Insane84 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 λεπτά πριν, mechpanos είπε Μπορεί να έβαλε αντιστάσεις αλλά 90kwh σε 1.5 ώρα αποκλείεται να έκαψε. Κάτι λάθος γίνεται. Μετρητή ενέργειας δεν έχεις; Εννοείς κιλοβατοωρόμετρο στην ασφάλεια? Όχι αλλά σκέφτομαι να βάλω... Αν δεν άλλαζα από ψύξη σε θέρμανση θα έλεγα ότι άνοιξε κατά λάθος μέσα στην ημέρα και δεν τα έκαψε σε μιάμιση ώρα. Δεν εξηγείται ρε φίλε αλλά πως εξηγείται να δίνει και λάθος ένδειξη? Δύο χρόνια φυσιολογικές τιμές έδειχνε...
mechpanos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 ώρα πριν, Insane84 είπε Εννοείς κιλοβατοωρόμετρο στην ασφάλεια? Όχι αλλά σκέφτομαι να βάλω... Αν δεν άλλαζα από ψύξη σε θέρμανση θα έλεγα ότι άνοιξε κατά λάθος μέσα στην ημέρα και δεν τα έκαψε σε μιάμιση ώρα. Δεν εξηγείται ρε φίλε αλλά πως εξηγείται να δίνει και λάθος ένδειξη? Δύο χρόνια φυσιολογικές τιμές έδειχνε... Μπορεί μια αντλία να ανοίξει από μόνη της αν είναι ενεργοποιημένη η αντιπαγωτική προστασία, και σήμερα είχε συνθήκες παγετού σε πολλές περιοχές της χώρας ίσως για πρώτη φορά. Αλλά και πάλι 90kwh είναι πολλές!!!
Insane84 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 11 λεπτά πριν, mechpanos είπε Μπορεί μια αντλία να ανοίξει από μόνη της αν είναι ενεργοποιημένη η αντιπαγωτική προστασία, και σήμερα είχε συνθήκες παγετού σε πολλές περιοχές της χώρας ίσως για πρώτη φορά. Αλλά και πάλι 90kwh είναι πολλές!!! Μπα Αθήνα μένω δεν νομίζω να έχει γίνει κάτι τέτοιο. Έχω στείλει mail στην LG, να δω αν θα μου απαντήσουν και τι!
1302L Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 14 hours ago, kostas_22 said: Για όσους έχετε midea. Μεσω του midea ac lan στο home assistant ,έχετε ένδειξη για εισερχόμενο - εξερχόμενο νερό; Σε εμένα δε δείχνει τις τιμές. Όχι ούτε σε εμένα τις εμφανίζει αυτές τις τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα