dm_mlnk Δημοσ. Τετάρτη στις 02:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:29 μμ 22 ώρες πριν, gtok34 είπε Δεν ξέρω αν έχει η δική μου είναι η Daikin altherma 3m. EDLA09DV3. Υπάρχει περίπτωση να έχει μέσα? Ναι την αντικεραυνικη όντως και αυτή απαραίτητη. Αυτό θα μπει σίγουρα. Αυτο θα πρεπει να στο απαντησει ο εγκαταστατης σου. Εχουν παρατηρηθει μικροδιαφορες σε αντλιες με το ιδιο μοντέλο. 1
pados1002 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:26 μμ Καλησπέρα στην παρέα! Αφού έβαλα την αντλία θερμότητας (LG THERMA V HM121MR.U34) συνδέθηκε πάνω στην ενδοδαπεδια και στο μποιλερ τριπλής. Όλα καλά με την ενδοδαπεδια δουλεύει άψογα. Τώρα όμως όσον αφορά το ΖΝΧ έχω πολλά νεύρα με την LG, αν και δεν ξέρω αν κάνουν το ίδιο και οι άλλοι κατασκευαστές. Με το που συνδέθηκε το boiler πήγα να τοποθετήσω το αισθητήριο όργανο θερμοκρασίας, το οποίο στάλθηκε με το kit του boiler, ώστε να κουμπωθει πάνω στην πλακέτα της αντλίας και εκεί κατάλαβα ότι θέλει δικό του 4pin με 2 καλώδια όμως. Έκανα αλχημείες και συνδεσα τα 2 pin με πατέντα αλλά η θερμοκρασία που διαβάζει δεν είναι σωστή. Το part number απ' όσο ξέρω είναι phrsta0. Αρχικά αυτό που παρατήρησα είναι ότι και δεν υπάρχει εύκολη διαθεσιμότητα και είναι πανάκριβο γι αυτό που είναι. Αυτό που θέλω να μάθω από γνωστές είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω aftermarket thermistor ή είμαι καταδικασμένος να ψάξω να βρω το συγκεκριμένο? Επίσης το ίδιο πράγμα κάνουν και οι άλλοι κατασκευαστές? Συγνώμη για το σεντόνι απλά ήθελα να εξηγήσω την κατάσταση!
vins Δημοσ. Τετάρτη στις 07:12 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:12 μμ Καλησπέρα παιδιά. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον ΣΟΒΑΡΟ τεχνικο/εγκαταστατη στη Θεσσαλονίκη για να ελέγξει υφιστάμενη εγκατάσταση αντλιας θερμότητας, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα. Ειναι για συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο πλήρωσε υπέρογκα ποσά σε ρεύμα και υποψιάζομαι ότι είχε γίνει πατάτα στην εγκατάσταση. Ευχαριστω.
sndev Δημοσ. Τετάρτη στις 07:24 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:24 μμ (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, vins said: Καλησπέρα παιδιά. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον ΣΟΒΑΡΟ τεχνικο/εγκαταστατη στη Θεσσαλονίκη για να ελέγξει υφιστάμενη εγκατάσταση αντλιας θερμότητας, παρακαλώ να μου στείλει μήνυμα. Ειναι για συγγενικό μου πρόσωπο το οποίο πλήρωσε υπέρογκα ποσά σε ρεύμα και υποψιάζομαι ότι είχε γίνει πατάτα στην εγκατάσταση. Ευχαριστω. Εχει γίνει Γειά σου vins Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:25 μμ από sndev 1
gtok34 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 μμ 4 ώρες πριν, dm_mlnk είπε Αυτο θα πρεπει να στο απαντησει ο εγκαταστατης σου. Εχουν παρατηρηθει μικροδιαφορες σε αντλιες με το ιδιο μοντέλο. o εγκαταστατης μου δυστυχως λογω οτι ειναι πολιτικος μηχανικος και αναλαμβανει εξολοκληρου εργα εξοικονομω, ειναι απο τις λιγες φορες που εβαλε daikin . οτι εμαθα για την αντλια ρυθμιση αντισταθμισης μεσω της εταιρείας. Δεν εχει γενικα ιδεα απο daikin.
vins Δημοσ. Τετάρτη στις 08:29 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:29 μμ 1 hour ago, sndev said: Εχει γίνει Γειά σου vins Γεια σου ρε sndev! Καμία πατέντα για ψήσιμο με αντλία θερμότητας πρέπει να κάνουμε 🤣 2
dm_mlnk Δημοσ. Πέμπτη στις 01:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:59 πμ 6 ώρες πριν, gtok34 είπε o εγκαταστατης μου δυστυχως λογω οτι ειναι πολιτικος μηχανικος και αναλαμβανει εξολοκληρου εργα εξοικονομω, ειναι απο τις λιγες φορες που εβαλε daikin . οτι εμαθα για την αντλια ρυθμιση αντισταθμισης μεσω της εταιρείας. Δεν εχει γενικα ιδεα απο daikin. Κανε ενα κοπο και τηλεφωνησε στην daikin ειναι πολυ εξυπηρετική η υποστηριξη τους. Και αναλογα πράξε. Εγω θα εβαζα επιτηρητη στο πινακα οπως και να εχει για να προστατευει οτι ειναι συνδεδεμένο σαν καταναλωση. Το κοτος ειναι μικρο σχετικα με οποια βλαβη προκληθει σε καποια συσκευη 1
ritualistic Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:29 μμ Εχω αρχισει και σκαλιζω παλι την αντλια μου σε μια προσπαθεια για μεγαλυτερο COP και συντομα θα επανελθω με τα ευρηματα. Στο μεταξυ, υπαρχει καποιος με Daikin που να εχει εγκαταστατησει το EspAltherma η καποιο αλλο προγραμμα παρακολουθησης των δεδομενων της αντλιας ? Γνωριζουμε αν καποιος που να το κανει επι πληρωμη ?
pavloa Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) Με την νέα χρονιά θα περάσω αντλία 9αρα με το εξοικονομώ. Η οικοδομή είναι τετραώροφη, το σπίτι είναι στον τρίτο και η αντλία λόγο χώρου θα μπει στην ταράτσα.. εκτός από την κλασική μόνωση στις σωλήνες τι άλλη μόνωση μπορώ να βάλω για λιγότερες απώλειες? Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από pavloa
Gl0bAlZer0 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Εγώ έβαλα διπλή μόνωση και μέσα σε pvc σωλήνα αποχέτευσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα