hero_nikolas Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, ktikti είπε καλησπερα στην παρεα. εχω κανει αιτηση για αντλια θερμοτητας και περιμενω την επιδοτηση για να ξεκινησω την τοποθετηση αντλιας στο σπιτι μου. μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει βημα βημα τις πρεπει να τοποθετηθει για την καλη λειτουργιας μια αντλιας. το σπιτι ειναι σε πολυκατοικια με αυτονομια.βεβαια τα τελευταια χρονια εχω κλεισει της ηλεκτροβανες και εχω αποκοπει απο την πολυκατοικια.(παγιο θερμανσης) η μονη πηγη θερμανσης ειναι τα κλιματιστικα.επισης εχω και θερμοσιφωνα ηλεκτρικο αλλα δεν τον χρησιμοποιω.ζεστο νερο εχω απο τον ηλιακο.ζω σε πολη που δε εχει πολυ κρυο και ο χειμωνας εδω ζητημα να ειναι 4 μηνες και οχι βαρυς χειμωνας. το σπιτι ειναι οροφοδιαμερισμα και ειναι 90τμ.θελω να βαλω μια καλη αντλια επωνυμη το ερωτημα μου ειναι τι πρεπει ακριβως να τοποθετηθει περα της αντλιας για την καλη λειτουργια της. Εναν καλο ηλεκτρολογικο πινακα με αντικεραυνικο - επιτηρητη με διακοπη ουδετερου ελεγχος ηλεκτρολογικης εγκαταστασης και επαυξηση ισχυος ή τριφασικο ρευμα . Υδραυλικη εγκατασταση , δηλαδη σωληνωση απο το κολεκτερ μεχρι την αντλια κλπ Μελετη απο μηχανολογο για το μεγεθος της ανλτιας και εαν τα σωματα επαρκουν η χρειαζονται μεγαλυτερα η μηπως χρειαζεται αλλη οδευση για τους σωληνες . Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από hero_nikolas 1
ktikti Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 ώρες πριν, hero_nikolas είπε Εναν καλο ηλεκτρολογικο πινακα με αντικεραυνικο - επιτηρητη με διακοπη ουδετερου ελεγχος ηλεκτρολογικης εγκαταστασης και επαυξηση ισχυος ή τριφασικο ρευμα . Υδραυλικη εγκατασταση , δηλαδη σωληνωση απο το κολεκτερ μεχρι την αντλια κλπ Μελετη απο μηχανολογο για το μεγεθος της ανλτιας και εαν τα σωματα επαρκουν η χρειαζονται μεγαλυτερα η μηπως χρειαζεται αλλη οδευση για τους σωληνες . Ησουν αναλυτικοτατος.ευχαριστω πολυ !!
greg4 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 19 hours ago, mechpanos said: Υπάρχει της Shelly ο Pro 3 EM και σε πιο οικονομική λύση, της Sonoff. ποιον λες της Sonoff? τον έχεις δοκιμάσει;
mechpanos Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Δημοσ. πριν από 39 λεπτά 1 ώρα πριν, greg4 είπε ποιον λες της Sonoff? τον έχεις δοκιμάσει; https://www.skroutz.gr/s/54978607/Sonoff-Kilovatoorometro-Ilektrologikou-Pinaka.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Δεν το χω δοκιμάσει όμως και είναι για 1Φ.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. πριν από 4 λεπτά Δημοσ. πριν από 4 λεπτά https://www.aliexpress.com/item/1005008077422767.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.2b994770Yweax4&algo_pvid=a540da77-c69e-48a1-80c1-edaa89d0acfb&algo_exp_id=a540da77-c69e-48a1-80c1-edaa89d0acfb-0&pdp_npi=4%40dis!EUR!112.97!49.71!!!835.54!367.64!%40211b813f17385254773483749e9cd6!12000043565535500!sea!GR!717184502!X&curPageLogUid=GIXTEleVH8SM&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A 35 λεπτά πριν, mechpanos είπε https://www.skroutz.gr/s/54978607/Sonoff-Kilovatoorometro-Ilektrologikou-Pinaka.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Δεν το χω δοκιμάσει όμως και είναι για 1Φ. Δε το έχω δοκιμάσει αλλά φαινεται να μας κάνει, εγώ πήρα το shelly
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα