andreaspA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, mechpanos είπε Δεν ξέρω σε τι αντιστοιχεί η κάθε ρύθμιση της LG, καθότι Daikinάκιας εγώ παίζω μόνο με νερά. απορια που απεκτησα την προηγουμενη εβδομαδα. Αντε και εχουμε τα νερα ρυθμισμενα στους 55 (που σιγουρα δεν χρειαζεται τουλαχιστον με τις παρουσες συνθηκες)... τα fancoil σταματουν οταν πιασουν την θερμοκρασια. Οι πετσετοκρεμαστρες στα μπανια πως σταματουν? δεν σταματουν ποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, andreaspA είπε απορια που απεκτησα την προηγουμενη εβδομαδα. Αντε και εχουμε τα νερα ρυθμισμενα στους 55 (που σιγουρα δεν χρειαζεται τουλαχιστον με τις παρουσες συνθηκες)... τα fancoil σταματουν οταν πιασουν την θερμοκρασια. Οι πετσετοκρεμαστρες στα μπανια πως σταματουν? δεν σταματουν ποτε? Όχι οι πετσετοκρεμάστρες είναι χαζές. Αλλά αν θες, μπορείς να τους βάλεις θερμοστατικές κεφαλές στους διακόπτες και να σταματούν κι αυτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreaspA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mechpanos είπε Όχι οι πετσετοκρεμάστρες είναι χαζές. Αλλά αν θες, μπορείς να τους βάλεις θερμοστατικές κεφαλές στους διακόπτες και να σταματούν κι αυτές. δεν παιζει εγω να φτιαξω κατι τετοιο στο αλλο σπιτι. Ενας μπελας σκετος ειναι! τριγυρναω συνεχεια το σπιτι πανω κατω να αναβω και να σβηνω. Δεν ταιριαζει με την ιδιοσυγκρασια μου. Κανεναν για υδραυλικο τζακι εχουμε? νομιζω οτι ειναι η καλυτερη επιλογη για την περιοχη και την κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έπιασαν τα κρύα και με ~900watt ζεσταίνεται ένα σπίτι 100τμ Εξωτερική θερμοκρασία 9C Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από CptBill Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CptBill είπε Έπιασαν τα κρύα και με ~900watt ζεσταίνεται ένα σπίτι 100τμ Εξωτερική θερμοκρασία 9C Τί μονώσεις έχεις και τί setup θέρμανσης (και ψύξης); Και σε ποιά περιοχή; Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από _Biohazard_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, _Biohazard_ said: Τί μονώσεις έχεις και τί setup θέρμανσης (και ψύξης); Και σε ποιά περιοχή; 12kw 100μ υψόμετρο , μονοκατοικία σε πρόποδες Πηλίου, τυπική κατοικία με διπλό τούβλο κ μόνωση ενδιάμεσα. Και μελέτη για χαμηλές θερμοκρασίες προσαγωγής. Αυτό αρκεί. Δες στην υπογραφή μου τη σελιδα για το concept Πλέον έχω πέσει στα 600watt αυτή τη στιγμή όπου συντηρώ το σπίτι για να μην παγώσει. Θερμοκρασία νερού στην αντλία ~32C for now Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2023 από CptBill 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, CptBill είπε 12kw 100μ υψόμετρο , μονοκατοικία σε πρόποδες Πηλίου, τυπική κατοικία με διπλό τούβλο κ μόνωση ενδιάμεσα. Και μελέτη για χαμηλές θερμοκρασίες προσαγωγής. Αυτό αρκεί. Δες στην υπογραφή μου τη σελιδα για το concept Πλέον έχω πέσει στα 600watt αυτή τη στιγμή όπου συντηρώ το σπίτι για να μην παγώσει. Θερμοκρασία νερού στην αντλία ~32C for now Θερμοκρασία δωματίου πόσο το εχεις ρυθμισμένο? Όταν έξω έχει 9-10 βαθμούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, ALXIOA said: Θερμοκρασία δωματίου πόσο το εχεις ρυθμισμένο? Όταν έξω έχει 9-10 βαθμούς 21-22c Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_cruiser Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 23 minutes ago, CptBill said: 12kw 100μ υψόμετρο , μονοκατοικία σε πρόποδες Πηλίου, τυπική κατοικία με διπλό τούβλο κ μόνωση ενδιάμεσα. Και μελέτη για χαμηλές θερμοκρασίες προσαγωγής. Αυτό αρκεί. Δες στην υπογραφή μου τη σελιδα για το concept Πλέον έχω πέσει στα 600watt αυτή τη στιγμή όπου συντηρώ το σπίτι για να μην παγώσει. Θερμοκρασία νερού στην αντλία ~32C for now Μόνο με νερά στο auto παίζεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, star_cruiser said: Μόνο με νερά στο auto παίζεις; Θερμοστάτικοες έλεγχος χωρου από nest Χειριστήριο lg ρυθμισμένο σε water only Για την ώρα μεταβάλλω εγώ τη θερμοκρασία νερού χειροκίνητα λόγο της μη ομαλής λειτουργίας της lg όπως έχω προ αναφέρει και υπάρχουν διάχυτες αναφορές στο ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_cruiser Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, CptBill said: Θερμοστάτικοες έλεγχος χωρου από nest Χειριστήριο lg ρυθμισμένο σε water only Για την ώρα μεταβάλλω εγώ τη θερμοκρασία νερού χειροκίνητα λόγο της μη ομαλής λειτουργίας της lg όπως έχω προ αναφέρει και υπάρχουν διάχυτες αναφορές στο ίντερνετ. Εννοείς την λύση με 80λιτρο buffer για να μην κάνει start stop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, star_cruiser said: Εννοείς την λύση με 80λιτρο buffer για να μην κάνει start stop? Δοχείο αδράνειας δεν εξαλείφει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star_cruiser Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2023 7 minutes ago, CptBill said: Δοχείο αδράνειας δεν εξαλείφει το πρόβλημα. Έχει βρεθεί λύση;;; άμα θέλεις παρέθεσε κάποιο link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, CptBill είπε 12kw 100μ υψόμετρο , μονοκατοικία σε πρόποδες Πηλίου, τυπική κατοικία με διπλό τούβλο κ μόνωση ενδιάμεσα. Και μελέτη για χαμηλές θερμοκρασίες προσαγωγής. Αυτό αρκεί. Δες στην υπογραφή μου τη σελιδα για το concept Πλέον έχω πέσει στα 600watt αυτή τη στιγμή όπου συντηρώ το σπίτι για να μην παγώσει. Θερμοκρασία νερού στην αντλία ~32C for now Με σώματα ή ενδοδαπέδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 8 hours ago, CptBill said: Δες στην υπογραφή μου τη σελιδα για το concept 7 hours ago, star_cruiser said: Έχει βρεθεί λύση;;; άμα θέλεις παρέθεσε κάποιο link ναι με home assistant και καποιο modbus που συνδεεται στην LG Οταν θα υλοποιησω την ολη κατασταση, θα γραψω αναλυτικες οδηγιες 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα