ThanG Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 20 λεπτά πριν, kax54638 είπε Είναι ακριβώς σαν αυτό. Από πάνω ξεβιδώνει μαγνήτης και η λάσπη μαζεύεται στο κάτω μισό του μπουκαλιού που ανοίγει και το καθαρίζεις και μέσα έχει και ένα τύπυ δυχτάκι πλενόμενο. Μόνο αυτό έχω δει να καθαρίζει ο συντηρητής και αυτό άρχισα να το καθαρίζω φέτος και εγώ. Άλλο φίλτρο δεν νομίζω να έχω. Το πλενομενο διχτακι είναι το φίλτρο σιτας. Οπότε τα καθαρίζεις μαζι 1 ώρα πριν, chek2fire είπε θεωρείς ότι δεν έχει πρόβλημα με αυτά τα stop που κάνει? δηλαδή την φοβάμαι μη δημιουργηθεί πρόβλημα με όλα αυτά τα συνεχόμενα start stop στο ρεύμα? Αν έχει ανοχή μια αντλία μέχρι 10% λες να μπορέσω να το βάλω στα +-8% μήπως κοπούν οι πολλές διακοπές? Aυτή τη στιγμή το έχω +6% -8% Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Θεωρώ ομως πως δεν είναι καλό να γίνεται συχνά. Γιατί δεν μιλάς με το τεχνικό τμήμα της εταιριας της αντλίας? 1
chek2fire Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 7 λεπτά πριν, ThanG είπε Το πλενομενο διχτακι είναι το φίλτρο σιτας. Οπότε τα καθαρίζεις μαζι Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω. Θεωρώ ομως πως δεν είναι καλό να γίνεται συχνά. Γιατί δεν μιλάς με το τεχνικό τμήμα της εταιριας της αντλίας? σε σένα που κάνει διακοπές που λες πως το αντιμετωπίζεις με την αντλία?
Anastazio Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος να μου υποδειξει μερικα μοντελα αντλιων θερμοτητας που να εχουν δουλεψει ικανοποιητικα σε κρυες περιοχες?Βρισκομαι βορειοδυτικα, μακεδονια και θα συνδεθει σε συστημα ενδοδαπεδιας,το σπιτι ειναι μονωμενο πληρως και θα μπουν καινουρια κουφωματα. Ευχαριστω προκαταβολικα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Anastazio
ThanG Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 23 λεπτά πριν, chek2fire είπε σε σένα που κάνει διακοπές που λες πως το αντιμετωπίζεις με την αντλία? Εμένα κάνει σπάνια, οπότε δεν ασχολούμαι και πολυ
turbakiasss Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 26 minutes ago, Anastazio said: Μπορει καποιος να μου υποδειξει μερικα μοντελα αντλιων θερμοτητας που να εχουν δουλεψει ικανοποιητικα σε κρυες περιοχες?Βρισκομαι βορειοδυτικα, μακεδονια και θα συνδεθει σε συστημα ενδοδαπεδιας,το σπιτι ειναι μονωμενο πληρως και θα μπουν καινουρια κουφωματα. Ευχαριστω προκαταβολικα. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό που ρωτάς. Όλες θα δουλέψουν αρκεί να είναι σωστά διαστασιολογημενες. Για πολύ κρύο, οι περισσότερες έχουν αντίσταση ή πιο σπάνια συνδυασμό με αέριο.
hero_nikolas Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα (επεξεργασμένο) O δικος μου επιτηρητης εχει αυτες τις ρυθμισεις περιοχη Αθηνα Γαλατσι Επεξ/σία πριν από 1 ώρα από hero_nikolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα