρα είναι στο 12.5kwh. μακάρι να συνεχίσει έτσι.με σταθερή θερμοκρασία μέσα στο σπίτι 22 βαθμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, ALXIOA said: Μπορώ να πω ότι επεσε πάρα πολύ η κατανάλωση μου. Χωρίς να μειωθεί η ζέστη στο σπίτι και έχω ανοιχτό το znx μόνιμα για ζεστό νερό.. Δεν ξέρω ποια ακριβώς ήταν η ρύθμιση που βοήθησε τόσο σημαντικά. Αλλά ναι έπεσε. Σήμερα όλοι μέρα μέχρι τώρα είναι στο 12.5kwh. μακάρι να συνεχίσει έτσι.με σταθερή θερμοκρασία μέσα στο σπίτι 22 βαθμους κρατα τα ιδια κ δες παλι αυριο που θα χει πιο χαμηλες εξωτερικες θερμοκρασιες Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από sndev 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Justelene235 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μπορει να φτιαχτει ενα topic ρυθμισεις αντλιών θερμοτητας Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Justelene235 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 On 24/11/2023 at 17:09, ALXIOA said: Πόσο πρέπει να είναι αυτές οι τιμές?? Αυτές είναι οι ρυθμίσεις του κυκλοφορητή Νομίζω σε εμένα είναι 1 λεπτό on, 10 off 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας. Σε υφιστάμενη Hitachi yutaki m rasm-4vne την άναψα πριν 4 μέρες για τη φετινή σεζόν. Μου έβγαλε από χθες 4 φορές το αλαρμ 070. Την κλείνω κανένα μισάωρο και την ξανανοιγω. Να την αφήσω κλειστή μέχρι να έρθει αύριο ο εγκατάστασης; Μπορώ να ελέγξω κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Son^Goku είπε Μπορώ να ελέγξω κάτι; το εγχειρίδιο τι λέει για τον κωδικό 070 Τσέκαρες πίεση νερού ,φίλτρο δικτύου, αυτόματα εξαεριστηκα ψαχτο λίγο πχ https://www.youtube.com/watch?v=FD7dsXJxxYM 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos-13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, CptBill είπε Αυτές είναι οι ρυθμίσεις του κυκλοφορητή Νομίζω σε εμένα είναι 1 λεπτό on, 10 off Αυτή είναι η ρύθμιση του κυκλοφορητή της ΑΘ όταν δεν δουλεύει ο συμπιεστής. δηλαδή όταν δεν φτιάχνει νερά. Είναι συζητήσιμο το σωστό νούμερο.. εγω το έχω στο 3-3 θέλω να κυκλοφορεί το ζεστό νερό στα σώματα μου όταν δε δουλεύει η αθ αλλα να ξεκουράζεται και άλλα 3 λεπτά. 13 ή 10 λεπτά ξεκούρασης είναι υπεβολικά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αν έχετε FC και αθ που βλέπει μόνο τα ζεστά της νερά και όχι τα on-off των fc, ρύθμιση τύπου 3-13 ή 1-10 είναι εντελώς λάθος. καθώς αν ανοίξεις το fc στην περίοδο των 13 λεπτών ξεκούρασης του κυκλοφορητή δε θα έχεις θέρμανση, ενώ στο κύκλωμα θα υπάρχει ζεστό νερό που θα μπορούσες να εκμεταλλευτεί μέχρι να ξαναεκκινήσει η αθ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iordanis78 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, giorgos-13 είπε Αυτή είναι η ρύθμιση του κυκλοφορητή της ΑΘ όταν δεν δουλεύει ο συμπιεστής. δηλαδή όταν δεν φτιάχνει νερά. Είναι συζητήσιμο το σωστό νούμερο.. εγω το έχω στο 3-3 θέλω να κυκλοφορεί το ζεστό νερό στα σώματα μου όταν δε δουλεύει η αθ αλλα να ξεκουράζεται και άλλα 3 λεπτά. 13 ή 10 λεπτά ξεκούρασης είναι υπεβολικά. Το μόνο σίγουρο είναι οτι αν έχετε FC και αθ που βλέπει μόνο τα ζεστά της νερά και όχι τα on-off των fc, ρύθμιση τύπου 3-13 ή 1-10 είναι εντελώς λάθος. καθώς αν ανοίξεις το fc στην περίοδο των 13 λεπτών ξεκούρασης του κυκλοφορητή δε θα έχεις θέρμανση, ενώ στο κύκλωμα θα υπάρχει ζεστό νερό που θα μπορούσες να εκμεταλλευτεί μέχρι να ξαναεκκινήσει η αθ. Υπάρχει ρύθμιση για τα fc να μην ανοίγουν αν τα νερά είναι κάτω από 35c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_22 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 μια χαρά ζεσταίνουν τα FC και κάτω από τους 35. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Son^Goku είπε Καλησπέρα σας. Σε υφιστάμενη Hitachi yutaki m rasm-4vne την άναψα πριν 4 μέρες για τη φετινή σεζόν. Μου έβγαλε από χθες 4 φορές το αλαρμ 070. Την κλείνω κανένα μισάωρο και την ξανανοιγω. Να την αφήσω κλειστή μέχρι να έρθει αύριο ο εγκατάστασης; Μπορώ να ελέγξω κάτι; Αποτι γκούγκλαρα είναι σφάλμα ροής. Οπότε τσέκαρε μην έχει μείνει κλειστή καμία βάνα, ή αν έχει πιάσει άλατα το φίλτρο στην επιστροφή... Κάνε και μια εξαέρωση καλού κακού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα