cmaniac Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 3 ώρες πριν, ababa641 είπε Να σου πω την αλήθεια και μένα με είχε χαλάσει όταν το είδα αλλά μου είπαν δεν έχει πρόβλημα. Επίσης το βίντεο που το έστειλα στην ΑΒΒ δεν μου είπαν κάτι όταν μίλησα. Κι εδώ που τα λέμε για να υπάρχουν αυτά τα πόδια υπάρχουν για κάποιο λόγο αλλιώς γι αυτους είναι έξτρα κόστος. Κι εγώ είδα το βιντεάκι της υπογραφής σου κατόπιν εορτής. Οι υπογραφές δεν φαίνονται από κινητά στο insomnia. Κοιτούσα αυτό για παράλληλα: Options for connecting heat pumps to existing boiler systems | Plumbing & Mechanical Εδώ προτείνουν, μεταξύ πολλών, να απομονώσεις τελείως σε κάποια σενάρια, το οποίο καταλαβαίνω περισσότερο απ'όλα (και να αφήσεις boiler, σερπαντίνες κλπ.). Δοχείο διαστολής έχεις, γλυκόλη δεν ξέρω αν χρειάζεσαι, ανάλογα τις θερμοκρασίες. Μια βαλβίδα εκτόνωσης θα μπορούσες να έχεις εάν φοβάσαι τόσο, μην τυχόν και κολλήσει τίποτα από τους αυτοματισμούς, μην σου τινάξει τον κυκλοφορητή της αντλίας ή τίποτα χειρότερο. Buffer, έχεις άπειρη εγκατάσταση σύμφωνα με το installation manual, οπότε επίσης δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους με το να σε βάζουν να διπλασιάζεις το φορτίο και να ζεσταίνεις νερά σε ένα καζάνι που δεν είναι κανενός, ειδικά με τα ΑΚΑΝ. ΜΟΝΟ εάν έχεις θερμοστατικές βαλβίδες το καταλαβαίνω, γιατί μπορεί να μικρύνει η εγκατάσταση έως και το 0L ανεξέλεγκτα. Ένα ωραίο είναι αυτό, για να πάρεις ιδέες:
filarhos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 hours ago, ababa641 said: Δεν έχεις αναφέρει το μοντέλο της αντλίας, ίσως υπάρχει κάποιος που να μπορεί να σε βοηθήσει με το μενού. Είχα την εντύπωση ότι το είχα γράψει αλλά δεν... Chaffoteaux ARIANEXT LITE 150 M.
pavloa Δημοσ. πριν από 11 λεπτά Δημοσ. πριν από 11 λεπτά Να ρωτήσω κάτι σχετικά με αντλία. Ποιον μονοφασικό επιτήρηση τάσης προτείνετε να βάλω στην αντλία?
bill987 Δημοσ. πριν από 9 λεπτά Δημοσ. πριν από 9 λεπτά Έχεις πάρει την απόφαση και λες ότι θα βάλεις αντλία θερμότητας, κάνεις το λάθος και διαβάζεις αυτό το θέμα, σκέφτεσαι: βρε τι παπαριά πάω να κάνω! Μερικές ερωτήσεις - απορίες ( αρχικές , είναι νωρίς ακόμα, έχω κάνει αιτήση για εξοικονομώ) Σε σπίτι 130 τμ μονοκατοικία σε χωριό των Τρικάλων κατασκευής 2007 με μόνωση 7αρα ανάμεσα στα τούβλα, πορτοπαράθυρα αλουμινίου με 2πλο τζάμι, πλάκα μονωμένη και σκέπη απλή, επιδαπέδια θέρμανση. 1. Χωρίς να ξέρω και χωρίς κάποιος μηχανικός για να μέτρησει τα του σπιτιού, πιστεύω με μια 12 θα είμαι καλά. 2. Έχω ρεύμα μονοφασικό, χρειάζεται αλλαγή σε τριφασικό? 3. Υπάρχει κάποιος εγκατάστατης που να κατέχει σωστά όλα αυτά που διάβασα (και δεν κατάλαβα τίποτα στις τελευταίες 100 σελίδες) στην περιοχή μου ? Έπεται συνέχεια στις ερωτήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα