mechpanos Δημοσ. Πέμπτη στις 02:03 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:03 μμ 4 ώρες πριν, Damich είπε Με ποιό τρόπο κατεβαίνει η ευθεία γραμμή? Πως μπορούμε να το πάμε π.χ στο 55? Εγώ επειδή μου σπάει τα νεύρα αυτός ο τρόπος το έχω ρυθμίσει σε 2 σημείων. 1
chek2fire Δημοσ. Πέμπτη στις 04:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:55 μμ πάντως το wifi module μου έβγαλε τη παναγία για να το αναγνωρίσει. Το έβγαλα και το έβαλα πάνω από 10 φορές. Πιο απαράδεκτο σύστημα δεν έχω ξαναδεί να μην μπορεί να κουμπώσει σωστά ένα τέτοιο module. Mε τα πολλά τελικά κούμπωσε σωστά και έκανε μόνο τους την επανεκκίνηση και συνδέθηκε το σύστημα στο internet.
mechpanos Δημοσ. Παρασκευή στις 10:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:22 πμ Eμένα ΟΚ μου είχε κουμπώσει με τη μία αλλά μου έσπασε τα φρύδια μέχρι να το συνδέσω στο wifi.
purif Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ Εμένα μου κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις και δε μπορώ να κάνω ούτε firmware update. Τραγικό.
mechpanos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:16 πμ 9 λεπτά πριν, purif είπε Εμένα μου κάνει συνέχεια αποσυνδέσεις και δε μπορώ να κάνω ούτε firmware update. Τραγικό. Δες το wi fi σου. 1ον να είναι 2.4 (είναι πιο σταθερό και δυνατό σήμα) και 2ον να είναι κοντά. Δεν έχει δυνατή λήψη η κάρτα. Εξέτασε την προσθήκη ενός range extender ή ενός access point.
purif Δημοσ. Παρασκευή στις 11:28 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:28 πμ 10 minutes ago, mechpanos said: Δες το wi fi σου. 1ον να είναι 2.4 (είναι πιο σταθερό και δυνατό σήμα) και 2ον να είναι κοντά. Δεν έχει δυνατή λήψη η κάρτα. Εξέτασε την προσθήκη ενός range extender ή ενός access point. To router ειναι rock solid, καμία άλλη συσκευή δεν έχει θέμα. Το έχω συνδεδεμένο στα 2,4 και η απόσταση από το router είναι 1 μέτρο. 1
mechpanos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:18 μμ 2 ώρες πριν, purif είπε To router ειναι rock solid, καμία άλλη συσκευή δεν έχει θέμα. Το έχω συνδεδεμένο στα 2,4 και η απόσταση από το router είναι 1 μέτρο. Κι εμένα, στα 3 μέτρα και μου λέει η ισχύς του wifi είναι χαμηλή... λειτουργικά τουλάχιστον δεν έχω πρόβλημα...
Antretng Δημοσ. Παρασκευή στις 02:23 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:23 μμ 21 ώρες πριν, chek2fire είπε πάντως το wifi module μου έβγαλε τη παναγία για να το αναγνωρίσει. Το έβγαλα και το έβαλα πάνω από 10 φορές. Πιο απαράδεκτο σύστημα δεν έχω ξαναδεί να μην μπορεί να κουμπώσει σωστά ένα τέτοιο module. Mε τα πολλά τελικά κούμπωσε σωστά και έκανε μόνο τους την επανεκκίνηση και συνδέθηκε το σύστημα στο internet. Μηπως παιζουν διενεξεις στο καναλι που ειναι το wifi σου στο σημειο που ειναι η αντλια;
chek2fire Δημοσ. Παρασκευή στις 04:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:39 μμ Σε μένα δεν ήταν θέμα wifi καθώς τώρα η σύνδεση είναι σταθερή αλλά δεν μπορούσε να κουμπώσει καλά.
hero_nikolas Δημοσ. Παρασκευή στις 09:43 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:43 μμ Στις 25/1/2025 στις 10:09 ΠΜ, mechpanos είπε Βάλε ένα με wi fi να βλέπεις και ιστορικό τί τράβηξε σε μέγιστη ισχύ και τί σε ελάχιστη και αν κάνει συχνά start stop. Επίσης καλό είναι μιας και βάζεις αντλία να βάλεις και αντικεραυνικό και επιτηρητή τάσης. Υπάρχει κάποια προταση για ποια μάρκα κλπ για να ξέρω τι να ζητήσω απο τον ηλεκτρολόγο ?
chek2fire Δημοσ. χθες στις 10:01 πμ Δημοσ. χθες στις 10:01 πμ Σε μένα ο ηλεκτρολόγος μου έφτιαξε ένα πίνακα ξεχωριστό όπου εκεί συνδέθηκε η αντλία και έχει βάλει και επιτήρηση τάσης για προστασία. Με τόσα χρήματα που δίνει καποιος για μια αντλία πιστεύω είναι επιβεβλημένο να βάλεις κάποιος τέτοια προστασία.
fylatos Δημοσ. χθες στις 11:32 πμ Δημοσ. χθες στις 11:32 πμ 1 ώρα πριν, chek2fire είπε Σε μένα ο ηλεκτρολόγος μου έφτιαξε ένα πίνακα ξεχωριστό όπου εκεί συνδέθηκε η αντλία και έχει βάλει και επιτήρηση τάσης για προστασία. Με τόσα χρήματα που δίνει καποιος για μια αντλία πιστεύω είναι επιβεβλημένο να βάλεις κάποιος τέτοια προστασία. Σε εμάς αν δεν βάζαμε επιτηρητή φάσης και διαδοχής δεν έδινε εγγύηση η baxi.
hero_nikolas Δημοσ. χθες στις 09:09 μμ Δημοσ. χθες στις 09:09 μμ 11 ώρες πριν, chek2fire είπε Σε μένα ο ηλεκτρολόγος μου έφτιαξε ένα πίνακα ξεχωριστό όπου εκεί συνδέθηκε η αντλία και έχει βάλει και επιτήρηση τάσης για προστασία. Με τόσα χρήματα που δίνει καποιος για μια αντλία πιστεύω είναι επιβεβλημένο να βάλεις κάποιος τέτοια προστασία. Ναι υπαρχουν ηδη αυτα , μονο εναν τριφασικο μετρητη θελω για να βλεπω την καταναλωση .
mechpanos Δημοσ. πριν από 21 ώρες Δημοσ. πριν από 21 ώρες 3 ώρες πριν, hero_nikolas είπε Ναι υπαρχουν ηδη αυτα , μονο εναν τριφασικο μετρητη θελω για να βλεπω την καταναλωση . Υπάρχει της Shelly ο Pro 3 EM και σε πιο οικονομική λύση, της Sonoff. 2
ktikti Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες καλησπερα στην παρεα. εχω κανει αιτηση για αντλια θερμοτητας και περιμενω την επιδοτηση για να ξεκινησω την τοποθετηση αντλιας στο σπιτι μου. μπορει καποιος που γνωριζει να μου πει βημα βημα τις πρεπει να τοποθετηθει για την καλη λειτουργιας μια αντλιας. το σπιτι ειναι σε πολυκατοικια με αυτονομια.βεβαια τα τελευταια χρονια εχω κλεισει της ηλεκτροβανες και εχω αποκοπει απο την πολυκατοικια.(παγιο θερμανσης) η μονη πηγη θερμανσης ειναι τα κλιματιστικα.επισης εχω και θερμοσιφωνα ηλεκτρικο αλλα δεν τον χρησιμοποιω.ζεστο νερο εχω απο τον ηλιακο.ζω σε πολη που δε εχει πολυ κρυο και ο χειμωνας εδω ζητημα να ειναι 4 μηνες και οχι βαρυς χειμωνας. το σπιτι ειναι οροφοδιαμερισμα και ειναι 90τμ.θελω να βαλω μια καλη αντλια επωνυμη το ερωτημα μου ειναι τι πρεπει ακριβως να τοποθετηθει περα της αντλιας για την καλη λειτουργια της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα