ALXIOA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, star_cruiser είπε Εγώ έχω βάλει ότι είναι και στην επιθυμητή θερμοκρασία νερού...δεν ξέρω αν είναι σωστό ή όχι, ας πει κανένας άλλος... οπότε (στην δεύτερη φωτό) στα αριστερά εσένα πρέπει να πάει 41 και δεξιά 30 ΓΙα θερμοκρασια στοχου... θα το κανω οπως λες. οκ.. Αριστερα -10 - 40 και δεξια η 20 με 30 να ανεβει η καμπυλη..?? Σωστα?? τωρα ειναι η δεξια γραμμη ειναι 20 με 29.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_cruiser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 44 minutes ago, ALXIOA said: ΓΙα θερμοκρασια στοχου... θα το κανω οπως λες. οκ.. Αριστερα -10 - 40 και δεξια η 20 με 30 να ανεβει η καμπυλη..?? Σωστα?? τωρα ειναι η δεξια γραμμη ειναι 20 με 29.... Έτσι είναι εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, star_cruiser είπε Έτσι είναι εμένα Όλοι μέρα ανοιχτή την έχεις?? Και τι κατανάλωση σου έγραψε σημερα μέχρι τώρα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_cruiser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 20 minutes ago, ALXIOA said: Όλοι μέρα ανοιχτή την έχεις?? Και τι κατανάλωση σου έγραψε σημερα μέχρι τώρα?? Ναι ναι δεν κλείνει ποτέ...γύρω στις 9-10 λεει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, star_cruiser είπε Ναι ναι δεν κλείνει ποτέ...γύρω στις 9-10 λεει εμενα πολυ παραπανω...εχει γραψει μεχρι τωρα...γιατι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_cruiser Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 11 minutes ago, ALXIOA said: εμενα πολυ παραπανω...εχει γραψει μεχρι τωρα...γιατι ετσι? Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο...ίσως το έχεις μεγαλύτερη αντλία,εγώ έχω την 9αρα...εγώ δεν ζεσταίνω νερά,ενώ εσύ ζεσταίνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, star_cruiser είπε Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο...ίσως το έχεις μεγαλύτερη αντλία,εγώ έχω την 9αρα...εγώ δεν ζεσταίνω νερά,ενώ εσύ ζεσταίνεις γιατί , είστε στην ίδια περιοχή κολλητά με τις ίδιες απώλειες ?Έχετε και ολόιδιο υπόλοιπο σύστημα (πλην της αντλίας δλδ) ?? @ALXIOA συνεχίζει τα on/off ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, star_cruiser είπε Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο...ίσως το έχεις μεγαλύτερη αντλία,εγώ έχω την 9αρα...εγώ δεν ζεσταίνω νερά,ενώ εσύ ζεσταίνεις Για το νερό μετράει διαφορετικά.. μόνο για θέρμανση λέω.. 29 λεπτά πριν, korakios είπε γιατί , είστε στην ίδια περιοχή κολλητά με τις ίδιες απώλειες ?Έχετε και ολόιδιο υπόλοιπο σύστημα (πλην της αντλίας δλδ) ?? @ALXIOA συνεχίζει τα on/off ? Εγώ είμαι βόρειο Ελλάδα. Αντλία 12αρα αλλά εγώ έχω και ζεστό νερό χρήσης. Που μου ζεστενει ξεχωριστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kax54638 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάλι σε Ανατολική Μακεδονία σας "τρώω" όλους. Σε σπίτι 90m2 καθαρά έχω LG 14ρα...😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Σύνοψη σημερινή.. ισχύς σύνολο μου γράφει 11.2 kWh Παραγωγή θερμότητας σήμερα μέχρι τώρα 19.5 kwh.. Πώς το βλέπετε? Και τι τρόπος υπάρχει να δοκιμάσω αν μπορώ να ρίξω κ άλλο τις καταναλώσεις .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, ALXIOA είπε Σύνοψη σημερινή.. ισχύς σύνολο μου γράφει 11.2 kWh Παραγωγή θερμότητας σήμερα μέχρι τώρα 19.5 kwh.. Πώς το βλέπετε? Και τι τρόπος υπάρχει να δοκιμάσω αν μπορώ να ρίξω κ άλλο τις καταναλώσεις .. καταρχάς να δηλώσω οτι δεν έχω αντλία , απλά έχει ενδιαφέρον το σπορ που ανοίξατε (στα τυφλά σκαλίζω ρυθμίσεις αντί να τις κάνει αυτός που έπρεπε) τα νούμερα δείχνουν βελτίωση της απόδοσης (σχεδόν 1:2) , θεωρητικά πρέπει να πάει παραπάνω (η απόδοση όχι κατανάλωση) απο τη στιγμή που παίζεις με τα νερά μόνο , μέσα έχεις σωστή θερμοκρασία στο σπίτι ? τα on/off δεν απάντησες αν κόψανε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Σύνοψη σημερινή.. ισχύς σύνολο μου γράφει 11.2 kWh Παραγωγή θερμότητας σήμερα μέχρι τώρα 19.5 kwh.. Πώς το βλέπετε? Και τι τρόπος υπάρχει να δοκιμάσω αν μπορώ να ρίξω κ άλλο τις καταναλώσεις .. Μια διορθωση για τα τυπικά. Η kWh ειναι ενεργεια. Ισχύς είναι σε kW. Η αναλογία ηλεκτρικής ενέργειας προς θερμική δεν ειναι καλή. Τσέκαρε τι θερμοκρασίες ζητάς, μηπως να χαμηλώσεις τα νερά; Σε αυτες τις εξωτερικές θερμοκρασίες θα έπρεπε να έχεις cop ανω του 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Vagosman είπε Μια διορθωση για τα τυπικά. Η kWh ειναι ενεργεια. Ισχύς είναι σε kW. Η αναλογία ηλεκτρικής ενέργειας προς θερμική δεν ειναι καλή. Τσέκαρε τι θερμοκρασίες ζητάς, μηπως να χαμηλώσεις τα νερά; Σε αυτες τις εξωτερικές θερμοκρασίες θα έπρεπε να έχεις cop ανω του 3 Το έχω στο ΑΙ αυτόματο θερμοκρασία.. Επιθυμητή θερμοκρασία νερού την έχω στο 30-41 Να τα κατεβάσω ?? 17 λεπτά πριν, korakios είπε καταρχάς να δηλώσω οτι δεν έχω αντλία , απλά έχει ενδιαφέρον το σπορ που ανοίξατε (στα τυφλά σκαλίζω ρυθμίσεις αντί να τις κάνει αυτός που έπρεπε) τα νούμερα δείχνουν βελτίωση της απόδοσης (σχεδόν 1:2) , θεωρητικά πρέπει να πάει παραπάνω (η απόδοση όχι κατανάλωση) απο τη στιγμή που παίζεις με τα νερά μόνο , μέσα έχεις σωστή θερμοκρασία στο σπίτι ? τα on/off δεν απάντησες αν κόψανε Ναι η θερμοκρασία μέσα στο σπίτι είναι μια χαρά .. ως προς ζεστή θα έλεγα . Τα on off όχι. Παρατήρησα ότι δεν δουλεύει συνέχεια όπως στην αρχή. Πριν βάλω αυτές τις ρυθμίσεις. Σταματάει και ξαναξεκιναει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Τι συστημα θερμανσης εχεις; Ενδοδ, φανκοιλ; Τα νερά καλά ειναι, εκτος αν η ΑΘ δεν υπολογίζει σωστά τα θερμικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Vagosman είπε Τι συστημα θερμανσης εχεις; Ενδοδ, φανκοιλ; Τα νερά καλά ειναι, εκτος αν η ΑΘ δεν υπολογίζει σωστά τα θερμικά. Καλοριφέρ. Κανονικά .έχει μια μέρα μόνο που έβαλα αυτές τις ρυθμίσεις . Κατέβασα το νερό από τους 41 στους 36...έκανα μλκ .. να τα αφήσω ή να το ξανανεβασω όπως ηταν Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από ALXIOA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα