Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, star_cruiser είπε

Σώματα akan(φέτες) του 1995… και είμαι μπουφος που δεν έχω κάνει και χημικό καθαρισμό ακόμη, αν και ο υδραυλικός με είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση το δίκτυο μου…

να καθαριζεις συχνα το μαγνητικο φιλιτρο και το φιλτρο σιτας. Επισης καλο ειναι να κανεις εναν χημικο καθαρισμο και να βαλετε στο τελος και ενα ειδικο υγρο για αντισκωριακη προστασια. 

7 ώρες πριν, ababa641 είπε

Τι να πω κι εγώ με 4 - 7 βαθμούς εξ. θερμοκρασία και θερμοκρασία νερών 37 - 41 βαθμούς (00:00 - 07:00 το έχω σε λειτουργία eco -3 βαθμους στα νερά) και μου έκαψε 44kwh. Σε μονοκατοικία 133 τ.μ. αλλά μονωμένη.

Εχεις σοβαρο προβλημα στην εγκατασταση οπως εχουμε ξαναπει. Σωματα ακαν φετες και 200 λιτρα buffer(αδιανοητο φορτιο για την αντλια). Μολις διορθωθει το buffer ή αφαιρεθει (αναλογα τι θα πει μια σοβαρη μελετη) θα παρεις ανασα οικονομικη. 

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, GiannisSol είπε

Εχεις σοβαρο προβλημα στην εγκατασταση οπως εχουμε ξαναπει. Σωματα ακαν φετες και 200 λιτρα buffer(αδιανοητο φορτιο για την αντλια). Μολις διορθωθει το buffer ή αφαιρεθει (αναλογα τι θα πει μια σοβαρη μελετη) θα παρεις ανασα οικονομικη. 

Η μηχανολόγος της ΑΒΒ επέμενε και επιμένει για το 200αρι και λέει οτι και 80αρι αν βάλω δεν θα δω διαφορά στην κατανάλωση. Το θέμα είναι οτι έδωσα 650€ για το 200αρι γιατί το έκανα παραγγελία με επισμάλτωση και θα πρέπει να δώσω κι αλλά 300€ για το 80αρι, συν υλικά, συν εργασία, συν νέα μελέτη...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ababa641 είπε

Η μηχανολόγος της ΑΒΒ επέμενε και επιμένει για το 200αρι και λέει οτι και 80αρι αν βάλω δεν θα δω διαφορά στην κατανάλωση. Το θέμα είναι οτι έδωσα 650€ για το 200αρι γιατί το έκανα παραγγελία με επισμάλτωση και θα πρέπει να δώσω κι αλλά 300€ για το 80αρι, συν υλικά, συν εργασία, συν νέα μελέτη...

Με ακαν σωματα ισως να θες και αρκετα μικροτερο απο 80αρι αν οχι καθολου.. Μια σοβαρη μελετη θα σου λυσει τις αποριες . Τα λεγομενα της μηχανολογου ασχολιαστα. 

Η αποφαση φυσικα ειναι δικη σου για το τι θα κανεις , απλα στο επισημαινω γιατι παραπονιεσαι συνεχεια για υψηλη καταναλωση σε μια αντικειμενικα λαθος εγκατασταση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...